Edycja Kolekcjonerska

Awatar użytkownika
WESKER-DL

Edycja Kolekcjonerska

Post autor: WESKER-DL »

Dziś nastał dzień premiery długo oczekiwanego Resident Evil 6. Wielu z was kupiło grę, inni jeszcze czekają na kuriera tudzież zastanawiają się czy wydać pieniądze na edycję zwykłą, steelbook, czy też kolekcjonerską. W tym temacie chciałbym opisać wam dokładnie co znajduje się w wersji Kolekcjonerskiej, która przyszła mi rano w dzień premiery. Opis trafi również na inny portal natomiast tutaj, jeżeli ktoś będzie chciał to oprócz normalnych zdjęć mogę zrobić screeny każdej strony z artworka ale ostrzegam, że są tam spoilery.

Zestaw EK

1. Steelbok

Ciekawy wzór, zdecydowanie ciekawszy niż zwykłe pudełko a dodatkowo solidne wykonanie.

Fotka 1

Fotka 2

Fotka 3

2. Bluza IVY

Uniwersalna, na mnie leżąca dobrze, wykonana z dobrego materiału (przyda się na jesień). Na metce wyszyte logo gry oraz nazwa.

Fotka 1

3. Eksluzywny Artbook

W twardej oprawie, zawiera arty, szkice zarówno postaci, przeciwników jak i plansz.

Fotka 1

Fotka 2

4. Dynamiczny temat + Awatary (kilka avków z postaciami z gry)

5. Aluminiowe emblematy z podpisami twórców oraz numerem wersji Kolekcjonerskiej

Fotka 1

Fotka 2

6. Bomba z igieł

Dość spore pudełko na którym z każdej strony widnieje trójwymiarowa fotka bomby z igieł.

Fotka 1

Fotka 2
Ostatnio zmieniony ndz 07 paź, 2012 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 2 razy.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Naleśnik

Post autor: Naleśnik »

No całkiem fajnie to wygląda w realu. Strasznie mi się podoba steelbook zarówno okładka jak i środek. Duży plus dla ciebie za te wszystkie fotki. Chętnie bym obejrzał cały artbook, więc jak znajdziesz chwilkę to zrób foty :)
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Naleśnik pisze:No całkiem fajnie to wygląda w realu. Strasznie mi się podoba steelbook zarówno okładka jak i środek. Duży plus dla ciebie za te wszystkie fotki. Chętnie bym obejrzał cały artbook, więc jak znajdziesz chwilkę to zrób foty :)
Ok, jak wrócę z dyżuru w pracy to zrobię fotki każdej strony art'a zgodnie z życzeniem ;)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Rodzislaw

Post autor: Rodzislaw »

WESKER-DL pisze:1. Steelbok

Ciekawy wzór, zdecydowanie ciekawszy niż zwykłe pudełko a dodatkowo solidne wykonanie.

Fotka 1

Fotka 2

Fotka 3
O tyle fajniejsze w porównaniu do tych z allegro, iż na głowie zombiaka nie widnieje czarny pasek z PS3
Ostatnio zmieniony śr 03 paź, 2012 przez Rodzislaw, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 6”