Zlot Fanów Resident Evil - Zima 2014
Moderator: RON!N
Niestety nie uda mi sie przyjechac na zimowy. A szkoda
nie mamy po prostu możliwości, pociag urywa się w centrum Łodzi i co dalej?:p zresztą, moja mama boi się mnie puścić co jest troche dziwne xd na letni się bardziej postaram 
Ostatnio zmieniony czw 13 lut, 2014 przez Andklu5, łącznie zmieniany 2 razy.
Z Rybnika do Zawiercia i tam przesiadka na pociąg bezpośrednio do Piotrkowa. Do Łodzi nie masz po co jechać.
Z resztą Kolejami Śląskimi do Częstochowy i tam przesiąść się w intercity do Piotrkowa. Podróż za grosze.
Idź na dworzec po rozkład kolei i sprawdź potem tu intercity.
Ew. jak ktoś się nie boi że spotka np. takiego Trynkiewicza, to pozostaje Bla Bla Car.
Z resztą Kolejami Śląskimi do Częstochowy i tam przesiąść się w intercity do Piotrkowa. Podróż za grosze.
Idź na dworzec po rozkład kolei i sprawdź potem tu intercity.
Ew. jak ktoś się nie boi że spotka np. takiego Trynkiewicza, to pozostaje Bla Bla Car.
One man forced to seek REVENGE
Swego czasu na "polskiej scenie RE" starał się brylować jeden panicz (nie będę pisała dokładnie kto, bo pewnie wiecie o kogo chodziAndklu5 pisze:Poczekam do samego końca. Jak się więcej osób zdecyduje to chyba ja też bo jak na zlocie będzie z 7 osób to nie wiem..
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Moja wpłata zawsze dociera z opóźnieniem, taki już mój los
Andklu5, ja jadę ze Śląska. Na pierwszy zlot jechałem sam pociągiem i to w dość późnych godzinach, gdyż wtedy skończyłem pracę, i cudem dotarłem na miejsce. Mniejsze zloty mają taki plus że poszczególne osobniki mogą się lepiej poznać, a w lato jest dość "masakrycznie" (kto był, ten wie co się działo) , więc jak najbardziej polecam,o ile przetrwasz Szpadla i jego herezje 
-
przemo0384
-
przemo0384