[Pomoc] Kilka pytań o dodatkowe tryby gry
[Pomoc] Kilka pytań o dodatkowe tryby gry
1. Czy aby zagrać hunkiem trzeba przejść grę na normal czy easy styknie??
2. Czym się rózni arrange mode od original?
3.Czy extreme battle jest tylko na piecu? Bo coś mi się wydaje, że na psx tego nie było...?
2. Czym się rózni arrange mode od original?
3.Czy extreme battle jest tylko na piecu? Bo coś mi się wydaje, że na psx tego nie było...?
Ostatnio zmieniony wt 29 maja, 2007 przez Mostek, łącznie zmieniany 1 raz.
- EddyZombie
1. Cztery razy tryb normal w dowolnej kolejnosci. ranking A lub B.
2. W arrange mode nasz w skrzyni niekonczone bronie karabin, mini-gan, wyrzutnia rakiet.
3. Extreme battle jest na psx sa cztery osoby, kazda z osobna czeba odblokowac.
A jesli chcesz zdobyc to-fu to czeba przejc szejsc razy na normalu. Ranking A lub B.
2. W arrange mode nasz w skrzyni niekonczone bronie karabin, mini-gan, wyrzutnia rakiet.
3. Extreme battle jest na psx sa cztery osoby, kazda z osobna czeba odblokowac.
A jesli chcesz zdobyc to-fu to czeba przejc szejsc razy na normalu. Ranking A lub B.
"The Death cannot die...," the survivor thinks to himself with a warm smile...
Jakie cztery razy? Na stronce w opisie pisze dwa. A i potem B. Czyli na easy nie dostanę misji hunka,tak? Muszę koniecznie grać na normalu. W sumie nie ma chyba aż takiej różnicy pomiędzy tymi poziomami trudności także powinienem dać radę.
Aha i jeszcze jedno. Żeby zagrać hunkiem nie można używać zbytnio First Aid Spray. Ale czy można wsuwać roślinki?
Aha i jeszcze jedno. Żeby zagrać hunkiem nie można używać zbytnio First Aid Spray. Ale czy można wsuwać roślinki?
Ostatnio zmieniony wt 29 maja, 2007 przez Mostek, łącznie zmieniany 1 raz.
- EddyZombie
Zeby zagrac hunkiem mozez wsuwac wszystkie roslinki to niegra roli, aby ukończyć grę z jak najlepszym wynikiem należy : nie używać First Aid Spray'ów (żadnych), jak najrzadziej zachowywać stan gry (nie więcej niż 3-4 razy).
Dla pewnosci przejdz gre cztery razy. Jesli chesz to graj na easy ale nie jestem pewny czy cos dostaniesz po przejsciu.
Jesli grasz na PSX to zrob wolne miejsce na seve hunka i inne dodatkowe tryby.
Dla pewnosci przejdz gre cztery razy. Jesli chesz to graj na easy ale nie jestem pewny czy cos dostaniesz po przejsciu.
Jesli grasz na PSX to zrob wolne miejsce na seve hunka i inne dodatkowe tryby.
"The Death cannot die...," the survivor thinks to himself with a warm smile...
- Kuba Pajączek
a można pobrać save tuż przed końcem sc. A i B tak, żeby była tylko finałowa walka?
i jeszcze- czy tryby są odblokowywane także na arrange?
Bo jeśli tak to górne pytanie od sejwów tyczy się arranga.
i jeszcze- czy tryby są odblokowywane także na arrange?
Bo jeśli tak to górne pytanie od sejwów tyczy się arranga.
Ostatnio zmieniony śr 30 maja, 2007 przez Kuba Pajączek, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Ale pmaiętaj również o odpowiednim czasie bo on gra najważniejszą rolę
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Z czasem nie ma problemu, jak wiesz co i gdzie to nie masz się o co martwić. A poza tym to jest chyba tak, że nie ma takich sztywnych wymogów, że to i to poniżej tylu i tylu, bo jak nie to koniec. Trzeba chyba zdobyć odpowiednią ilość punktów, można np. 5 razy save'ować ale np. czas już musiałby być poniżej 2 godzin itp.
No właśnie twardy wymóg to czas, niekiedy spóźnisz się 5 minut i klapa 
No to spoko
teraz tylko czekaj na bonusy 
tak jak na Cheat'ach, zero satysfakcji i to jest normalne myślenie
nieprawda, ze zero satysfakcji. Satysfakcje daje samo przejscie gry, a ze czasem sie czlowiek wspomoze kodami.. wiesz, nie lubie jak gry zaczynaja mnie meczyc i draznic, bo nie jestem w stanie czegos przejsc.
A wracajac do RE2. Mam taka wersje, ze do wyboru sa nastepujace tryby: arrange, original i special (w tym extreme battle). Czy gra w trybie arrange rozni sie tylko tym, ze w porownaniu z original sa nieskonczone bronie? Czy sa jeszcze jakies inne tryby w wersji PC do odblokowania?
A wracajac do RE2. Mam taka wersje, ze do wyboru sa nastepujace tryby: arrange, original i special (w tym extreme battle). Czy gra w trybie arrange rozni sie tylko tym, ze w porownaniu z original sa nieskonczone bronie? Czy sa jeszcze jakies inne tryby w wersji PC do odblokowania?
Arrange od Normala poza tymi broniami sie chyba niczym nie rozni (gralem przez chwile, z ciekawosci, i nie zauwazylem roznicy w poziomie trudnosci, stad taka teza).eRyahXa0S pisze:Mam taka wersje, ze do wyboru sa nastepujace tryby: arrange, original i special (w tym extreme battle). Czy gra w trybie arrange rozni sie tylko tym, ze w porownaniu z original sa nieskonczone bronie? Czy sa jeszcze jakies inne tryby w wersji PC do odblokowania?
W Special dostac mozna jeszcze The 4TH Survivor (szczegoly: http://www.mwrc.pl/RE_Serie/RE2/RE2.php?n=4S ) i The To-Fu Survivor ( http://www.mwrc.pl/RE_Serie/RE2/RE2.php?n=ToFu ).
PS. Masz normalna wersje na PC - tak po prostu w niej poukladano dodatkowe scenaria do zdobycia. Inaczej jest w wersji na PSX czy NGC...
Ostatnio zmieniony czw 03 sty, 2008 przez MiGoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- LOS_GANADOS
Przechodze RE2 scenariusz A i B na easy z oceną B i czasem poniżej 2.5 godziny.
Nigdzie nie widać trybu Extreme Battle. Co musze zrobić żeby mieć ten tryb??
Mam werse dual shock na psx niestety nie orginalną
PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!
Diadem: Ostrzeżenie za, cytuję "Mam werse dual shock na psx niestety nie orginalną". Piractwa nie popieramy.
Nigdzie nie widać trybu Extreme Battle. Co musze zrobić żeby mieć ten tryb??
Mam werse dual shock na psx niestety nie orginalną
PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!
Diadem: Ostrzeżenie za, cytuję "Mam werse dual shock na psx niestety nie orginalną". Piractwa nie popieramy.
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 przez LOS_GANADOS, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy post w tym temacie. Wystarczyło poszukać.
- LOS_GANADOS