PS: Jak dla mnie tajemnicza postac w trailerze to Carlos...
Ogólne dyskusje
No... no... tego bym sie nie spodziewał sadzilem ze ponownie zoabczymy miasto pelne zombi. Ciekawie obrany kierunek fabularny, juz nie moge sie doczekac. It's gonna be LEGEN ... wait for it ... DARY!!! 
Yeah! It's payback time. We've gotta destroy Umbrella. Now, let's finish this once and for all!
Już się nie moge doczekać nowego filmu od Capcomu
Widać, że autorzy nakierowali się na coś nowego z kilkoma starymi, aczkolwiek bardzo fajnymi dodatkami.
Jeżeli głównym bohaterem jest Leon, to może i Angela się pojawi? Co do Claire, to nie jest powiedziane, że musi wystąpić, przecież przykładem jest RE4, gdzie Leon jest bez niej. Z kolei Redfieldówna w roli żołnierza? A może Leosiek znowu spotka spotka się z Adą? Byle tylko znowu nie paradowała w szpilkach
Tak czy owak, chcę już to oglądnąć!!!
Widać, że autorzy nakierowali się na coś nowego z kilkoma starymi, aczkolwiek bardzo fajnymi dodatkami.
Jeżeli głównym bohaterem jest Leon, to może i Angela się pojawi? Co do Claire, to nie jest powiedziane, że musi wystąpić, przecież przykładem jest RE4, gdzie Leon jest bez niej. Z kolei Redfieldówna w roli żołnierza? A może Leosiek znowu spotka spotka się z Adą? Byle tylko znowu nie paradowała w szpilkach
Tak czy owak, chcę już to oglądnąć!!!
CALYPTO
- Leon. KennedY
- EvilWesker
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY
- nemesis20010
http://www.ps3site.pl/resident-evil-dam ... iku/107590
Premiera Resident Evil: Damnation w Japonii - 27 października
Premiera Resident Evil: Damnation w Japonii - 27 października