Zlot Fanów Resident Evil - Zima 2014
Moderator: RON!N
- JackHammer
Lepiej na zimowy. To zdecydowanie bardziej 'skupiona' wersja zlotów gdzie mamy sporo sprzętu, gier, eventów itd. Strach przed obcymi jest naturalny ale jeszcze nikt nigdy nie miał problemu z takim towarzystwem.Andklu5 pisze:PaLa, planuje się wybrać ale na letnie jeśli się takie odbędzie. Narazie chce mniej więcej obczaić towarzystwo bo tak jechac na ślepo w dodatku sama to lekki hardkor xd
Druga sprawa że zaczynamy się rozkręcać z wpisami. Proszę Państwa, luty już staje się faktem
Były jak zwykle wie co i jakDeus Ex pisze:Brakowało ci 3 miechów do 18stki, był to rok 2011. Wg metryki. Bo mentalnie miałeś z 12.JackHammer pisze:ile ja miałem jak pojechałem pierwszy raz... 16?
Dobra, tak na poważnie teraz moi milusińscy. Dresso zaklepane , zaliczka wpłacona, świetlica też będzie dla nas (tylko nie wiem która ale którakolwiek by nie była ważne, że żeby była
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
- JackHammer
I tak mnie kochacie, wiec co wam do mojego mentalnego wieku 
Deus mnie tak ciśnie na forum, a na prywatnym słodziutki do porzygu
Andklu5, rzeczywiście zimowy lepiej wypada jako zlot stricte residentowy - konsolki zawze są, pograc i pogadać w nowsze i starsze części można. Letnie zloty to raczej jeziorko, ognisko, sok z gumijagód... chociaż i na zimowym nie braknie rozrywki, znane są historie o desancie przez balkon w poszukiwaniu czajnika i tostera...
Ale jeśli przyjedziesz to musisz sie przygotowac na solidną dawkę specyficznego humoru i niewybrednych żartów z aluzjami do odbytu. Nie przejmuj się, to nic osobistego
Tak już poprostu jest 
No i uważaj na Suchego... gość po paru głębszych myśli ze jest Rainbow Dash...
Deus mnie tak ciśnie na forum, a na prywatnym słodziutki do porzygu
Andklu5, rzeczywiście zimowy lepiej wypada jako zlot stricte residentowy - konsolki zawze są, pograc i pogadać w nowsze i starsze części można. Letnie zloty to raczej jeziorko, ognisko, sok z gumijagód... chociaż i na zimowym nie braknie rozrywki, znane są historie o desancie przez balkon w poszukiwaniu czajnika i tostera...
Ale jeśli przyjedziesz to musisz sie przygotowac na solidną dawkę specyficznego humoru i niewybrednych żartów z aluzjami do odbytu. Nie przejmuj się, to nic osobistego
No i uważaj na Suchego... gość po paru głębszych myśli ze jest Rainbow Dash...
OMG I'TS SONIC RAINBOOM!!!!!!
That's bingo! Jakby to rzekł pułkownik Hans Landa.JackHammer pisze:gość po paru głębszych myśli ze jest Rainbow Dash...
Ech... Będzie mi brakować* KiBiego, Singla, Bodka (ten to w ogóle się pod ziemię zapadł). Na Necrarię i Mikhaila nadal chyba można liczyć.
* oczywiście jeżeli pojadę
Jesteś pewien, że mnie z kimś nie pomyliłeś? I nie budź mnie SMSami o 11 ranoJackHammer pisze:Deus mnie tak ciśnie na forum, a na prywatnym słodziutki do porzygu
- JackHammer
Staram się namówić kolezanke zeby ze mna jechała. Powiedziała ze pojedzie jak uzbiera kase także pozostaje mi czekac 
Jest ktoś może kto jedzie z okolic slaska katowice itd? Najlepiej pociągiem bo z kolezanka same bedziemy miały problem trafić
EDIT by Ronio
Jest ktoś może kto jedzie z okolic slaska katowice itd? Najlepiej pociągiem bo z kolezanka same bedziemy miały problem trafić
EDIT by Ronio
Ostatnio zmieniony pn 03 lut, 2014 przez Andklu5, łącznie zmieniany 1 raz.
- JackHammer