Glos z tostera: Nie dubluj tematow! Przenosze...
[Pomoc] The Mercenaries
[Pomoc]The Mercenaries-krauser
Hejka!Czy ma ktoś save z wszystkimi Mercenaries?Bo nie mogę przejść ady a chciałbym sobie Krauserem popykać 
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 2 razy.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Mam wersje z niemiec na PS2 jedyny tryb dodatkowy jaki dostałem to ten z Adą Serpente Ways czy jakoś tak
[ Dodano: 25 Maj 2007 17:41 ]
A języków mam pare do wyboru.
[ Dodano: 25 Maj 2007 17:41 ]
A języków mam pare do wyboru.
Ostatnio zmieniony pt 25 maja, 2007 przez Salazar, łącznie zmieniany 1 raz.
No to chyba w takim razie wszystko jest jasne.
Wprawdzie nie mogę nigdzie znaleźć info na temat niemieckiego wydania RE4 na PS2, jednak jeżeli wersja na NGC została tak pocięta to prawdopodobnie to samo stało się z wersją na PS2.
Innymi słowy mówiąc, po prostu w Twojej wersji prawdopodobnie nie ma tych trybów.
Wprawdzie nie mogę nigdzie znaleźć info na temat niemieckiego wydania RE4 na PS2, jednak jeżeli wersja na NGC została tak pocięta to prawdopodobnie to samo stało się z wersją na PS2.
Innymi słowy mówiąc, po prostu w Twojej wersji prawdopodobnie nie ma tych trybów.
heh jaki jest przyzwoity wynik hunkiem we wsi? bo ja nabilem 147 tys. max combo 61 in row
choc i tak dalem ciała na maxa:( ale skrecanie karku rewelka:)
Ostatnio zmieniony sob 02 lut, 2008 przez kindred, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
hmm jakos mi sie nie widzi granie na padzie:) chociaz nigdy nie uzywalem tego cudu:)
mam prosbe moze ktos mi opisac taktyki np. czy we wsi najpierw zbieracie klepsydry granaty,i dopiero potem rzeznia? czy zbieracie w trakcie? itp..nie mowie o bonusowych klepsydrach(te w skrzyniach). opiszcie swoje taktyki na poszczegolne mapy/postacie itp. trzeba ten temat ozywic:)
mam prosbe moze ktos mi opisac taktyki np. czy we wsi najpierw zbieracie klepsydry granaty,i dopiero potem rzeznia? czy zbieracie w trakcie? itp..nie mowie o bonusowych klepsydrach(te w skrzyniach). opiszcie swoje taktyki na poszczegolne mapy/postacie itp. trzeba ten temat ozywic:)
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
To zależy od preferowanego stylu gry, jedni wolą najpierw zbierać potem walic. Anyway moge wam powiedzieć że redakcja pracuje nad poradnikiem do merców ale raczej nie spodziewajcie sie jakichś cudów, na gamefaq możecie znaleźć to samo. Mozna by też sie zapytać czy chłopaki z revideos nei planuja jakiejś pokazówki...
Na revideos oczywiście planujemy, porady do trybu Mercenaries pojawią się też w Evil TV kolejnych odcinkach a teraz mogę doradzić że ja zbieram czasy po drodze utrzymując Combo bo ono jest najważniejsze, ważne żeby przedłużać, liczą się też Headshoty pamiętaj o tym, oraz aby ammo nie zabrakło
Ostatnio zmieniony sob 23 cze, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Leon S. Kennedy
Szczególnie w wiosce kiedy mamy powyżej 120tys. znam ten problem aczkolwiek wystepuje od zawsze w tych samych lokacjach, widocznie Capcom chciał nam utrudnić rozgrywkę
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37