RE: Revelations 2
Wszystkie możliwe medale w Szturmie zdobyte
Szkoda, że tak ułatwili ten tryb poprzez idiotyczne kryształki wskrzeszające - w jedynce żeby zdobyć wszystkie medale trzeba było mieć nieludzkiego skilla, tutaj może to zrobić każdy, nawet największy casual. No nic, zobaczymy co pokażą kolejne etapy. W kampanii właśnie zaliczyłem tryby: niewidzialni przeciwnicy i walka na czas, to drugie całkiem przyjemne
Wszystkie duperelki znalezione, w zasadzie zostały mi tylko oceny do masterowania w oczekiwaniu na kolejny odcinek. Gra się super.
Ty na konsoli grasz? na PC Hunk działa normalnie.Kazuo pisze:Mam pytanie - działa Wam DLC? Jako, że złożyłem preordera, to powinienem mieć dostęp do postaci Weskera i Hunka oraz do pakietu map z poprzednich części, ale w grze nic takiego nie mam. Ściągnąłem i zainstalowałem pakiet zgodności, dalej nic. Ponoć to jest dosyć powszechny problem, macie tak samo?
A Capcom nie wspominał, że nowe postaci z dlc zostaną udostępnione wraz z wydaniem ostatniego odcinka?
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Dokładnie ale mnie wkurza raz przeszłam grę i dałem spokoj sobie narazie😉Kazuo pisze:Na konsoli (ps3). Pewnie w ciągu kilku dni Capcom upora się z problemem, ale i tak jest to wkurzające, że wypuszczają na rynek tak niedopracowaną grę.
Gdy ps3 podłączę do neta to gra nie dziala😔
Pss trochę nie w temacie zagra ktoś zemna w re5 w sieci?
john, ja mam na to pewien sposób. Wyloguj się z PSN, następnie odpal grę, aż do menu głównego i w tym momencie ponownie zaloguj się do ps network (bez wychodzenia z gry). Będziesz mógł grać online. DLC i tak nie będą dostępne (pojawia się jakiś błąd), ale przynajmniej będziesz mógł wykonywać misje Dzienne w trybie Szturmu.
To czemu jeden z moich znajomych gra już Weskerem? Z bonusowymi ciuszkami dla postaci też nie ma problemu. Mi natomiast nie działają żadne dodatki, nawet pakiet map i opcjonalne bronie. Skoro wszystkie te dlc są do kupienia w sklepie PS Store, to na chłopski rozum, powinny być dostępne podczas gry. Capcom tnie sobie w pręta i tyle, ciekaw jestem czy w ogóle coś z tym robią.WESKER-DL pisze:A Capcom nie wspominał, że nowe postaci z dlc zostaną udostępnione wraz z wydaniem ostatniego odcinka?
A grę i dlc z jednego konta ściągałeś? Bo jeżeli tak i dalej nie działa to faktycznie coś jest powalone
[quote="Kazuo"]john, ja mam na to pewien sposób. Wyloguj się z PSN, następnie odpal grę, aż do menu głównego i w tym momencie ponownie zaloguj się do ps network (bez wychodzenia z gry). Będziesz mógł grać online. DLC i tak nie będą dostępne (pojawia się jakiś błąd), ale przynajmniej będziesz mógł wykonywać misje Dzienne w trybie Szturmu.
Kauzo a jak sie wylogować z psn?macie juz dodatkowe bronie? I od kiedy dane z rozrywki bd w RE.NET?
Capcom ma na nas wywalone😉
Kauzo a jak sie wylogować z psn?macie juz dodatkowe bronie? I od kiedy dane z rozrywki bd w RE.NET?
john0477 pisze:renet od 18 marca wspiera greKazuo pisze:john, ja mam na to pewien sposób. Wyloguj się z PSN, następnie odpal grę, aż do menu głównego i w tym momencie ponownie zaloguj się do ps network (bez wychodzenia z gry). Będziesz mógł grać online. DLC i tak nie będą dostępne (pojawia się jakiś błąd), ale przynajmniej będziesz mógł wykonywać misje Dzienne w trybie Szturmu.
John wylogujesz się w menu ps3 na ikonce ps albo wchodząc w dział sieci
Klepiesz w guziczek z logiem PS na padzie, tym samym przechodząc do menu konsoli, na opcji "zarządzanie kontami" wduszasz trójkąt i bierzesz "wypisz się". Dzięki temu gra wczyta się dalej i na menu głównym wystarczy wpisać się ponownie w taki sam sposób. Tak jak napisałem wcześniej - i tak nie będziesz mógł korzystać z dodatków, ale przynajmniej będziesz mógł wykonywać misje dzienne, które oferują mnóstwo expa i kryształków życia.john0477 pisze: Kauzo a jak sie wylogować z psn?macie juz dodatkowe bronie? I od kiedy dane z rozrywki bd w RE.NET?
Tak, z jednego, wszystko w pakiecie przedpremierowym.A grę i dlc z jednego konta ściągałeś? Bo jeżeli tak i dalej nie działa to faktycznie coś jest powalone
Ostatnio zmieniony ndz 01 mar, 2015 przez Kazuo, łącznie zmieniany 1 raz.
Zombiak powinien stać?Kazuo pisze:A na pewno jest ogłuszony? Przeciwnik powinien stać w miejscu i się lekko chwiać - podchodzisz, klepiesz R1, jakbyś ciął nożem (ikonka powinna być, ale spróbuj i tak). Nie jestem pewny czy nie trzeba wykupić jakiegoś skilla w drzewku rozwoju, ale chyba i bez tego powinno zadziałać.
To robię coś źle, bo albo upada albo ginie. I ikonka powinna być ale nie ma, ciąć nożem też próbowałem i nie zaliczało.
CO do skilla to próbowałem bez i z 1 i 2 ulepszeniem. Nadal nic.