Porady - Tryb Pro
Porady - Tryb Pro
1 raz przechodze grę na poziomie profesional i prosze o porady jak walczyc lub w jakie giwery pakować.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Salazar, łącznie zmieniany 1 raz.
"Uwolniony z pola bitwy zostanie ten który przegra ten który wygra na zawsze pozoztanie żołnierzem"
- Leon S. Kennedy
Tylko bosowie mogą sprawić dużo większe problemy bo ich wytrzeymałość jest znacznie większa niż na normalu w tym trybie polecam na część z nich nóż
. Poza tym to co się da po prostu trzeba jechać nożem bo amunicja jest jednak większym problemem (jeśli masz w zamku amunicję poza magazynkami broni to masz szczęście)
Ostatnio zmieniony pn 04 cze, 2007 przez Leon S. Kennedy, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej na początku upgrade'uj już posiadane, tzn. nie bedziesz miał zatrzepy w sprzedawaniu i kombinowaniu
Najlepiej podładuj Hanguna, Shotguna, kup sobie snajperke semi Auto, TMP i ładuj je na maxa, jeżeli chcesz się pobawić to kupuj giwery i testuj 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
i.. na końcu kombinację dwóch przycisków dusisz=Rzeźnik= pisze:Mam pytanko.Gram na PRO i nie moge prześć QTE z kamieniem.Jak mam to przejś jak wyciskam ostatnie poty dla klawisza"3" i nic ?
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
- SnakeMajor
Jeśli dobrze operujesz nożem od początku i strzelasz celniej to nie masz najmniejszych problemów. W zamku cierpię na brak miejsca w ekwipunku na amunicjęLeon S. Kennedy pisze: Poza tym to co się da po prostu trzeba jechać nożem bo amunicja jest jednak większym problemem (jeśli masz w zamku amunicję poza magazynkami broni to masz szczęście)
zgadza się,mało tego trzeba czasami amunicję lub roślinki,jaja,ryby itp sprzedać bo nie ma miejsca..,tryb pro też jakiś taki nie pro,powinno być więcej poziomów trudności!! wzwyż oczywiścieJeśli dobrze operujesz nożem od początku i strzelasz celniej to nie masz najmniejszych problemów. W zamku cierpię na brak miejsca w ekwipunku na amunicję![]()
STARSSss.......
- SnakeMajor
Dlatego grając we RE4 chce czegoś więcej. Żeby było jeszcze trudniej,bym mógł udowodnić,ze na bardzo trudnym poziomie też da się sporo oszczędzić
. Re 5 daję trochę nadziei. Choć przyznam szczerze,ze najchętniej to pyknął bym sobie takiego re4 osadzonego w raccoon city. Chodzi mi o fizykę gry. Pozwiedzałbym sobie 
-
krzychoo85
Ja rowniez mialem taki problem nawet z tego powodu memorke wymienialem, ale to nic nie zmienilo, jednak wiem w czym problem mianowcie jest kilka rodzaji memorek do ps2 roznią sie one literką na koncu (lub jej brakiem)prawie wszystkie gry obsłoguja karte, ktora na koncu ma bodajze literke E, a zdaje sie, ze aby pograc w RE4 potrzeba memorki bez literki na koncu, bynajmniej ja do takiego zalozenia doszedlem, poniewaz na 2 pierwszych kartach(z literką E na konczu) nie pogralem zawsze wyslwietlalo sie corrupted data,ale jak prawdzilem u kuzyna to na jego karcie dzialalo, wiec sie z nim zamienilem(na jego karcie nie ma zadnej literki). Mozliwe, ze to nie zalezy od tego, jednak mozesz topod uwagę
PS: To czy ma sie oryginal czy jakąs inna wersje nei ma znaczenia
PS: To czy ma sie oryginal czy jakąs inna wersje nei ma znaczenia