[Ankieta] Najlepsza i najgorsza rzecz w grze
najbardziej urzekła mnie oprawa audiowizualna,klimat!!! pochylający się momentami w stronę silenthila (bród,tonacja kolorów) oraz świetny pomysł z kontrami :nóż,granat w pysk zgniłka! ,dlaczego capcom nie pociągnął tego pomysłu w innych odsłonach re!?
wada jedna ,brak konwersji na inne platformy,gamecube dla dwóch re.....
wada jedna ,brak konwersji na inne platformy,gamecube dla dwóch re.....
Tzn. patrząc kwestią funduszy GaCek nie jest już tai drogi więc dla tych dwóch RE warto go zakupić no poza tym RE4
RECV, RE2, RE3 można mieć więc GC razem z całą serią.
Fakt też chciałbym bronie defensywne w następnych częściach no ale Capcom widocznie nie zapożycza patentów ze swoich części
. W RE0 dwóch bohaterów (brak skrzyń), w Remake'u defense gun itd.
Fakt też chciałbym bronie defensywne w następnych częściach no ale Capcom widocznie nie zapożycza patentów ze swoich części
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
Dark Prince
RE Remake to jedna z najlepszych gier, jakie powstały. Ja akurat wolę "czwórkę", ale ten RE jest zajedwabisty. Urzekła mnie przede wszystkim grafika i to, że nie ma tej jasności znanej z jedynki. Pioruny i... Jill. Jest pięknie zrobiona. Fajnie też jest zrobione Intro. Wkurza mnie za to brak czegoś nowego.
-
Dark Prince
Każdy grając w odnowionego Rebirtha czuł coś nowego, odkrywał Rezydencje na nowo, wiem Serek o co ci chodzi, ty potrzebujesz konkretnych zmian ale po co ulepszać Cudo? Kiedy je dobrze przyprawimy może wyjść konkretny kąsek tak jak w tym przypadku, radykalne zmiany mogłyby popsuć Klimat choć są to tylko moje zdanie
-
Dark Prince
No niby nie mają na końcowy przebieg ale dodanie Lisy Trevor, Lasu i np. jej domu to dużo dla FabułySerek pisze:czyli RE z nową technologią i małymi nowymi elementami, które nie mają wpływu na przebieg fabuły
-
Dark Prince
- Nemesis US
Był taki plan ale wtedy RE4 mielibyśmy dopiero w tym roku, a Capcom posłuchał Fanów (odbywało się głosowanie) i zdecydowali że pełną parą ruszą w RE4. teraz może czas na PS3 i remake RE2/3/CV ? czemu nieRE_Fan pisze:Chcialbym zeby np. zrobili remak'i wszystkich pozostalych czesci resident evil(2,3)
Co mnie urzekło:
1. Grafa. Obok zero to najpiekniejsza cześć serii
2. Jill ;] wygląda słodziutko ;]
3. Nowe tryby i lokacje
Co mi się nie podoba.
1. Może to głupie ale self-defense. Jakoś to dla mnie troche psuje klimat
2. To że nie ma remake 2 i 3
Głos z tostera: Nemesis i Kamilos : wasze posty nie mają nic wspólnego z tematem dyskusji, jeden marzy o Nemku z grafą GC, drugi płacze bo Remake nie ma na PC. Zero tolerancji dla spamu
1. Grafa. Obok zero to najpiekniejsza cześć serii
2. Jill ;] wygląda słodziutko ;]
3. Nowe tryby i lokacje
Co mi się nie podoba.
1. Może to głupie ale self-defense. Jakoś to dla mnie troche psuje klimat
2. To że nie ma remake 2 i 3
Głos z tostera: Nemesis i Kamilos : wasze posty nie mają nic wspólnego z tematem dyskusji, jeden marzy o Nemku z grafą GC, drugi płacze bo Remake nie ma na PC. Zero tolerancji dla spamu
Ostatnio zmieniony czw 05 lip, 2007 przez Dee Jay, łącznie zmieniany 3 razy.
+
Jill
Stroje Jill
Crimson head'y
Self defense guns
Klimat na ktorym można powiesić łańcuch
Urozmaicenie rezydencji
Z****a grafika
Animacja cieni (zombi stojące za oknem)
Motyw z wisielcem
Burza
Konieczność spalania zombi'ch
-
Hmmm
Invisible enemy
Brak bikini dla Jill.... żart ofcors
Glos z tostera: Ladnie tak przeklinac? Dobrze, ze to stary post, bo by ost polecial...
Jill
Stroje Jill
Crimson head'y
Self defense guns
Klimat na ktorym można powiesić łańcuch
Urozmaicenie rezydencji
Z****a grafika
Animacja cieni (zombi stojące za oknem)
Motyw z wisielcem
Burza
Konieczność spalania zombi'ch
-
Hmmm
Invisible enemy
Brak bikini dla Jill.... żart ofcors
Glos z tostera: Ladnie tak przeklinac? Dobrze, ze to stary post, bo by ost polecial...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
+
MUZYKA - remixy sa po prostu cudne.
Atmosfera - burze, uderzenia piorunów, jęki zombie, muzyka (powtarzam się), wszystko po prostu jest piękne.
Grafika - postacie, wykonanie zombie, gra bije graficznie na łeb nawet RE 4, które wyszło kilka lat później.
Self defence gun - wreszcie mogę obronić się przed zombiakiem, wsadzając mu odbezpieczony granat w gębę.
-
To jednak stary dobry Resident. Znasz go prawie na pamięć.
Czasem debilne dialogi.
MUZYKA - remixy sa po prostu cudne.
Atmosfera - burze, uderzenia piorunów, jęki zombie, muzyka (powtarzam się), wszystko po prostu jest piękne.
Grafika - postacie, wykonanie zombie, gra bije graficznie na łeb nawet RE 4, które wyszło kilka lat później.
Self defence gun - wreszcie mogę obronić się przed zombiakiem, wsadzając mu odbezpieczony granat w gębę.
-
To jednak stary dobry Resident. Znasz go prawie na pamięć.
Czasem debilne dialogi.
Ostatnio zmieniony pn 10 wrz, 2007 przez AT, łącznie zmieniany 1 raz.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
ojojoj moim zdaniem trevor rzadzi...i strasznie najlepsze jest przrobione "akwarium" rekinow...sa one zrobione zarabiscie przerazajace, caly czas poki co kraza i niewiadomo kiedy zaatakuje...moym jak sie stroi w tym zbiorniku i ma sie swiadomsoc ze on kraza gdzies wogolo i nie mozna byc pewnym ojojoj!! najelpszoe...wogole najbardziej klimatyczna czesc re poprawiona i "doklimatyczniona" przeciez taki maly szczegol jak bylski prionow oswietlajace na chwile pomieszczenia tak czochrają moszne ze massakra! wady ? hmm...only for gamecube
- Nemesis US
No jeśli chodzi o pomieszczenia z rekinami to przyznaję ci całkowitą rację, zwłaszcza w momencie kiedy jeden z nich wali w szybę, niezwykle efektownie to wygląda.
Ostatnio zmieniony sob 15 wrz, 2007 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.