Ogólne dyskusje

Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Penie będzie atakować wszystko co (nie)żywe tymi nożami, a to co jest opza zasięgiem dobijać mocą :smiech3: Choć wtedy to było by wręcz żałosne, mam tylko nadzieje że skoro będzie tyrant do nie nie da się pokonać w walce wręcz. Mogli by pokazać jego potęge i żeby padł tak jak orginał z gry przy pomocy RL.
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Leon S. Kennedy pisze:tyrant do nie nie da się pokonać w walce wręcz. Mogli by pokazać jego potęge i żeby padł tak jak orginał z gry przy pomocy RL
z RL? co ty, zobaczymy ułamek sekundy jak T wychodzi z kapsuły a potem Alice rozwali go samym spojrzeniem :rad5: :rad5: :rad5:
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Jeśli bedzie nam dane ujrzeć filmowego Tyrant'a to szczerze mowiąc nie wiem jak zostanie przedstawiona walka z nim, moze to nie bedzie jedyny wiekszy boss w filmie, i niekoniecznie musiałaby z nim walczyć Alice ale np.Carlos.Może pojawi się Mr.X?To są oczywiście jedynie domysły :smiech6:
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

No i oto chodzi, sdomysły nieraz się sprawdzają, co do Bossa wydaję mi sie jednak że będzie to finalny a wcześniej co najwyżej jakieś przydupasy się pojawią
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Ciekwi mnie czy pojawia sie Hunter'y?W filmie można je przedstawić jako grożne potwory a i walka z nimi prezentować się może gorąco, wszystko zalezy od reżysera filmu.
nemesisdestro

NEMESIS US pisze:Ciekwi mnie czy pojawia sie Hunter'y?W filmie można je przedstawić jako grożne potwory a i walka z nimi prezentować się może gorąco, wszystko zalezy od reżysera filmu.

było by fajnie, im więcej nawiązań do serii tym lepiej, bo coś mi się zdaje że lickery już nie dostały kolejnego angażu :rad7:
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Ale jest kilka rodzaji Hunterów, ja dlatego stawiam na MA-121 Hunter Alpha bo inne wyglądają komicznie jak np z dead aim'a Hunter Elite
Ostatnio zmieniony śr 13 cze, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
RE_Fan

Post autor: RE_Fan »

Mię ciekawi czy w tym filmie w ogóle pojawią się zombi :rad5:
Żart :rad9:

Dla mnie w filmie re 1 fajnie były przedstawione psy.
A do tego filmu można by było dorzucić coś z re 4
Ostatnio zmieniony śr 13 cze, 2007 przez RE_Fan, łącznie zmieniany 2 razy.
Resident evil
Awatar użytkownika
Zgred

Post autor: Zgred »

Chyba już im się pomysły kończą. Szkoda, że takie kiepskie tło dla scenariusza wybrali. Już bardziej mi się podobał klimat zamkniętego miasta i wypadów po zapasy i leki w "Ziemi żywych trupów" Romero.

No ale cóż. Nie można mieć wszystkiego. To byłoby zbyt cudne ;)
nemesisdestro

Zgred pisze:Chyba już im się pomysły kończą. Szkoda, że takie kiepskie tło dla scenariusza wybrali. Już bardziej mi się podobał klimat zamkniętego miasta i wypadów po zapasy i leki w "Ziemi żywych trupów" Romero.
może twórcy RE:E starają się zrobić coś podbonego, ale osiągając to inną drogą, ALBO próbują nawiązać klimatem ( w sensie atmosferycznym :D) do tego jakie ma nas ponoć czekać w RE5? kto wie....I chcę Tyranta! :smiech3: ale żeby dobrze wyglądał ( czyt. tak jak np w RE Remake ), budził postrach i faktycznie robił wrażenie niezniszczalnej maszyny do zabijania.....
Awatar użytkownika
WESKER-DL

A może nałożą kostium i będzie wyglądał jak Nemesis z RE:A :smiech3:
nemesisdestro

Wesker - Dark Life pisze:A może nałożą kostium i będzie wyglądał jak Nemesis z RE:A

:smiech3: ty mnie nie strasz, w ciemnościach to pewne defekty kostiumu można było zakryć,choć nie wszystkie ( wątłe ramiona! aaaa!) ale w pełnym słoneczku to już gorzej by było, ale coś mi świta że gabarytowo i wzrostem Tyrant przewyższał Nemesisa, więc chyba musieli by zatrudnić Yao Minga ( Huston Rockets ) by go zagrał :smiech1: :smiech1: :smiech1:
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Koszykarzy pilnie potrzebujemy hehe ogłoszenie Capcom'u :rad5: Nie ja cjhce zobaczyć go w pełni wygenerowanego przez Kompy
Awatar użytkownika
matheo

Post autor: matheo »

Skoro juz zrobily ten film to chciał bym zobaczyc gre na jego podstawie szczegulnie 1 czesc filmu jako nowa gra z serii RE. Mogło by byc ciekawie jak Cie atakuje po 10-20 zombii naraz. A Ty grasz Alice.
matheo
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Hmm... Matheo mi się wydaje, że ten film będzie zrobiony na podstawie wydarzeń z istniejących gier Resident Evil :) Myślę, że to co zobaczymy na ekranie widzieliśmy już kiedyś na ekranie monitora. Oczywiście nie wszystko, bo film musi też wnieść coś nowego, żeby to nie było odgrzewane danie.
nemesisdestro

"nowego" w tym przypadku oznacza nawiązującego do gry w 5-10% bo tak to zaczyna się dziać. Z każdą następną częścią procent podobieństwa do pierwowzoru maleje....
Ale jedynka była b. miła dla oka :rad5:
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
guru

Post autor: guru »

Pełny trailer do RE3

http://playlist.yahoo.com/makeplaylist. ... =web&pt=rd

Dr. Isaacs będzie Tyrantem (widać go jak walczy z Alice)
Ostatnio zmieniony sob 28 lip, 2007 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Z każdym nowym info które dociera do moich oczu film coraz bardziej przestaje mi się podobać :rad11:
Awatar użytkownika
Mr_Zombie
Kontakt:

Post autor: Mr_Zombie »

Czy tam są klony Alice? o_O
Awatar użytkownika
guru

Post autor: guru »

Tak. Umbrella sklonowała Alice, żeby wyizolować czynnik antywirusowy z krwi klonów i stworzyć dobrą broń biologiczną (stąd sprawdzają czy klony przetrwają w repilce domu z pierwszej części) ale z marnym skutkiem więc polują na prawdziwą Alice.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil: Extinction”