Porady - Tryb Pro

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Salazar

Porady - Tryb Pro

Post autor: Salazar »

1 raz przechodze grę na poziomie profesional i prosze o porady jak walczyc lub w jakie giwery pakować.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Salazar, łącznie zmieniany 1 raz.
"Uwolniony z pola bitwy zostanie ten który przegra ten który wygra na zawsze pozoztanie żołnierzem"
Linki

Post autor: Linki »

Korzystaj z tych samych zasad co na normal....prócz tego ze przeciwnicy sa szybsi, wytrzymalsi i zadają większe obrażenia nie ma żadnej konkretnej strategii. Na Pro nie ma kamizelki wiec moba być pewne problemy ale jeśli dobrze radziłeś sobie na Normal to na pro też nie powinno być problemów.
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Tylko bosowie mogą sprawić dużo większe problemy bo ich wytrzeymałość jest znacznie większa niż na normalu w tym trybie polecam na część z nich nóż :smiech1: . Poza tym to co się da po prostu trzeba jechać nożem bo amunicja jest jednak większym problemem (jeśli masz w zamku amunicję poza magazynkami broni to masz szczęście)
Ostatnio zmieniony pn 04 cze, 2007 przez Leon S. Kennedy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Salazar

A na jakie giwery wydać cieżke ''zarobione'' pieniądze :zmiesz8:
"Uwolniony z pola bitwy zostanie ten który przegra ten który wygra na zawsze pozoztanie żołnierzem"
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Najlepiej na początku upgrade'uj już posiadane, tzn. nie bedziesz miał zatrzepy w sprzedawaniu i kombinowaniu ;) Najlepiej podładuj Hanguna, Shotguna, kup sobie snajperke semi Auto, TMP i ładuj je na maxa, jeżeli chcesz się pobawić to kupuj giwery i testuj :)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Salazar

A jest jakis sposub na zdobycie amunicji tzn. jakies oszustwo
Linki

Post autor: Linki »

Salazar pisze:A jest jakis sposub na zdobycie amunicji tzn. jakies oszustwo
Jest, taki mały bug: Jesli masz zero pocisków w magazynku i u kupca robisz upgrade pojemności magazynka to po kupnie masz pełny magazynek :D

Np: robiąc exklusiwa do strikera dostajesz 100 pocisków do shotguna za free
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

Mam pytanko.Gram na PRO i nie moge prześć QTE z kamieniem.Jak mam to przejś jak wyciskam ostatnie poty dla klawisza"3" i nic ?
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Najwidoczniej nie wyciskasz ostatnich potów, na pro trzeba wciskać klawisze szybciej.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

=Rzeźnik= pisze:Mam pytanko.Gram na PRO i nie moge prześć QTE z kamieniem.Jak mam to przejś jak wyciskam ostatnie poty dla klawisza"3" i nic ?
i.. na końcu kombinację dwóch przycisków dusisz
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Salazar

Ja też miałem problemy z kamyczkiem ale po około 10 próbach ukonczylem go a potem następny kamień był już prosty.
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Post autor: SnakeMajor »

Leon S. Kennedy pisze: Poza tym to co się da po prostu trzeba jechać nożem bo amunicja jest jednak większym problemem (jeśli masz w zamku amunicję poza magazynkami broni to masz szczęście)
Jeśli dobrze operujesz nożem od początku i strzelasz celniej to nie masz najmniejszych problemów. W zamku cierpię na brak miejsca w ekwipunku na amunicję :D . A gdy dochodzę do Krausera mam 750 amunicji do tmp + zawartość broni. 30-40 naboi do magnum i 60-90 shotgun'a. Snajperki nie liczę,bo różnie z nią jest.
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

Jeśli dobrze operujesz nożem od początku i strzelasz celniej to nie masz najmniejszych problemów. W zamku cierpię na brak miejsca w ekwipunku na amunicję :D
zgadza się,mało tego trzeba czasami amunicję lub roślinki,jaja,ryby itp sprzedać bo nie ma miejsca..,tryb pro też jakiś taki nie pro,powinno być więcej poziomów trudności!! wzwyż oczywiście
STARSSss.......
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Zauważyłam, że rycerzom przybył jeden atak - taki zamach z boku. Poza tym są dużo szybsi. Trzeba sie sporo nabiegać zanim się wyceluje.
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Post autor: SnakeMajor »

Dlatego grając we RE4 chce czegoś więcej. Żeby było jeszcze trudniej,bym mógł udowodnić,ze na bardzo trudnym poziomie też da się sporo oszczędzić :) . Re 5 daję trochę nadziei. Choć przyznam szczerze,ze najchętniej to pyknął bym sobie takiego re4 osadzonego w raccoon city. Chodzi mi o fizykę gry. Pozwiedzałbym sobie :)
lisek

tryb pro

Post autor: lisek »

jak odblokować tryb pro przeszłem gre na easy i niemam ,co mam wźąść new round??
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Przejdz gre na normal mode
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
krzychoo85

Post autor: krzychoo85 »

mial ktos problemy z sevami na ps2? mi zaden nie chce sie zaladowac
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Nie ten temat :|

Nie miałem problemów, na oryginale grałem ale na kopi zaposowej też powinno normalnie działac. Memorke moze masz walniętą, save'y z innch gier wczytuje/zapisuje?
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
Amok

Post autor: Amok »

Ja rowniez mialem taki problem nawet z tego powodu memorke wymienialem, ale to nic nie zmienilo, jednak wiem w czym problem mianowcie jest kilka rodzaji memorek do ps2 roznią sie one literką na koncu (lub jej brakiem)prawie wszystkie gry obsłoguja karte, ktora na koncu ma bodajze literke E, a zdaje sie, ze aby pograc w RE4 potrzeba memorki bez literki na koncu, bynajmniej ja do takiego zalozenia doszedlem, poniewaz na 2 pierwszych kartach(z literką E na konczu) nie pogralem zawsze wyslwietlalo sie corrupted data,ale jak prawdzilem u kuzyna to na jego karcie dzialalo, wiec sie z nim zamienilem(na jego karcie nie ma zadnej literki). Mozliwe, ze to nie zalezy od tego, jednak mozesz topod uwagę

PS: To czy ma sie oryginal czy jakąs inna wersje nei ma znaczenia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”