Zlot ZombieNation - 1 - 4 marca
Moderator: RON!N
I zlot ZombieNation - 2-4 marca
Ponieważ wszyscy wiemy, że IV zlot Panów WDL i NUS nie odbędzie się, proszę o chwilę spokojnego myślenia i zapoznania się z tą wiadomością.
Ja wraz z PaLą, dokładamy wszelkich starań aby zlot w terminie 2-4 marca odbył się bez najmniejszych problemów. W chwili obecnej czekamy na odpowiedź właścicieli ośrodka Dresso o możliwość wynajęcia pokoi w tym terminie. Wszystkie zmiany będę na bieżąco kontrolował i w postaci loga wrzucał na forum, tak aby każdy mógł dokładnie wiedzieć na czym stoi.
Sprawa pieniędzy na zlot zakrawa pod największe świństwo, ale spokojnie, udało nam się już zorganizować środki zastępcze za każdego zlotowicza. W kwestii $ możecie spać spokojnie, jak tylko otrzymamy potwierdzenie, że pokoje są wolne jedziemy wszyscy na zlot!
Ja wraz z PaLą, dokładamy wszelkich starań aby zlot w terminie 2-4 marca odbył się bez najmniejszych problemów. W chwili obecnej czekamy na odpowiedź właścicieli ośrodka Dresso o możliwość wynajęcia pokoi w tym terminie. Wszystkie zmiany będę na bieżąco kontrolował i w postaci loga wrzucał na forum, tak aby każdy mógł dokładnie wiedzieć na czym stoi.
Sprawa pieniędzy na zlot zakrawa pod największe świństwo, ale spokojnie, udało nam się już zorganizować środki zastępcze za każdego zlotowicza. W kwestii $ możecie spać spokojnie, jak tylko otrzymamy potwierdzenie, że pokoje są wolne jedziemy wszyscy na zlot!
Ostatnio zmieniony śr 15 lut, 2012 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli podsumowując :
Osoby jadące od 1 do 4 marca to :
- PaLa
- Ronin
- Barry
- KrisPT
- Szpadel
- Były
- Mikhail
- Diablo
- Koziołek
Druga ekipa od 2 do 4 to:
- Necraria
- Bojler
- Papa69
- Arek
- Multi
Jeżeli kogoś pominęłam to niech da mi znać
PS. Proszę o niegniewanie się pojedyńczych osób o wpisanie ich ksyw po mojemu ale mi tak łatwiej i już Was tak pamiętam :*
Osoby jadące od 1 do 4 marca to :
- PaLa
- Ronin
- Barry
- KrisPT
- Szpadel
- Były
- Mikhail
- Diablo
- Koziołek
Druga ekipa od 2 do 4 to:
- Necraria
- Bojler
- Papa69
- Arek
- Multi
Jeżeli kogoś pominęłam to niech da mi znać
PS. Proszę o niegniewanie się pojedyńczych osób o wpisanie ich ksyw po mojemu ale mi tak łatwiej i już Was tak pamiętam :*
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Niestety, za późno jak pisalismy. Teraz priorytetem moim i Ronina jest zorganizowanie tego tak jak już zostało ustalone u poprzednich organizatorów dlatego proszę traktować tę sytuację...jakby jej nie było xD Termin wpłat się skończył i nie ma kombinowania. Teraz my działamy dalej by się spotkać w marcu 
Słuchajcie, wszystko to jest mocno już pokręcone i pomieszane. Dresso na pewno będzie miało jeden pokój wolny aby Ty i Arek mógł sobie przenocować. I podejrzewam że jak przyjedziecie to takie coś załatwicie. Nie chcemy też już mieszać w samym Dresso, bo gdybyście widzieli naszą korespondencję z nimi to można paść na ziemie ze śmiechu.papa50 pisze:Wieć nawet jak Arek by się zgodził to jest juz za pózno...no trudno
Podsumowując: przyjedźcie, jak coś pokój się dla Was zorganizuje ale nie macie rezerwacji na te pokoje. I tyle tylko.
Ostatnio zmieniony czw 16 lut, 2012 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
- JackHammer
Skoro Zlot organizuje ZombieNation zapraszam pod ten adres :
http://www.zombienation.pl/forum/viewto ... f=22&t=564
Tam będą prowadzone ustalenia typu : kto , gdzie i jak itd xD
Tutaj już nic po nas
http://www.zombienation.pl/forum/viewto ... f=22&t=564
Tam będą prowadzone ustalenia typu : kto , gdzie i jak itd xD
Tutaj już nic po nas