Dyskusje przedpremierowe
Nie wiem jak to się ma do tego tematu ale wynika z trailera to że dzięki tej grze dostanie sie dostep do dema Re 6 
https://www.youtube.com/user/CuCy23
Zapraszam na mój kanał YouTube
Re 1,2,3 http://www.youtube.com/watch?v=rqvm-ai2 ... annel_page
Zapraszam na mój kanał YouTube
Re 1,2,3 http://www.youtube.com/watch?v=rqvm-ai2 ... annel_page
-
nemesisdestro
Większe zdziwienie będzie jeżeli wersja na Wii U nie wyjdzie...adder pisze:Póki co wiadomo, że RE6 ma wyjść na X360, PS3 i MS Windows, nie było w ogóle mowy o Wii U.Trzymam kciuki za wersję na Wii U. Teselacja włączona, do tego ostre tekstury. A to wszystko w FullHD i 60 fps-ów... Plus ten kontroler.
Fajny znaczek z okładki Dragon's Dogma na Xboxa 
http://images49.fotosik.pl/1419/6f9aab62745baf03.jpg
Sprytnie to sobie Capcom wymyślił z tym demkiem w Dragon's Dogma. Ten ich nowy action RPG zapowiada się świetnie, ale to nowe IP więc jest ryzyko. Sam się dałem skusić na to demo i zamówiłem grę w Ultimie. Tylko szkoda że posiadaczy PS3 potraktowano z buta. Demo powinno być w tym samym czasie, albo chociaż w zbliżonym. No ale wiemy jak jest i nie ma co narzekać. Demo dla PS3 będzie dostępne od 5.09. Ciekawe po ile będą chodzić te kody na Allegro
Recoil: Nie jesteś nowym userem więc powinieneś wiedzieć, że nie umieszczamy na forum zdjęć, tylko linki...
Tak, przepraszam. Zapomniałem o tym.
http://images49.fotosik.pl/1419/6f9aab62745baf03.jpg
Sprytnie to sobie Capcom wymyślił z tym demkiem w Dragon's Dogma. Ten ich nowy action RPG zapowiada się świetnie, ale to nowe IP więc jest ryzyko. Sam się dałem skusić na to demo i zamówiłem grę w Ultimie. Tylko szkoda że posiadaczy PS3 potraktowano z buta. Demo powinno być w tym samym czasie, albo chociaż w zbliżonym. No ale wiemy jak jest i nie ma co narzekać. Demo dla PS3 będzie dostępne od 5.09. Ciekawe po ile będą chodzić te kody na Allegro
Recoil: Nie jesteś nowym userem więc powinieneś wiedzieć, że nie umieszczamy na forum zdjęć, tylko linki...
Tak, przepraszam. Zapomniałem o tym.
Ostatnio zmieniony pt 30 mar, 2012 przez Naleśnik, łącznie zmieniany 2 razy.
- littleassasino
Witam wszystkich jako " świeżynka " na forum
Znalazłam dzisiaj w internecie rzekomą fabułę RE6 w której zawarta była taka oto wiadomość : " soon after Leon Scott Kennedy is sent by Ingrid Hunnigan, US Secret Service contact and love interest, to the nearby town of Possum City in which the FBI has tracked the outbreak of the virus to. "
Hunnigan i Leon?!
No way... Mam nadzieję, że to tylko plotka, wyobrażacie to sobie? Walczymy z hordami zombiaków kiedy nagle dzwoni do nas Ingrid ( oczywiście bez okularów... ) i razem z Leonem ucinają sobie romantyczną pogawędkę...
A jeśli to prawda to co z Adą? Przecież podobno ma zasilić szeregi postaci w RE6?
Całość artykułu który przytoczyłam możecie przeczytać tutaj: http://guide2games.org/2012-reviews/750 ... nt-eivl-6/
Znalazłam dzisiaj w internecie rzekomą fabułę RE6 w której zawarta była taka oto wiadomość : " soon after Leon Scott Kennedy is sent by Ingrid Hunnigan, US Secret Service contact and love interest, to the nearby town of Possum City in which the FBI has tracked the outbreak of the virus to. "
Hunnigan i Leon?!
A jeśli to prawda to co z Adą? Przecież podobno ma zasilić szeregi postaci w RE6?
Całość artykułu który przytoczyłam możecie przeczytać tutaj: http://guide2games.org/2012-reviews/750 ... nt-eivl-6/
Ostatnio zmieniony ndz 01 kwie, 2012 przez littleassasino, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe prawie w tym samym czasie dodaliśmy nowy zwiastun, no ale do rzeczy
. Wiele fajnych wątków nowych i starych się szykuje. No i mamy wreszcie powrót Sherry Birkin
Chociaż mnie bardziej cieszy Wesker Jr.
Oczekiwanie co raz bardziej sie podsyca, może być naprawdę grubo 
Ostatnio zmieniony wt 10 kwie, 2012 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 3 razy.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
nemesisdestro
O rzesz w mordę....cała masa spoilerów, ludziska, masa!!!:P
Virus C, Chris pojedynkujący się z Leonem ( jestem za tym pierwszym xD), Ada jako nowy czarny charakter - i do tego zdaje się że z ciekawym charakterem, potwierdzenie Sherry no i emm...syn Weskera, no dobra wszyscy wiemy że Albert mógł sobie go sklonować ale wolę myśleć że w chwilach wolnych od próby podbicia świata miał czas na małe figo fago
Virus C, Chris pojedynkujący się z Leonem ( jestem za tym pierwszym xD), Ada jako nowy czarny charakter - i do tego zdaje się że z ciekawym charakterem, potwierdzenie Sherry no i emm...syn Weskera, no dobra wszyscy wiemy że Albert mógł sobie go sklonować ale wolę myśleć że w chwilach wolnych od próby podbicia świata miał czas na małe figo fago
Sherry- OK
Wesker Jr.- No może być.
