Chodzio mi o kwestię spolszczenia bez wczucua się w tekst, niejednokrotnie w grach później były takie cyrkiNiero pisze:A ja bardzo lubię, gdy napisy na grafikach są przetłumaczone (znaki, tabliczki itd...) miód!
Bonus w polskiej edycji na PC
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Ta puszkę od ananasów? hehe A tak na serio też miałem taką nadzieję, fiolke by chociaż Las Plagasa dorzucili do zestawu. Ale promocję i reklame dla gry z 2004 roku w MM zrobili hehe
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
Tyrantx pisze:nieźle...,siedzę sobie przy kompie ,z tyłu MTV sobie gra..a tu nagle słyszę CENEGA POLSKA przedstawia!!! odwracam się a całkiem fajna reklama polskiego RE4,huh.. nice..
A ktos moglby ow reklame nagrac? Moze komus sie przytrafilo przypadkiem? A moze maila do Cenegi napisze by mi podeslali do wrzucenia na MWRC... Fakt faktem, fajnie by bylo miec chociaz jedna polska reklame REsidenta
MiGoo wystarczy że sobie włączysz Mtv Polska (jak masz kablówkę to napewno posiadasz ten kanał) reklama leci dosyć często także dasz radę wyripować jakimś programem ,zresztą wiesz o co chodzi...MiGoo pisze:A ktos moglby ow reklame nagrac? Moze komus sie przytrafilo przypadkiem? A moze maila do Cenegi napisze by mi podeslali do wrzucenia na MWRC... Fakt faktem, fajnie by bylo miec chociaz jedna polska reklame REsidenta
STARSSss.......
nie mam karty telewizyjnej....bo nie bawię się w filmiki itp...
,ale zapytam kumpla i dam znać.........
by MiGoo: Bede wdzieczny - i pewnie nie tylko ja
by MiGoo: Bede wdzieczny - i pewnie nie tylko ja
Ostatnio zmieniony pn 28 maja, 2007 przez Tyrantx, łącznie zmieniany 2 razy.
STARSSss.......
- Leon S. Kennedy
Jak patrze na te screeny to mi się odrazu polonizacja Silent hilla przypomina..
Ja tam i tak wersji PL nie kupie bo po co mi skoro i tak mam anglieską.
Żeby coś sesnownego dorzucili to i owszem ale jakies tam opowiadanie..
to nie dla mnie xD
Ja tam i tak wersji PL nie kupie bo po co mi skoro i tak mam anglieską.
Żeby coś sesnownego dorzucili to i owszem ale jakies tam opowiadanie..
to nie dla mnie xD
http://www.youtube.com/profile_videos?user=WilkPL
Zapraszam do obejrzenia moich teledyskow z RE4 i nie tylko
Zapraszam do obejrzenia moich teledyskow z RE4 i nie tylko
-
Serious Sam
Znalazłem tu parę błędów. Na screenie 8.jpg zamiast "Wybierz" powinno być "Przenieś/Przesuń". Ciekawe jak będzie podpisane Take? Może "Weź" 
To "Ładuj" mi też nie pasuje. Za bardzo przyzwyczaiłem się do Wczytaj.
To "Ładuj" mi też nie pasuje. Za bardzo przyzwyczaiłem się do Wczytaj.
Ostatnio zmieniony wt 29 maja, 2007 przez Serious Sam, łącznie zmieniany 1 raz.