Na YT widziałem filmik ale był tak marnej jakości że nadal nie wiem gdzie to jest.
Najfajniej jakby na mapce to było zaznaczone.
Prawdopodobnie tak właśnie było. Młody organizm nie potrafił sobie poradzić z dojrzewającym pasożytem i ginął.kin1313 pisze:Stawiam na masową likwidację, może Plaga nie przyjmowała się w słabszych organizmach i postanowiono usunąć "obcych", a może przyjmowała się aż za dobrze i żaden młody organizm tego nie wytrzymał.
To jest jedyny powód i nie ma się co tutaj zastanawiać. Pamiętacie aferę z RE5, że będziemy strzelać do murzynów? Capcom się ugiął, dodał białych i mało tego, dorzucił nawet czarnoskórą towarzyszkę. To co byłoby z dzieciakami... Pewnie grę od razu zakazaliby w wielu krajach.Deus Ex pisze:Prawdopodobnie tak właśnie było. Młody organizm nie potrafił sobie poradzić z dojrzewającym pasożytem i ginął.kin1313 pisze:Stawiam na masową likwidację, może Plaga nie przyjmowała się w słabszych organizmach i postanowiono usunąć "obcych", a może przyjmowała się aż za dobrze i żaden młody organizm tego nie wytrzymał.
Uniknięto przy tym kontrowersyjnej sytuacji, gdzie strzelano by do dzieci.
Finka w mojej wypowiedzi chodzi mnie o to, że część graczy gra dla zdobycia jak największej kasy na początku, po to by przy kolejnych przejściach gry było już stać na tą "mega wypasioną broń" z niekończącą się ilością amunicji.Finka pisze:Po co sprzedawać niestuningowaną broń jak można zainwestować w pojemność i efekt będzie ten sam ?