Ada jako czarny charakter- HELL YEA!!!
Chris vs Leon- mam nadzieje że ten drugi straci łeb.
Tylko WTF z tymi jajami ala Alien?
Może T-Predatorzy jeszcze wybiegną??
Wesker Jr.- No może być.
Ada jako czarny charakter- HELL YEA!!!
Chris vs Leon- mam nadzieje że ten drugi straci łeb.
Tylko WTF z tymi jajami ala Alien?
Przecież Wesker był gejem. Figo Fago mógł zaliczyć tylko z Birkinem. Od kobiet uciekał cały czas.nemesisdestro pisze:wolę myśleć że w chwilach wolnych od próby podbicia świata miał czas na małe figo fago
One man forced to seek REVENGE
-
nemesisdestro
Oj tam psujesz mi nadzieje na jakieś "sceny" z Claire w retrospekcji ha ha ha a nie chwila, to będzie fabuła na RE7J.Krauser pisze: Przecież Wesker był gejem. Figo Fago mógł zaliczyć tylko z Birkinem. Od kobiet uciekał cały czas.
Ok poniosło mnie pardon xD
EDIT do poniżej:
Jeśli MGS jest kiczowate to RE jest kwintesencją kiczu
Ostatnio zmieniony wt 10 kwie, 2012 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 2 razy.
C-Virus... no niby co numerek mamy (praktycznie) nowego wirusa, ale powoli zaczyna to męczyć moje 4 litery
Gdy już chciałem wyłączać trailer to wjechali z jakimś dzieckiem Wesker'a, skoro DZIECKO to NIE KLON, i tu już się pojawia moje wielkie WTF??? I co on może mieć takiego we krwi, jest już dużym chłopcem więc chyba tylko 1 wirusa, no chyba, że chodzi o to, że Albert był kompatybilny ze wszystkimi wirusami???
Chris VS Leon - coś podobnego już było przy okazji RE:R na 3DS więc C zastosował tylko i wyłącznie ten sam chwyt.... słabo
Ale prędzej bym pomyślał, że to Chris będzie chciał zabić te babkę od Leon'a, no, ale trudno.
Myślę, że powoli RE dogania MGS'a jeżeli chodzi o kicz
Gdy już chciałem wyłączać trailer to wjechali z jakimś dzieckiem Wesker'a, skoro DZIECKO to NIE KLON, i tu już się pojawia moje wielkie WTF??? I co on może mieć takiego we krwi, jest już dużym chłopcem więc chyba tylko 1 wirusa, no chyba, że chodzi o to, że Albert był kompatybilny ze wszystkimi wirusami???
Chris VS Leon - coś podobnego już było przy okazji RE:R na 3DS więc C zastosował tylko i wyłącznie ten sam chwyt.... słabo
Ale prędzej bym pomyślał, że to Chris będzie chciał zabić te babkę od Leon'a, no, ale trudno.
Myślę, że powoli RE dogania MGS'a jeżeli chodzi o kicz
---->www.pajacyk.pl<----
Trailer powala
Bardzo dużo informacji, jak na drugi zwiastun.
Wesker Jr??? To była ostatnia rzecz jaka mogłaby mi przyjśc do głowy. Zastanawia mnie, kiedy Wesker mógł sobie pozwolić na "pewne sprawy"? I ciekawe z kim?
Od kiedy zobaczyłam tą tajemniczą blondynkę na pierwszym filmiku od razu wiedziałam, że to jest Sherry. Ciekawe czy będzie grywalną postacią?
Ciekawe jest to też, że Leon poprosił Hunnigan, żeby uznała ich za zmarłych. Leon naśladuje Krausera
Ada jako badass OMG OMG OMG ....
Dlaczego Chris chce zabić Adę? Może ma ona coś wspólnego z tą traumą Chrisa?
Bardzo dużo informacji, jak na drugi zwiastun.
Wesker Jr??? To była ostatnia rzecz jaka mogłaby mi przyjśc do głowy. Zastanawia mnie, kiedy Wesker mógł sobie pozwolić na "pewne sprawy"? I ciekawe z kim?
Od kiedy zobaczyłam tą tajemniczą blondynkę na pierwszym filmiku od razu wiedziałam, że to jest Sherry. Ciekawe czy będzie grywalną postacią?
Ciekawe jest to też, że Leon poprosił Hunnigan, żeby uznała ich za zmarłych. Leon naśladuje Krausera
Ada jako badass OMG OMG OMG ....
Dlaczego Chris chce zabić Adę? Może ma ona coś wspólnego z tą traumą Chrisa?
Resident Evil rządzi!!!
- Leon. KennedY
Trailer świetny, mnóstwo ciekawych rzeczy. Chociaż z drugiej strony mam wrażenie że za dużo pokazują. Chyba już nie będę więcej oglądał filmików z RE6. No może pierwszy gameplay, powinien być lada moment bo pokazywali grę na tym Captivate. Wracając do trailera, bardzo mnie ucieszyła obecność Sherry bo dawno jej nie widzieliśmy. Nowy bohater jako syn Weskera może okazać się strzałem w dziesiątkę, bardzo liczę na tą postać. Adę uwielbiam, teraz trochę ją zmienili ale moim zdaniem na plus. No i najlepsza akcja trailera czyli konfrontacja Chris vs Leon. Ja stawiam na Leosia bo urzekło mnie że nadal używa VHS 
- Leon. KennedY
- kotlet1986