Dyskusje przedpremierowe
Zmieniłem temat na ogólnie newsy gdyż najwyższy czas nadszedł kiedy to wzmianki o kolejnej części będą się pojawiać częściej. No dobra mamy teaser to w takim razie oczekiwanie na gre może potrwać 2 lata, może przesuną ją na kolejną generacje konsol? Jesteście za czy przeciw? Niby wtedy mogliby faktycznie odmienić wizerunek serii pakując się w nową generację ale i tak pewnie wszyscy z was no i w sumie ja chciałbym aby jeszcze na te konsole gra wyszła, jako zwieńczenie tej generacji
. No ewentualnie nie zdziwię się jak wyjdzie na WiiU jako najlepsza wersja.
Recoil: Więc jak już zmieniłeś temat na NEWSY to pilnuj, żeby były w nim newsy a nie pitolenie o nich. Do pitolenia jest inny temat - w nim zachęcaj userów do wyrażania swojego zdania.
Recoil: Więc jak już zmieniłeś temat na NEWSY to pilnuj, żeby były w nim newsy a nie pitolenie o nich. Do pitolenia jest inny temat - w nim zachęcaj userów do wyrażania swojego zdania.
Ostatnio zmieniony sob 17 wrz, 2011 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Hmmm, a w tym filmiku owa panienka twierdzi, że Teaser RE6 to ściema.
http://www.youtube.com/watch?v=OF_cvBlzsNM
http://www.youtube.com/watch?v=OF_cvBlzsNM
Dobra. Mamy teaser ale on mnie nie przekonuje.. W dzisiejszych czasach, każdy może zmontować coś takiego, schować się w szafie z monitorem, nagrać to i wrzucić do sieci jako trailer, który wyciekł.
Może sie myle (i oby) ale tyle już czekam że po prostu nie ufam nikomu i niczemu, póki Capcom tego nie potwierdzi.. Swoją drogą na fejsie, strona RE nie podawała linka do teasera, a taka "reklama" idzie pierwsza zawsze.
Może sie myle (i oby) ale tyle już czekam że po prostu nie ufam nikomu i niczemu, póki Capcom tego nie potwierdzi.. Swoją drogą na fejsie, strona RE nie podawała linka do teasera, a taka "reklama" idzie pierwsza zawsze.
One man forced to seek REVENGE
- kotlet1986
Na oficjalnej japońskiej stronie capcom jest zakładka Tokyo Game Show 2011 i niema tam nic o Resident Evil 6 więc również myśle że to fake. Dzisiaj konferencja Capcomu na TGS więc myśle, że może być tak, że capcom nie potwierdzi tego teasera ani nie zaprezentuje nic od siebie w tej sprawie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez kotlet1986, łącznie zmieniany 2 razy.
Zwiastun intrygujący, budzący pewne uczucia. Jednak jak na razie, nic nie jest potwierdzone. Większość stron pisze, ze trailer to FAKE w 100%, inne zaś, że Capcom potwierdził, że filmik jest prawdziwy. Nie pokazali za wiele
. Pierwszy zwiastun z RE5 pokazywał więcej...
http://gameonly.pl/news/resident-evil-6 ... e-skromnie
Logo zostało wykonane przez użytkownika forum HellDescent (akiraodasan).Także RE6 w 90% nie zostanie zapowiedziane na targach TGS.
http://gameonly.pl/news/resident-evil-6 ... e-skromnie
Logo zostało wykonane przez użytkownika forum HellDescent (akiraodasan).Także RE6 w 90% nie zostanie zapowiedziane na targach TGS.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Chris93, łącznie zmieniany 4 razy.
Ogólnoglobalna infekcja i walki z tyrantami? To na pewno uderzy w serię od strony fabularnej...
Wolałbym jakąś bazę, chałupę w tej kanadzie i tyle. No ale zobaczymy
Trailer dość specyficzny jak na mój gust, na YT w komentarzach (podobno) jakiś Japończyk upiera się, ze to jest fake bo gramatycznie siada pisownia.
Wolałbym jakąś bazę, chałupę w tej kanadzie i tyle. No ale zobaczymy
Trailer dość specyficzny jak na mój gust, na YT w komentarzach (podobno) jakiś Japończyk upiera się, ze to jest fake bo gramatycznie siada pisownia.
Ostatnio zmieniony sob 17 wrz, 2011 przez Forte, łącznie zmieniany 1 raz.
They see me Rocket Launching, they hatin'
-
nemesisdestro
Tak, plotki pozostały plotkami, już po targach TGS a capcom nie puścił pary z ust.
To jest dokładnie przemyślany krok, działanie z premedytacją Kapkomu. Wiesz ile za ten czas można wydać spin-offów, podrasowanych wersji, czyli HD itd? Robienie gry od podstaw, tak jak RE6, RE5 czy RE4 wymaga dużego nakładu pracy, a jak mawia pinek, praca jest zła i nie należy za wiele pracować. Z czym zresztą w pełni się zgadzam. I Capcom też.J.Krauser pisze:Obawiam się że zapowiadane "8 lat" się sprawdzi.
Ostatnio zmieniony ndz 18 wrz, 2011 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam wrażenie że, przypomnienie nam Codu Ver i przedstawienie nowej historii zwiazanej z
T-Veronica zaowocuje w RE6. Widzę pewną możliwosć ze wykorzystaja tam pasożyty (RE4 i 5) w kombinacji z wirusem alexii.
Mam także, pewną głupią myśl pewną nadziei ale raczej nie sądzę że, zaistenieje taka opcja.
Rudzielce majasentyment do rudzielców w grach. Dalszy ciąg mojej myśli ejst chyba do pzrewidzenia, prawda?
T-Veronica zaowocuje w RE6. Widzę pewną możliwosć ze wykorzystaja tam pasożyty (RE4 i 5) w kombinacji z wirusem alexii.
Mam także, pewną głupią myśl pewną nadziei ale raczej nie sądzę że, zaistenieje taka opcja.
Rudzielce majasentyment do rudzielców w grach. Dalszy ciąg mojej myśli ejst chyba do pzrewidzenia, prawda?
I drink the cup of the old life’s blood
But it trickles from the corner of my mouth
I wrap myself in earth
To bury the devils within the self
To bury the devils within the self
Jestem na 99% pewny, że RE6 pojawi się albo już na konsolach next-gen, lub na samym końcu tej generacji (2013 rok). Jednak szczerze w to wątpię i obstawiam już next-geny. Jeśli Sony i M$ w przyszłym roku zaprezentują oficjalne wersje konsol to do developerów zaczną rozsyłać dev-kity (lub jeszcze nawet przed E3). Jeśli RE6 powstaje to sądzę, że na tym etapie prac jest to jeszcze faza koncepcyjna.
Jakis news czy po prostu podejrzewasz?
Jakiś link po proszę do tej wiadomości