http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/13197 ... y-w-czasie
Resident Evil: The Final Chapter - Dyskusje ogólne
- Leon. KennedY
Resident Evil: The Final Chapter - Dyskusje ogólne
Ostatnia część filmowego RE ( ponoć ), zasługuje już na osobny temat. Tym bardziej, że premiera znów zostaje przesunięta, tym razem bardziej z naturalnych przyczyn
Ostatnio zmieniony sob 25 lut, 2017 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 5 razy.
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY
Warto by tutaj dodać, że zdjęcia oficjalnie zaczynają się tego lata w sierpniu. A tutaj pierwsza fota: http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/16336 ... mbie-foto-
Miejmy nadzieje , że z powodu większej ilości czasu Anderson dopracował scenariusz , albo chociaż ma przemyślaną wizje ostatniej części.
Liczę na jakiś ładny ukłon w stronę fanów.
Szczerze zastanawia mnie jak będzie wyglądało zakończenie i czy znajdą się jakieś "wolniejsze" momenty w filmie kiedy wszystko będzie ładnie wyjaśniane i nada fabule jakieś ręce i nogi (mogli np. by wyjaśnić sprawę z tą ewolucją zombiaków ze zwykłych truposzy do majini , opisać historię Weskera i innych postaci)
No bo choć przy Resident'ach Andreson'a można nabawić oczy i uszy , to fabularnie pozostawiają wiele do życzenia (pomijając jedynkę , która była dość oryginalna i nie ściągała połowy z gier).
Liczę na jakiś ładny ukłon w stronę fanów.
Szczerze zastanawia mnie jak będzie wyglądało zakończenie i czy znajdą się jakieś "wolniejsze" momenty w filmie kiedy wszystko będzie ładnie wyjaśniane i nada fabule jakieś ręce i nogi (mogli np. by wyjaśnić sprawę z tą ewolucją zombiaków ze zwykłych truposzy do majini , opisać historię Weskera i innych postaci)
No bo choć przy Resident'ach Andreson'a można nabawić oczy i uszy , to fabularnie pozostawiają wiele do życzenia (pomijając jedynkę , która była dość oryginalna i nie ściągała połowy z gier).
Liczyłem na premierę w październiku no ale Milla musiała urodzić
też liczę na coś solidniejszego z racji ostatniej części ale czuję, że będzie to zwykły popcorniak 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Ale przez kogo? Kto ma zająć się ekranizacją? 
Romero? Nie! Uwe? Żal, anderson pomimo fali hejtu ma jakby nie patrzeć w dorobku najlepszą ekranizację gry czyli Mortal Kombat
a kto mógłby się zająć? Odpowiedz brzmi - nikt, bo i po co? Ta seria to grono sentymentów, nikt do kina na to w formie nowości nie pójdzie, już Terminator genisys ledwo przędzie (aczkolwiek ja byłem i polecam jako fan) a Ty tu o Reisdent Evil 
- Leon. KennedY
Mortal Kombat to solidny kawałek filmu. A Silent Hill to piętro wyżej. Do finałowej cześći (?) dołączyła Claire Redfield
. No i dobrze, bo braciszek też chyba się nam pojawi. Udało im się ominąć chyba najgorszą część serii, poprzednią
Szkoda, że Leona i Ada mieli mniej szczęścia.
Ostatnio zmieniony wt 04 sie, 2015 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jedu Alomar
Śledzę Insta Milli, aby obczaić co nowego w świecie filmowego RE i jakie było moje MEGAPOZYTYWNE zaskoczenia jak zobaczyłem, że w najnowszej części gra Ruby Rose !
Widać pełno nowych postaci, lecz nie widać nikogo, kto stał pod koniec ostatniej części na dachu białego domu, tj. Jill, Ady, Leona itp... słabo...
News z planu:
Kaskaderka Milli doznała urazu, którego konsekwencją będzie amputacja lewej ręki. Jak widać "się dzieje" na planie
Kaskaderka Milli doznała urazu, którego konsekwencją będzie amputacja lewej ręki. Jak widać "się dzieje" na planie
Ostatnio zmieniony pn 21 gru, 2015 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.