Dyskusje przedpremierowe
http://www.mwrc.pl/News/News.php?d1=201 ... &kom=Dodaj
. Ja nie chciał sobie zepsuć zabawy, ale na jednym screenie widać, że Ada będzie używać "kotwiczki" znanej z RE4
. Na żadną grę nie czekam w tym roku (po za REvelations) jak na RE6.
Po zobaczeniu gameplayu z Adą, stwierdzam definitywnie że te 3 marne dodatkowe scenariusze jakie dodają do niej, zalicze tylko i wyłącznie raz.
A i będzie możliwość grania w co-opie z Leonem. Ale mam nadzieje że to będzie tylko opcja.
A i będzie możliwość grania w co-opie z Leonem. Ale mam nadzieje że to będzie tylko opcja.
Ostatnio zmieniony śr 01 sie, 2012 przez J.Krauser, łącznie zmieniany 1 raz.
One man forced to seek REVENGE
- Nemesis US
Gdybym nie wiedział że to gameplay Ady pomyliłbym ją z Claire. Kusza, podobny strój a jedyna rzecz która w jakiś sposób może mówić to jednak Ada a nie Claire to oczywiście zabawka ala Batman
Ogólnie rozgrywka wygląda bardzo fajnie (trudno nie porównać do dodatkowego scenariuszu Chrisa i Jill). Ale wszystko wygląda bardzo OK.
A ten drugi tryb gry to nie wiem co to właściwie jest bo do żaby nawet nie podobne...
A ten drugi tryb gry to nie wiem co to właściwie jest bo do żaby nawet nie podobne...
Ostatnio zmieniony śr 01 sie, 2012 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
Że tak jeszcze zapytam... są może jakieś informacje na temat kamer? mam ps3 od nie dawna i jedynego residenta jakiego posiadam póki co ( na ps3) to operation raccoon city i tragicznie ciężko mi się gra chodząc i jednocześnie ustawiając kamerę. Proszę powiedzcie, że tak źle nie będzie... :< może w końcu się przyzwyczaję do takiego sterowania, ale to dwa razy trudniejsze niż gra na kompie - a do takiej się przyzwyczaiłam. A własnie nie wiem czy na kompa mi pójdzie, bo już operation raccoon city na kompie mi mulił przy jakiejś rozróbie większej, chociaż re5 chodziło elegancko.
Niedawny czas temu było wydanie specjalne magazynu GRY o Resident Evil i były tam wstępne wymagania sprzętowe, ale czy potwierdzone tego nie wie nikt:PJ.Krauser pisze:Wymagania wypływają kilka miesięcy przed premierą wersji PC. A tego nie wiadomo ale analizując RE5, które pojawiło się na PC jakoś pół roku później, to wyliczenia są jasne.Trzeba długo czekać.
Jill Sandwich:)