Nasze komentarze do newsów
No nie, to byli Ganado ;P
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Chris_BSAA
- Nemesis US
Na planie filmowym RE: Retribution zostało rannych 16 osób. Wszyscy to statyści odgrywający rolę zombie, ponoć zachwianiu uległa jakaś platforma, na której znajdowali się aktorzy. Nikt nie zginął.
http://www.ppe.pl/news-10958-Ciezki_los_zombie.html
http://www.ppe.pl/news-10958-Ciezki_los_zombie.html
- Leon. KennedY
Kurcze ostatnio sporo tych wypadków na planach filmowych, tutaj taka meta, na planie The Drak Knight Rises też co chwile się coś dzieje, pod czas kręcenia War Zone zepsuta bron okazała się w pełni sprawna i to dobrych kilkanaście sztuk... Co oni tam na tych planach wyprawiają 
Ostatnio zmieniony czw 13 paź, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Pośpiech i chęć szybszego skończenia zdjęć i may takie efekty a konkurencja nie śpi.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
- Leon. KennedY
http://www.filmweb.pl/news/FOTO+Co+si%C ... 5%22-79003
Nowa fota. Rana wygląda jakby była zadana przez jakiegoś BOWa typu hunter albo licker.
Nowa fota. Rana wygląda jakby była zadana przez jakiegoś BOWa typu hunter albo licker.
- Leon. KennedY
Leon po raz pierwszy i muszę przyznać, że z wyglądu nawet się podoba, no i w znanej nam kurteczce
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=81985
Ostatnio zmieniony wt 25 paź, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 2 razy.
- Leon. KennedY
"Kurteczka" jest, ale pewnie charakteru postaci nie będzie (jak zwykle).Leon. KennedY pisze:Leon po raz pierwszy i muszę przyznać, że z wyglądu nawet się podoba, no i w znanej nam kurteczcehttp://www.stopklatka.pl/...ie.asp?wi=81985
Shut up! Make one wrong move and I'll shoot!
- Leon. KennedY
-
nemesisdestro
Wow, dobrze że dodali mu kurtkę tera po prostu to Leon jak w mordę strzelił
Serio "fenomen" filmowego RE (w sensie że nadal powstaje) po prostu nie przestaje mnie zadziwiać. Ale istnieje jeden pozytyw - Chyba nie są już w stanie zrobić gorszego film niż Afterlife, więc następny powinien być lepszy ( czyli w obiektywnej skali średniacki do bólu
) prawda?....prawda?....
Serio "fenomen" filmowego RE (w sensie że nadal powstaje) po prostu nie przestaje mnie zadziwiać. Ale istnieje jeden pozytyw - Chyba nie są już w stanie zrobić gorszego film niż Afterlife, więc następny powinien być lepszy ( czyli w obiektywnej skali średniacki do bólu
- Leon. KennedY
-
nemesisdestro
Powiedzmy szczerze, Extinction nie jest fenomenalny, ba, wręcz przeciwnie, ale przynajmniej jest w nim jakaś akcja, przynajmniej tego nie mogę mu odmówić, z kolei w Afterlife nawet w tym aspekcie film dołuje - sceny akcji są nijakie, pozbawione sensu, vide Alice vs Zombie na dachu, nie zapomnijmy o beznadziejnych scenkach 3D. Serio, z filmu na film jest coraz gorzej, póki co Afterlife wytycza nowe granice w tym jak kiepska ta seria może się jeszcze stać.Leon. KennedY pisze:No cóż mogą, patrz. RE Zagłada.
- Leon. KennedY
Kto jak woli, mnie w Afterlife akcja się podobała, chodź było za dużo zwolnień ( zwłaszcza w akcji Claire z toporem ). Cały początek, walka z Weskerem, akcja na dachu dla mnie ok. Trójkę uznaję za najgorszą część serii i do tego jeszcze Carlos poszedł do piachu, bo kumpel ukrył ugryzienie, bo liczył na jakiś debilny cud. A w czwórce są plusy jeśli idzie przykładowo o postać Alice.
-
nemesisdestro
RE Afterlife i plusy - jeszcze nigdy nie słyszałem tego w jednym zdaniu xD Nie wiem, szczerze mówiąc, jak dla mnie jest koszmarnie nudny. Walka na dachu? totalny jump the shark ( in the fridge
) Alice obwiązana kablem, ładująca do zombiaków, tylko po to by potem i tak zeskoczyć z dachu - dobrze że żaden ze setki zombiaków nie przydepnął tego kabla ale to nic
) poza tym bolączką jest fakt że Alice w żaden sposób nie wydaje się być słabsza pomimo braku swoich mocy i tak kasuje wszystkich z gracą żywej gilotyny - że nie wspomnę o cudownym ocaleniu z kolizji samolotu (?) z górą w pierwszych minutach filmu - tuż po tym jak Wesker wstrzykuje jej antiwirusa - heh swoją drogą dobrze że tak łatwo dało się odwrócić ten cały proces
O jakimś szczególnym rozwoju postaci też nie da się tu mówić - chyba jedyne co zostało zrobione lepiej to brak kluchowatego Weskera
Całość zaś potrafi nieziemsko uśpić człowieka - serio, walczyłem ze snem jak nie wiem co
Jak już wspomniałem Extinction też nie jest dla mnie super filmem, jest jedynie troszeczkę mniej beznadziejny niż Afterlife - wciąż beznadziejny, ale ciut mniej bo chociaż ma akcję 
- Leon. KennedY
Przyznam szczerze, że ja na filmie się nie nudziłem i to chyba przez cały seans.
I tak by jej nie utrzymali. A jeśli idzie o to, że straciła moc, a nadal jest niepokonana, to jednak zauważ, że to ciągle świetnie przeszkolona babka i mogę się przyczepić jedynie do tego samego co Ty czyli po rozwaleniu samolotu o ziemię wyszła całkowicie bez szwanku.nie przydepnął tego kabla ale to nic
Bardzo dobrze. Przecież mogli nad tym pracować już w trojce i dopiąć swego, bez problemowa sytuacja.heh swoją drogą dobrze że tak łatwo dało się odwrócić ten cały proces
Ostatnio zmieniony czw 27 paź, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 2 razy.