Albo pobrać wirusa i później zrobić z niego śmiercionośną broń:PMr_Zombie pisze:Pokroić, zbadać, wydobyć z jego ciała wirusa T-Veronica a resztę spalić i wyrzucić?
Ja chce powrotu wątku Claire & Steve!!!! xD
Gdyby teraz zrobili powrót do korzeni czyli mało ammo, herbów i walka o życie w każdym momencie razem ze strachem to odzyskaliby uznanie fanów, a tak wiadomo. Będzie kolejny BF z zombiakami, ale co wymyślą? Chris i Leon młodzi już nie są, świetny Piers uśmiercony (a mógłby być nowym bohaterem), więc zostaje Jake. Zakończenie sugeruje RE 7 w Afryce(?) i Jake'a chroniącego Sherry, któzi się przed czymś ukrywają.Recoil pisze:Nie będzie zawodu bo po RE6 mało kto (no może poza WDLem) pokłada jeszcze jakieś nadzieję w tej marce. Teraz już C może nas jedynie miło zaskoczyć. Choć osobiście w to wątpię
Myślę że się mylisz gdzyż Jake jest takim typowym bezuczuciowym najemnikiem z super-powerem, a Piers był oddany służbie i kapitanowi do samego końca swojego życia. Capcom nie wykorzysta starych postaci, tak jak koncepcji Survival Horror`u bo to dla nich za stare czasy i większość nowych graczy ich nie zna!Maestro pisze:No popacz pan, a ja z kolei bardziej polubiłem Jake'a niż Piersa, czemu?Jake jest bardziej odpowiedni dzisiejszym "standardom", najemnik goniący za pieniędzmi, nie robiący niczego z powołania, jest o wiele bardziej realistyczny niż mdły Nivans- bohater, zawsze prawy i uczciwy, który nawet zamieniony w potwora zachowuje resztki człowieczeństwa i stopuje bossa chcącego zabić głównego bohatera
Moim zdaniem dobrze się stało, że Piers nie dożył końca RE6, wole już żeby w siódemce wykorzystali motyw Alexa Weskera, lub jakichś starych postaci pokroju Rebecci, Barrego czy Claire, niż takiego idealistę jak on
No wiesz jest Sherry, ale równie dobrze wiele osób jej może nie znać, a nie ma ważnych wątków kontynuowanych. Skoro była Sherry to mogli dać Clarie i spotkanie po latachMr_Zombie pisze:Tak jak nie znali Sherry Birkin? :>kamil12697 pisze:Capcom nie wykorzysta starych postaci, tak jak koncepcji Survival Horror`u bo to dla nich za stare czasy i większość nowych graczy ich nie zna!