W ogóle jest tyle niejasności teraz:
1. Jak Alice znalazła się na tym przejściu dla pieszych, na którym była pierwsza zarażona z Tokio w Afterlife
2. Rain wtf?!
3. Alice MA CÓRKĘ ALE MINDFUCK, jak gdzie i kiedy?
4. Na około tego białego domu na którym stała Alice było PEEEEEEEEEŁNO ZOMBIE i po bokach były takie rakietki które paliły zombiaki - fajny pomysł, ale jak ona się tam znalazła?!
5. Dlaczego Leon jest razem z Barrym i Lutherem na tej takiej górze lodowej?
Skoro w czwórcę byli Ganados, to czemu nie teraz nie dać Kipepeo
Tylko dlaczego te "Gonados" z Afterlife wyglądały jak zombie ? Chyba dlatego że to były zombie, Anderson po prostu chciał zapewne urozmaicić truposzki i tyle. Oj, pogubił się w potworkach, pogubił się i to strasznie...No chyba że nagle w 5tce dostaniemy info że wirus T potrafi nagle przekształcić gnijące od około dekady trupy w nowe organizmy..... co nowego? ciekawe kiedy zobaczymy tam El Gigante
Ostatnio zmieniony czw 19 sty, 2012 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nadal nie wiem, jak można mając blogosławieństwo tworców wziąc tyle popularnych i jak by nie było - ciekawych fabularnie - gier, i grzmocic takie babole? Niby są zombie, i Raccoon City i wiele, wiele typów mutantów, ale wychodzi wielka parująca kupa. W czwórce doszlismy już do etapu, w którym ziemia jest wyzerowana i opanowana przez kreatury, ludzi prawie nie ma, Umbrella albo niedobitków zabija albo sama jest rozwalana (czyli z mniejszej ilości ocalałych robi się jeszcze mniejsza), zombie biegaja, a Alice i jej ekipa maja 1% szans przeżycia desantu, którym skończyła sie czwórka.
A teraz jeszcze jakas Rain - ewidentnie zabita w częsci pierwszej. Jakies tajemnicze dziecko Alice, jakiś sierp i młot na podlodze, jakies drewniane pięc zlotych. Matko boska co tu sie dzieje.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Hej, w Poznaniu? Heh to ciekawe, może nawet będę miał okazję by to sprawdzić - leje na film zimnym moczem, ale taka promocja sama w sobie brzmi nie najgorzej
Ostatnio zmieniony pt 25 maja, 2012 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
O co tu kużwa chodzi?!?! Zombie naziści na motorach??? Helgaści z Killzone'a??? Lickezilla??? (swoją drogą nawet na plakacie ten Licker gigant wygląda tak sobie) Serio, ja myślałem że ta seria bardziej pochrzaniona już być nie może po ostatnim filmie - a tu proszę, jak im "ładnie" idzie:(
Do kina nie pójdę na pewno na to, ale i tak obejrzę sobie tak dla picu tak samo jak poprzednią część. Gniot to to będzie pewnie, ale ciekawi mnie upchanie tych wszystkich postaci. A i pośmiać się prawdopodobnie będzie można .
Im więcej oglądam plakatów z tego filmu i czytam o nim tym bardziej się boje....ten film to jakaś kpina zombi z piła na motorze szkoda że nie obsadzili truposzczałów w czołgu.