Dzisiaj ukończyłem scenario A Leonem, wszystko na screenie (grałem na emulatorze i nie mówić że to jest "Fake"):
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1c ... 92244.html
Teraz gram Claire B
Tak trzymałem się tej rozpiski i bez żadnych FASów i z 6 save'ami można na A ukończyć ;]Deus Ex pisze:Dawno nie grałem w RE2, ale ranga A przy 6 save'ach, czasie przejścia poniżej 2:30 i nie używaniu FASów jest chyba możliwa.
Trzeba gdzieś to dokładnie sprawdzić. Na forum z temacie "Sekrety" jest rozpiska jakie są warunki na jaką rangę.
Heh,ale to już by było troszkę oszustwoArtur pisze:Nie jestem pewien czy w RE2 też tak jest, ale np. w PC-towej wersji RE3 można przyspieszać animacje otwierania drzwi, wobec czego czasy na PC są znacznie lepsze niż na GC czy PSX, nawet o 20-30 minut w końcowym rozrachunku.
Nie widzę w tym nic hardcorowego ale spoko,może się nie znam.bobek20031 pisze:A oto mój czas na emulatorku dopiero 3 raz przzeszedlem te gre i sobie tak mysle ze trzeba byc jakms prawdziwym hardcorem zeby ta gre rozwalic ponizej 2:50
Zależy to jeszcze od Fas'ów i czasu przejścia przecież.bobek20031 pisze:tylko jak mozna przejsc gre z rankingiem A jak ma sie 6 saveów![]()