Montaż
Moderator: RON!N
Żeby było jasne, takich zastrzeżeń nie mam. Stwierdzam tylko, że 4 dni są wykonalne jednak nie robi się tego aby nie komplikować sprawy[RONIN] pisze:Tutaj do organizatorów nie można mieć żadnych zastrzeżeń
Jeszcze chwila i pod koniec stycznia się zjedziemy[RONIN] pisze:Jak coś to ja już mogę się zjawić 29 lutego
Któregoś roku jak jeszcze były organizowane podwójne zloty było tak, że różnica pomiędzy zlotami była tydzień (jednego piątku RCS a na drugi WDL). Miałem realny pomysł aby te kilka dni przesiedzieć w Dresso ale jako że byłbym sam w takiej sytuacji to pomysł nie wypaliłbodek pisze:Żeby było jasne, takich zastrzeżeń nie mam. Stwierdzam tylko, że 4 dni są wykonalne jednak nie robi się tego aby nie komplikować sprawy[RONIN] pisze:Tutaj do organizatorów nie można mieć żadnych zastrzeżeń
Jeszcze chwila i pod koniec stycznia się zjedziemy[RONIN] pisze:Jak coś to ja już mogę się zjawić 29 lutego
Wy mnie chyba nie zrozumieliście- ja rozumiem, gdyby zlot był zapowiadany od samego początku na trzy dni, a Wy byście sobie brali dzien dodatkowy, wtedy ok. Ale z tego co pamiętam, to na 99% zlot dla wszystkich był zapowiadany na cztery dni, począwszy od czwartku, a dopiero później został zamieniony na trzy dni 
Poza tym, tu nie chodzi bodek o to, że ktoś ma zapłacić a nie przyjechać- z tego co wiem, to na zlotach zawsze jest opcja zapłacenia i przyjechania choćby na jeden nocleg
Wiem, czepiam się
Poza tym, tu nie chodzi bodek o to, że ktoś ma zapłacić a nie przyjechać- z tego co wiem, to na zlotach zawsze jest opcja zapłacenia i przyjechania choćby na jeden nocleg
Wiem, czepiam się
-
przemo0384
-
przemo0384
-
przemo0384
UWAGA!
Osoby zainteresowane przyjazdem w czwartek prosimy o odpowiedź najpóźniej do dnia 10 lutego (piątek) do mnie albo do Ronina.
Wpłaty przyjmujemy za ten dodatkowy dzień do 15 lutego (środa). Dane do wpłaty i kwote podamy wkrótce.
Jeżeli ktoś będzie chciał przyjechać w czwartek a nie wpłacił lub nie dał znać w wyznaczonych terminach załatwia sobie nocleg we własny zakresie.
Osoby zainteresowane przyjazdem w czwartek prosimy o odpowiedź najpóźniej do dnia 10 lutego (piątek) do mnie albo do Ronina.
Wpłaty przyjmujemy za ten dodatkowy dzień do 15 lutego (środa). Dane do wpłaty i kwote podamy wkrótce.
Jeżeli ktoś będzie chciał przyjechać w czwartek a nie wpłacił lub nie dał znać w wyznaczonych terminach załatwia sobie nocleg we własny zakresie.
Ostatnio zmieniony pt 20 sty, 2012 przez PaLa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
przemo0384
-
Diablo Stars
-
Diablo Stars