Diadem napisał to co ja chciałem napisać, ale akurat poszedłem zrobić sobie kanapkę
Przypadkowy odbiorca szybko zgubi się w gąszczy dat, imion, nazwisk, ... Zamieszczasz to na YT, więc w miejsce, gdzie nie każdy delikatnie mówiąc orientuje się w fabule i po chwili będzie mieć w głowie mętlik, chyba że będzie robił notatki. W takiej produkcji daty urodzenia bohaterów są niepotrzebne. Można się ograniczyć do kluczowych dat, typu założenie STARS czy odkrycia wirusa G...
Jednak bardzo razi mnie to, że opowiadasz Timeline (wiadomo o czyje dzieło chodzi) własnymi słowami... Samo wspomnienie, że korzystasz z zasobów MWRC, a nawet wspomnisz kto jest jego autorem IMO nie wystarczy. Gdy człowiek ogląda filmik myśli, że ma do czynienia z dużym znawcą serii, a to nie jest Twoja praca, bo w timeline ktoś inny włożył bardzo dużo wysiłku i tego rodzaju "promocja" na YT jest, hmm, zbyteczna, nieodpowiednia, whatever. W ogóle nie powinieneś korzystać z tego w taki sposób, bo Ty je tylko opowiadasz (a poprzednią część tłumaczysz z języka angielskiego) i jak się domyślam, z nikim tego nie konsultowałeś. To jest bardzo odtwórcze i zakrawa na plagiat. Ja przeczytałem Timeline wiele razy i nie chcę słuchać go znowu tylko dowiedzieć się czegoś nowego

. A tutaj graficznie jest fajnie, ale reszta to pójście na łatwiznę.
Nie bronię tutaj nieswojej przecież pracy, chciałem tylko wyrazić swoją dezaprobatę. Pomysł fajny, wykonanie niestety już nie...