RE: Revelations 2
Ja mam S'ke na odliczaniu, bardzo fajny i przyjemny trybLimaXa pisze:A ja mam problem z odliczaniem xD Nie mogę przez lagozaury tego przebiec... lipka lekka bo to ostatnie osiagniecie z tych z ep 1 ktore mi zostalo...a juz jutro ep2
Na niewidzialnych przeciwnikach też mam ocene S, ale ten tryb jest trochę wkurzający...
no jedyne co moze pomoc to jakis patch na optymalizacje;p przez lagi 20sekund mecze sie w trafienie kolesia co z kluczem zwisa ...Kazuo pisze:Ja mam S'ke na odliczaniu, bardzo fajny i przyjemny trybLimaXa pisze:A ja mam problem z odliczaniem xD Nie mogę przez lagozaury tego przebiec... lipka lekka bo to ostatnie osiagniecie z tych z ep 1 ktore mi zostalo...a juz jutro ep2najgorzej jest na samym początku, później klepsydr jest coraz więcej, no i trochę czasu wpada przy zabijaniu przeciwników (nie zawsze opłaca się wszystkich wymijać). Jak coś to słuszę pomocą
![]()
Na niewidzialnych przeciwnikach też mam ocene S, ale ten tryb jest trochę wkurzający...
- kamil12697
dwa bossy;p oba w misji ClaireKazuo pisze:Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie można ściągnąć drugi odcinek, wczoraj na PSN jeszcze nie było... Czytałem reckę na IGN. Ponoć drugi epizod jest o wiele cięższy od pierwszego, ma większe tempo, niezłe starcia z bossami i jeszcze większy nacisk położony na kooperację. Nice.
by Deus Ex: Proszę używać shiftu i znaków interpunkcyjnych.
Ostatnio zmieniony śr 04 mar, 2015 przez LimaXa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybacz Deus Ex, chciałam szybko odpisać na telefonie, a że lenistwo dopadło i mnie to wyszło jak wyszło;d
Odcinek dłuższy i w sumie trudniejszy niż pierwszy, cieszy mnie to że tym razem część Claire mało lagowała, w sumie póki co najmniej, niestety jak zaczyna się misja Barrym to już się zaczyna koszmar... laguje i to masakrycznie, większość przez mgłę, deszcz;/
Odcinek dłuższy i w sumie trudniejszy niż pierwszy, cieszy mnie to że tym razem część Claire mało lagowała, w sumie póki co najmniej, niestety jak zaczyna się misja Barrym to już się zaczyna koszmar... laguje i to masakrycznie, większość przez mgłę, deszcz;/
Witam
Jestem już po 2 epizodach i nie mogę doczekać się trzeciego. RE Revelations 2 mocno mnie zaskoczył. Wg mnie jedna z lepszych produkcji z gatunku horror. Mroczny klimat, tajemnicza fabuła oraz ciekawi i mocni wrogowie to plusy tej produkcji.
Przed ściągnięciem poczytałem trochę recenzji, niektóre mnie nawet odstraszały ale po przejściu muszę stwierdzić, że niektóre recenzje są przesadzone i trochę krzywdzące tą produkcję. Pisali je osoby, które oczekuje nie wiadomo czego i nie do końca poznały te grę. Najbardziej nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że RE Revelations 2 to strzelanka. Owszem jest trochę strzelania ale bycie tu jak Rambo raczej się nie opłaca. Czasem szkoda naboi, których wydawać sie może, że jest dużo.
pzdr
Jestem już po 2 epizodach i nie mogę doczekać się trzeciego. RE Revelations 2 mocno mnie zaskoczył. Wg mnie jedna z lepszych produkcji z gatunku horror. Mroczny klimat, tajemnicza fabuła oraz ciekawi i mocni wrogowie to plusy tej produkcji.
Przed ściągnięciem poczytałem trochę recenzji, niektóre mnie nawet odstraszały ale po przejściu muszę stwierdzić, że niektóre recenzje są przesadzone i trochę krzywdzące tą produkcję. Pisali je osoby, które oczekuje nie wiadomo czego i nie do końca poznały te grę. Najbardziej nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że RE Revelations 2 to strzelanka. Owszem jest trochę strzelania ale bycie tu jak Rambo raczej się nie opłaca. Czasem szkoda naboi, których wydawać sie może, że jest dużo.
pzdr
Dokładnie 😉 ale dzis jak ogarniesz drugi epizod to daj znać co z tym bosem😄Kazuo pisze:Przygodówką bym tego nie nazwał, zagadek w zasadzie nie ma, eksploracja też nie powala. Strzelanie jednak stanowi podstawkę gameplayu, więc można chyba zaryzykować stwierdzenie, że to shooter. Inna sprawa, że to i tak najmniej strzelankowy Resident od czasu... RE0?
Pytanie nie w temacie jak kupie ps4 nie bd problemu z utworzeniem mojego starego konta ps ? Gier trofea i save gier?