Zlot Fanów RE - Dead Autumn 2016

Moderator: RON!N

Awatar użytkownika
JackHammer

Post autor: JackHammer »

Starzejmy sie, zamiast o bliskość monopolowego martwimy się o wygody w noclegu :smiech1: czego ja doczekałem :rad5:
OMG I'TS SONIC RAINBOOM!!!!!!
Awatar użytkownika
Mr_Zombie
Kontakt:

Post autor: Mr_Zombie »

Żyjemy w czasach, gdzie do monopolowego jest zawsze blisko ;)

I zgadzam się z Roninem. O ile Dresso jest jeszcze OK (nie są to luksusy, ale da się przeżyć bez obaw, że zaraz od czegoś złapiesz grzyba), tak Victoria - a szczególnie domek, w którym co roku urzędujemy - to już dawno powinien być zrównany z ziemią, bo na remont to już jest o wiele za późno. I nie chodzi o wygody, ale po prostu o jakieś podstawowe standardy. Dwa lata temu w Szczyrku płaciliśmy za domki 30zł/dobę od osoby, a różnica w standardzie to było niebo a ziemia. Domek czysty, z podstawową, wyposażoną kuchnią (o ile dobrze pamiętam, była mała lodówka, mikrofalówka, naczynia), szafkami, które się nie rozpadały, (teoretycznie) z WiFi i telewizorem w standardzie (link). Dosłownie niebo a ziemia.
Awatar użytkownika
RON!N

Post autor: RON!N »

Mr_Zombie pisze:Żyjemy w czasach, gdzie do monopolowego jest zawsze blisko ;)

I zgadzam się z Roninem. O ile Dresso jest jeszcze OK (nie są to luksusy, ale da się przeżyć bez obaw, że zaraz od czegoś złapiesz grzyba), tak Victoria - a szczególnie domek, w którym co roku urzędujemy - to już dawno powinien być zrównany z ziemią, bo na remont to już jest o wiele za późno. I nie chodzi o wygody, ale po prostu o jakieś podstawowe standardy. Dwa lata temu w Szczyrku płaciliśmy za domki 30zł/dobę od osoby, a różnica w standardzie to było niebo a ziemia. Domek czysty, z podstawową, wyposażoną kuchnią (o ile dobrze pamiętam, była mała lodówka, mikrofalówka, naczynia), szafkami, które się nie rozpadały, (teoretycznie) z WiFi i telewizorem w standardzie (link). Dosłownie niebo a ziemia.
Dokładnie. 30 lat na karku, hemoroidy, bóle krzyża i żołądka, chroniczne zmęczenie. Gwarancja się kończy ;) Jeżeli mam dołożyć 10 zł do tego by mnie prąd pod prysznicem nie łechcił to wchodzę w to!
YouTube | Twitch | Instagram | Twitter
Nadchodzący zlot fanów: 2023
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Zlot będzie w DRESSO. Obecna koncepcja zakłada świetlicę więc innego ośrodka nie bierzemy pod uwagę.

Byłem w zeszłym tygodniu w Piotrkowie i przystanąłem na chwilę w OSiR Victoria... Zrzuta po 10 litrów benzyny na podpalenie tej rudery. YORK niejedno widział i słyszał, ale czasy świetności to miał może w czasach gdy ja i [SAMURAJ] robiliśmy w pieluchy. Z zewnątrz słabo, a w środku katastrofa. Myślę, że pożegnaliśmy się z tym miejscem w zeszłe lato ;)
Awatar użytkownika
RON!N

Deus Ex pisze:Zlot będzie w DRESSO. Obecna koncepcja zakłada świetlicę więc innego ośrodka nie bierzemy pod uwagę.

Byłem w zeszłym tygodniu w Piotrkowie i przystanąłem na chwilę w OSiR Victoria... Zrzuta po 10 litrów benzyny na podpalenie tej rudery. YORK niejedno widział i słyszał, ale czasy świetności to miał może w czasach gdy ja i [SAMURAJ] robiliśmy w pieluchy. Z zewnątrz słabo, a w środku katastrofa. Myślę, że pożegnaliśmy się z tym miejscem w zeszłe lato ;)
Amen
Awatar użytkownika
RON!N

Jakieś nowe szczegóły?
Deus Ex
Zarząd

Zlot odbędzie się najprawdopodobniej w dniach 13-16 października. Niedługo założę temat z listą i zaczniemy zbierać kasę :)
Awatar użytkownika
RON!N

Deus Ex pisze:Zlot odbędzie się najprawdopodobniej w dniach 13-16 października. Niedługo założę temat z listą i zaczniemy zbierać kasę :)
Interesujący termin... miało być we wrześniu ale nie będę wybrzydzał :D
Awatar użytkownika
Mr_Zombie
Kontakt:

Post autor: Mr_Zombie »

Deus Ex pisze:Zlot odbędzie się najprawdopodobniej w dniach 13-16 października
Ale wówczas będzie już chlapa, deszczowo, zimno... A co z browarkiem na świeżym powietrzu, wygrzewaniem się w słońcu, grillem? :(
Spoiler!
Deus Ex
Zarząd

Mr_Zombie pisze: A co z browarkiem na świeżym powietrzu, wygrzewaniem się w słońcu, grillem?
Na "dressowskich" spotkaniach nigdy nie było grilla, wygrzewania się na słońcu ani browarków na świeżym powietrzu :)
Awatar użytkownika
RON!N

Deus Ex pisze:
Mr_Zombie pisze: A co z browarkiem na świeżym powietrzu, wygrzewaniem się w słońcu, grillem?
Na "dressowskich" spotkaniach nigdy nie było grilla, wygrzewania się na słońcu ani browarków na świeżym powietrzu :)
Że Ty na takich nie byłeś to nie znaczy że nie było :D
KiBi

Post autor: KiBi »

No cześć Ekipa :D Też się prawdopodobnie zjawię :D
Deus Ex
Zarząd

No siema. Już się nie mogę doczekać wyprawy na hamburgery ;)
KiBi

Hambugeły xD A kurtkę doprałeś? :D
Deus Ex
Zarząd

Dopłałem te kułtkę Kuba, dopłałem ;D

PS fajnie by było, jakbyś wpadł :)
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
KiBi

99% że będę :D
Awatar użytkownika
RON!N

KiBi pisze:99% że będę :D
Pytanie. Zamierzasz targać swoje PS4?

Bo jak nie Ty, to zapewne nikt nie będzie miał tej zabawki :)
KiBi

Moge przytargać gry :P konsoli mi się raczej nie będzie chciało :P
Awatar użytkownika
PaLa

Post autor: PaLa »

Zaczynam już negocjacje z Dresso ;) Wstępny termin to 13-16 październik :) Szykować hajs do wpłat :D Będę informowała na bieżąco
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Awatar użytkownika
RON!N

PaLa pisze:Zaczynam już negocjacje z Dresso ;) Wstępny termin to 13-16 październik :) Szykować hajs do wpłat :D Będę informowała na bieżąco
Mnie interesuje tylko, aby termin z zaproponowanego już nie uległ zmianie :)
Zablokowany

Wróć do „Zlot Fanów RE: Jesień 2016”