[Forum] Nowi Moderatorzy

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Congratulations! :)
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Nawet nie wiem co napisać... :P. Przede wszystkim dziękuję za docenienie mojej pracy i słowa uznania ;). Obowiązki redaktora postaram się pełnić jak najlepiej. Po za newsami ze świata Resident Evil, chciałbym was zaskoczyć czymś innym ;) (co z tego wyjdzie - czas pokaże). Jeszcze raz dziękuję.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Moi Drodzy. Wielkimi krokami (za wielkimi nawet :p) zbliża się gorący okres na naszym forum. Temperatura rośnie już od jakiegoś czasu. Mowa oczywiście o premierze nowej odsłony serii oznaczonej numerkiem 6. Ale to nie jedyny powód, dla którego robimy to, co robimy.

Moi Mili Państwo, poszukujemy osób chętnych do przyjęcia ciepłej posadki moderatora na naszym forum. Mamy wolne dwa wakaty, a nabór postanowiliśmy przeprowadzić sprawdzoną już metodą.

Każdy kto:
-ma dużo wolnego czasu
-spędza sporą część tego czasu na forum
-ma dużo chęci i zapału
-ma dużą wiedzę o serii
-itd ;D (nie ukrywam, że staż na forum też może mieć znaczenie)
proszony jest o nadesłanie swojej kandydatury (oczywiście zawierającej cv, list motywacyjny i zaświadczenie o niekaralności + wpisowego 50 zł) za pośrednictwem PM do Necrarii lub mnie. Po prostu napiszcie w treści dlaczego uważacie, że powinniśmy wybrać właśnie Was.

Myślę, że tydzień wystarczy potencjalnym kandydatom na zastanowienie się nad wysłaniem swojej aplikacji oraz nad jej treścią, więc termin nadsyłania ustalam na:

[center]PIĄTEK, 28.09.2012 do godziny 00:00[/center]

Kandydatury nadesłane po tym terminie nie będą brane pod uwagę. Zapoznanie się z aplikacjami zająć może kilka dni więc nie chcę podawać daty podania wyników. Oczywiście postaramy się uwinąć się z tematem jak najszybciej, ale czas pokaże - wyjdzie w praniu.

To chyba tyle ode mnie. Życzę powodzenia ;)
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Recoil pisze:wpisowego 50 zł
Widzę, że stawka zmalała - ja i Bzdursky braliśmy swego czasu po stówce :crazy: .

Zgłaszajcie się, robota w moderacji MWRC to wejście w inny wymiar userowania ^^. A ja widzę kilku dobrych kandydatów ;).

Recoil: Ups, rypnąłem się o jedno zero. Miało być 500 ;)
Ostatnio zmieniony pt 21 wrz, 2012 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Salvin

Post autor: Salvin »

Inny wymiar? Trzeba było powiedzieć wprost, że po długotrwałym pobycie stamtąd już nie wraca się normalnym :P . Natomiast nikomu nic nie zaszkodzi jak spróbuje wziąć udział ;) .
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Gorąco zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w rekrutacji - nawet jak się nie uda za pierwszym razem, to już was zapamiętają i w drugim naborze może się właśnie wam poszczęścić. Tak się stało chociażby w moim przypadku :rad10:

A i mały hint dla tych, którzy dojdą do etapu rozmów kwalifikacyjnych - Recoil wypyta was dokładnie o płytę "Daudi Baldrs" Burzum :rad12:
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Ruch na forum jest na tyle mały (nawet zakładając jakiś wzrost z powodu RE6), iż dziwi mnie, że 3 moderatorów nie daje rady, ale cóż, widocznie to już tak jest. Każdy kto kiedyś był wybierany, później sam chciałby wybierać :) No i koledzy nowi będą, taka mała forumowa tradycja.

Jeden minus zostać teraz moderatorem. Obowiązkowo czytając od deski do deski te wszystkie posty, które się pojawią przyjemność z grania i odkrywania samemu RE6 będzie marna.
Awatar użytkownika
Szakal
Moderator

Post autor: Szakal »

Kto powiedział, że nie dajemy rady? Jak sam zauważyłeś ruch na forum akurat w tej chwili jest niewielki, ale to się może niedługo zmienić. Administracja chucha na zimne po prostu :D.
Złe oko moderacji czuwa.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Administracja chucha na zimne, a jak się okaże, że nie potrzebnie chuchała? Przecież nikt nie powie: "eee, słuchajcie wybraliśmy was, ale jednak nie jesteście potrzebni".

