Mnie ucieszyła funkcja uniku i obrotu o 360 stopni
Edit-Z Obrotem To Mi Się (chyba) pomyliło
Kolejny Edit
Owszem jest. Od tej części się zaczęło. Dopiero potem zaimplementowano to to w RE2 DS.Finka pisze:Obrotu o 360 stopni to chyba nie ma
Wiecie, to, że przejście gry, Wam - wymiataczom w RE3, zajmuje nieco ponad godzinę, nie znaczy, że gra jest super krótka. Styczność z grą po raz pierwszy daje nam te 5-6h. (z tego co pamiętam to właśnie tyle na nią potrzebowałem przy pierwszym spotkaniu).J.Krauser pisze:A tak po za tym, czas gry (1,3h)
To znaczy, że gra jest krótka. Na ten czas składają się jeszcze zagadki. Trudne co prawda nie są, ale też nie na zasadzie że wiesz od razu jak zobaczysz więc trochę czasu na to zleci. Znając je na pamięć idzie jeszcze szybciej. RE4 nie ma wcale zagadek, a zajęło mi jej przejście ok 20 godzin.bodek pisze:Styczność z grą po raz pierwszy daje nam te 5-6h.
StaaarySalvin pisze:To znaczy, że gra jest krótka. Na ten czas składają się jeszcze zagadki. Trudne co prawda nie są, ale też nie na zasadzie że wiesz od razu jak zobaczysz więc trochę czasu na to zleci. Znając je na pamięć idzie jeszcze szybciej. RE4 nie ma wcale zagadek, a zajęło mi jej przejście ok 20 godzin.
Maestro pisze:Podczas gry zabijamy 267 przeciwników, z czego Jill likwiduje 233 potwory a Carlos 34.
Raczej 3-4bodek pisze:Styczność z grą po raz pierwszy daje nam te 5-6h.
Kto jeszcze powie, że można przejść grę w godzinę?Mikey pisze:Tę grę jak poprzednie da się przejść w ciągu 1-1,5 godzinynemesisdestro pisze:Fakt, długość RE3 rozczarowuje - po około 3-4 latach przerwy byłem w stanie przejść grę w około 4 godziny