Revelations oficjalnie na X360, PS3, PC oraz WiiU
Okładka niczym pralka
lepsza wersja była jednak na 3ds'a. Jakby nie patrzeć niedługo znów wrócę do tej świetnej części a ostatni gameplay z Hunkiem dodatkowo mnie podkręca 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- kamil12697
- Leon. KennedY
Nowy poziom trudności i trailer: http://playingdaily.pl/2013/03/05/resid ... trudnosci/
Ale potworki, a najlepsze to powrót Hunterów
Ale potworki, a najlepsze to powrót Hunterów
Tak jak nie czekałem na pojawienie się Re6 tak na RE:R czekam bardzo. Nie miałem okazji grania na przenośnej konsolce dlatego tym bardziej mnie interesuje ta produkcja. Co prawda wszystkie Residenty których akcja toczyła się na statku były raczej dodatkami, tak uważam że ta gra będzie miała moc. Czekamy... bardzo!
- Dreddenoth
Akcja nie dzieje się tylko na statku Mamy Terragrigia ( oby ją rozbudowali, mogli by zrobić jakiegoś residenta w tym miejscu ) mamy pewien kompleks do zwiedzenia, no i parę statków... swoją droga najgorsze jest pływanie. Niemogę sie doczekać by[RONIN] pisze:Tak jak nie czekałem na pojawienie się Re6 tak na RE:R czekam bardzo. Nie miałem okazji grania na przenośnej konsolce dlatego tym bardziej mnie interesuje ta produkcja. Co prawda wszystkie Residenty których akcja toczyła się na statku były raczej dodatkami, tak uważam że ta gra będzie miała moc. Czekamy... bardzo!
Spoiler!
ta gra powinna już mieć sequel Revelations 2 albo cuśRecoil: Proszę używać tagu "spoiler"
Ostatnio zmieniony czw 14 mar, 2013 przez Dreddenoth, łącznie zmieniany 1 raz.
3ds 4725-8772-8224
Grałem:
Resident Evil 1/2/3/4/5/6 Directors Cut/ Zero/ Gun Survivor 1/2/ Operation Racoon city/ Merceneries 3D/ Revelations/Gaiden/Darkside Chronicles/ Umbrela Chronicles/RE:Code veronica/ Dead aim/Outbrek 1
Chce zagrać
Outbreak 2
Grałem:
Resident Evil 1/2/3/4/5/6 Directors Cut/ Zero/ Gun Survivor 1/2/ Operation Racoon city/ Merceneries 3D/ Revelations/Gaiden/Darkside Chronicles/ Umbrela Chronicles/RE:Code veronica/ Dead aim/Outbrek 1
Chce zagrać
Outbreak 2
Swego czasu zaliczyłem ten tytuł w najbardziej chyba lamerski sposób jaki można - oglądając przejście na youtube. Nie przypuszczałem wtedy, że kiedykolwiek będę miał okazję pograć w Revelations na dużej konsoli, a 3DSa nie było, nie ma i raczej nie będzie na mojej liście zakupów. Nie pamiętam dokładnie wszystkich zawirowań fabuły (teraz celowo staram się omijać wszelkie zwiastuny, aby jak najwięcej z gry zapomnieć:), ale pamiętam, że jest ona skonstruowana całkiem przyzwoicie. Jest to dla mnie przeogromny plus, bo od dosyć dawna to scenariusz jest dla mnie najistotniejszym elementem kolejnych Residentów (i chyba gier w ogóle). W sumie przebolałbym kulawy gameplay gdyby tytuł nadrabiał to fajerwerkami fabularnymi. Ale to ja...
Swoją drogą Capcom mógłby dorzucić Mercenaries 3D jako dodatkowy tryb. Wiem, że szanse na to są marne i prędzej wypuszczą Najemników jako osobną grę albo wcale, ale nadzieja jest. Nie byłem jeszcze Claire w Mercach...
A, i Parker to imo jedna z fajniejszych postaci jakie seria ma do zaoferowania.
Swoją drogą Capcom mógłby dorzucić Mercenaries 3D jako dodatkowy tryb. Wiem, że szanse na to są marne i prędzej wypuszczą Najemników jako osobną grę albo wcale, ale nadzieja jest. Nie byłem jeszcze Claire w Mercach...
A, i Parker to imo jedna z fajniejszych postaci jakie seria ma do zaoferowania.
Ostatnio zmieniony czw 14 mar, 2013 przez nietendon, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupiliście już czy czekacie na odblokowanie SP?
http://store.steampowered.com/app/222480/
http://store.steampowered.com/app/222480/
Jakim cudem ta gra jest droższa niż RE6? 
160zł to trochę dużo jak na PC-tową grę. Szczególnie, gdy jest to konwersja rocznej gry z konsoli przenośnej.
Wie ktoś, czy grę kupioną gdzieś indziej (Cenega pewnie będzie sprzedawać ją taniej) będzie można aktywować na Steamie? Jak to było z RE6?
160zł to trochę dużo jak na PC-tową grę. Szczególnie, gdy jest to konwersja rocznej gry z konsoli przenośnej.
Wie ktoś, czy grę kupioną gdzieś indziej (Cenega pewnie będzie sprzedawać ją taniej) będzie można aktywować na Steamie? Jak to było z RE6?
Ostatnio zmieniony śr 10 kwie, 2013 przez Mr_Zombie, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
-
nemesisdestro
Osobiście cały czas rozważam zakup, póki co wolę wstrzymać się jeszcze trochę, bowiem niedawno nabyłem Injustice, a już w czerwcu premiera Last of Us - coś co po prostu chcę kupić tak szybko jak to możliwe
Niemniej gra wygląda niezwykle zachęcająco, co prawda są chaptery gdzie kasuje się przeciwników hurtem, ale można też zauważyć jakiś ogólny klimat, sprawia to że chętnie przetestowałbym tą grę samemu, o ile to możliwe, w wolne wieczory 
Design przeciwników mnie nie zniechęca, jest całkiem spoko, na pewno jest to lepszy pomysł niż Ganados czy Majini - mamy przeciwników których w pewnej mierze można potraktować jako zombie, ale wprowadzają też świeżości do serii która po RE4 przeszła w stagnacje jeszcze szybciej niż ktokolwiek mógł się tego spodziewać.
Design przeciwników mnie nie zniechęca, jest całkiem spoko, na pewno jest to lepszy pomysł niż Ganados czy Majini - mamy przeciwników których w pewnej mierze można potraktować jako zombie, ale wprowadzają też świeżości do serii która po RE4 przeszła w stagnacje jeszcze szybciej niż ktokolwiek mógł się tego spodziewać.
Ooze nie wyglądają tak samo
, kto zaliczył wersję na 3ds'a ten pamięta jaka jest różnorodność przeciwnków. Są również huntery z poprzednich części i jeszcze kilka innych ale spoilerować nie będę. Ja tytuł kupię bo już dawno temu masterowałem go na handheldzie
. Polecam demko, które już jest dostępne. Kończy sie identycznie jak niegdyś wersja demo na 3ds'a. Polecam zakupić, gdyż taki Resident to powrót do przeszłości w świetnym stylu.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
Ile będzie kosztować po premierze? Na gram.pl na razie kosztuje 99,99 na PC, ale czy w dniu premiery(i po) też tyle będzie kosztować? Chce kupić w empiku.
Ostatnio zmieniony pt 17 maja, 2013 przez krzys837, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nemesis US
- Leon. KennedY
PSX Extreme ocenił Revelations na 6+, zaś CD - Action na 8+. Całkiem niezła rozbieżność.
Ostatnio zmieniony pt 21 cze, 2013 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.