Chociaż, chociaż... do roboty zawsze coś się znajdzie, jak np. to:
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=1074

albo martwe dusze, których już się nazbierało... ale sorry to robota admina ;P
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Wierz mi, lepiej żeby jeden chuchał nie miał na co chuchać, niż żeby nie było dość chuchających. Nie da się ukryć, że młodsi się nie stajemy, przed nami ciągle coraz to nowe obowiązki, a doby wydłużyć się nie da. Decyzja o rozpoczęciu rekrutacji była przemyślana i przedyskutowana - nie jest to, jak to ująłeś, "bo my też chcemy wybrać kogoś".
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Deus Ex
Zarząd

Osobiście uważam, że bez względu na inne czynniki, dobrze jest wpuścić nieco świeżej krwi do władzy co jakiś czas. Wpływa to (przynajmniej powinno) na wzajemną motywację ("powinienem się starać, bo nie mogę narobić sobie wstydu przed nowym") i zapobiega tworzeniu kółka wzajemnej adoracji ("nowy będzie nam może bardziej patrzył na ręce"). Ostatnie wybory były już dawno i przypuszczam, że w Moderacji, bez urazy, mogło dojść do swego rodzaju zastoju. To jest normalne i zdarza się wszędzie, gdzie przez długi czas u władzy pozostają te same osoby. Mam nadzieję, że nowo wybrane osoby tchną ducha, może wysuną jakieś propozycje.

Inna rzecz, dla której warto wybierać Moderatorów to to, że wyróżniające się osoby zasługują na docenienie, np. poprzez przyjęcie do Moderacji.

To jest mój punkt widzenia :)
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Dziś w nocy skończył się termin nadsyłania kandydatur na stanowisko moderatora. Dziękuję tym, którzy się zgłosili. Niebawem zostaną ogłoszone wyniki :)
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Z przyjemnością informuję, iż procedury administracyjne związane z naborem zostały zakończone i wspólnymi siłami wyłoniliśmy dwie osoby, które dołączą do grona Niebieskich! :) Co ciekawsze, jedna z nich już ma doświadczenie w moderowaniu MWRC, a także w administracji forum. Żeby nie przeciągać, siły moderacji zasilą Bzdursky i J.Krauser - gratulujemy!

Odpowiednie uprawnienia i barwy zostaną Wam nadane do końca dzisiejszego dnia. Powodzenia!
Awatar użytkownika
JackHammer

Post autor: JackHammer »

Z Bzdurasem sobie poradze. Ale Krauser? Mam przegwizdane ;c

A tak na serio - to gratuluje, szczególnie Koledze AL'owi gdyż nie spodziewałem się po nim takiego aktu desperacji :D nic tylko czekać aż wygryzie Nec i Recoila ;D
OMG I'TS SONIC RAINBOOM!!!!!!
Deus Ex
Zarząd

Gratulacje dla nowego nowego i nowego starego Moderatora :)
Obaj dajecie się poznać na Forum jako wyraziste i barwne osobowości, oprócz tego łączy Was zamiłowanie do gier i hh.

Powodzenia, wytrwałości i pozostańcie sobą jako forumowe smerfy ;)
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

"...kore na... omae na saien shitakatta shinizama ka?", jak to powiedział Itachi, tako i ja sobie pomyślałem odchodząc z forum - tym razem powracam z tupnięciem tak mocnym, że nawet gołębie znajdujące się koło mojej nogi go nie poczuły! Miło znów powrócić w łaski, i tak jak ostatnim razem - nie ma spiny, bo Bzduras raczej gestapowcem nie jest, ale z drugiej strony to jak walnie pałą z bambusa po plecach to zaboli... Dobra, dość tego marudzenia - drinki dla wszystkich na mój koszt!
Obrazek
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

JackHammer pisze:nic tylko czekać aż wygryzie Nec i Recoila
To im nie grozi. :) Długa droga do tego aby zostać pomalowanym na czerwono. Nie mniej, bycie niebieskim to też ciekawa sprawa i będe to wykorzystywał należycie aby żyło się lepiej. Ja stawiam Colę, bo imo alko jest zbędny, odwracam się na pięcie i idę przycupnąć na kanapę do pokoju dla personelu.
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Gratulacje.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Spisujcie się ładnie, nie brójcie, a będzie dobrze ;)

Na serio: gratulacje chłopaki! :rad12:
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”