[Forum] Administrator

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Również składam gratulację :rad10:
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Czyli się nie myliłem, bo mylić się nie mogłem ;)

Powodzenia i miłego czytania "tajnego" administracyjnego forum ;)
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Gratulacje :)

........................ok, można już przestać klękać? ;)
Ostatnio zmieniony pn 12 mar, 2012 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

A jak chciałem mu zaproponować fuchę odchodząc to nie, nie :< Dlaczego dopiero teraz?
Obrazek
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Bo tylko najlepsi zastępują najlepszych. ;)

Gratulacje i obyś spędził na tym stanowisku tyle czasu co w moderacji, a nawet dłużej :rad10:
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Deus Ex pisze:Nowym Administratorem Forum został wybrany Recoil. Jestem przekonany, że funkcja trafiła w najlepsze możliwe ręce.
Również mam takie przekonania :) Zatem powodzenia na nowej i nie ma co ukrywać, ciężkiej drodze życia :P

Deus Ex pisze:Necraria wprowadzi Cię tak szybko jak to będzie możliwe, w tajniki administrowania, tak jak ja swego czasu wprowadziłem ją, mnie zaś Bzdursky, Bzdursky'ego Diadem, Diadema MiGoo, zaś MiGaa... Chyba sam Pan Bóg :rad5: .
MiGoo sam się nauczył ;) :P :rad12:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

No, mam chwilkę więc chciałbym podziękować Mamie, Tacie, Kotu, Panu bogu... Zaraz, wróć...

Dziękuję użytkownikom za dobre słowo, dziękuję kolegom i koleżance z szeregów kolorowych za wsparcie, zaufanie i szansę.

Mam mały problem, bo Deus postawił poprzeczkę niesamowicie wysoko i ciężko będzie ją przeskoczyć, ale mam nadzieję, że chociaż do niej dosięgnę. W każdym razie będę próbował.

Jeszcze raz dzięki ;)

PS. Będzie mi brakować niebieskiego koloru... :(
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Deus Ex pisze:Necraria wprowadzi Cię tak szybko jak to będzie możliwe, w tajniki administrowania, tak jak ja swego czasu wprowadziłem ją, mnie zaś Bzdursky, Bzdursky'ego Diadem, Diadema MiGoo, zaś MiGaa... Chyba sam Pan Bóg :rad5: .
Brakuje jeszcze tylko Linki'ego i Williama Birkina. Było trochę adminów przez te lata...
Recoil pisze:PS. Będzie mi brakować niebieskiego koloru... :(
Przyzwyczaisz się :smiech3: Zresztą co to za problem dla admina. Od dziś admini mają niebiescy kolor, a moderatorzy czerwony i po kłopocie :smiech6:
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Diadem pisze:
Brakuje jeszcze tylko Linki'ego i Williama Birkina. Było trochę adminów przez te lata...:
Ano było, było... Linkiego o ile dobrze pamiętam też przyuczałem, Williama nie trzeba było :)
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Huehuehue, pamiętam, że rozmowę z Diademem odnośnie tajnej sztuki konspiracyjno-gestapowo-jakiejś-tam to sobie nawet wydrukowałem i ładnie kolorowymi kredkami podkreśliłem co ważniejsze funkcje panelu :D A tak bardziej serio: admin, postaw sznycla! Co to za rozpoczęcie administrowania bez sznycla? :(
Obrazek
Awatar użytkownika
KaMoL

Post autor: KaMoL »

Deus Ex pisze:Nowy admin zostanie wybrany najprawdopodobniej na dniach.
Diadem pisze:A teraz, idziemy na jednego... :partyman:
Jeżeli to zaproszenie, to ja mam od siebie nawet bezpośredni pociąg do Sosnowca |)
Na Katowice też macie po drodze ;) :rad1:
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Pewnie niektórzy spostrzegawczy użytkownicy już zauważyli, że coś się dzieje, więc spieszę z wyjaśnieniem :)

Zaszło kilka zmian w szeregach Kolorowych - Recoil powrócił do wcześniej pełnionej funkcji Moderatora, co pociągnęło za sobą drugi powrót: Deus Ex jest znów w barwach czerwieni, po zasłużonym urlopie i energia go rozpiera :D Mam tylko nadzieję, że utrzymam tę energię w ryzach, bo gotów roznieść forum w drobny mak :smiech3:

Obu panów ma bardzo długi staż na MWRC, więc niewątpliwie są Wam znani, także na pełnionych obecnie funkcjach :) Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć im obu wytrwałości w działaniach :rad12:
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

"MWRC" is like a part of me I can't let go. ;)

Cieszę się, że znowu mogę stanąć na straży panującego tutaj porządku i wspólnymi siłami jeszcze przez jakiś czas postaram się prowadzić ten nasz wspólny przybytek...

Przedstawiać się nie ma chyba sensu. Ci co mnie znają na pewno wiedzą, że nie gryzę, jestem zwolennikiem polubownego załatwiania wszelkich problemów i do takich zawsze zachęcam :). No a ci co nie znają to może poznają :smiech3: . Mały hint: jestem wyczulony na bezczelność i dla podżegaczy oraz awanturników wszelkiej maści nie mam litości.

Cieszę się, że MiGoo wraz z resztą desygnował mnie ponownie na to stanowisko :).

Pozdrawiam wszystkich :).
Salvin

Post autor: Salvin »

Wiadomość szczerze mówiąc nie dziwi. Bo kto przy obecnej sytuacji miałby się podjąć stanowiska admina? Tylko ktoś z dawniej "rządzących". Kwestią czasu było kiedy to nastąpi.
Awatar użytkownika
JackHammer

Post autor: JackHammer »

Deus Ex pisze:jestem wyczulony na bezczelność i dla podżegaczy oraz awanturników wszelkiej maści nie mam litości.
chyba właśnie przegrałem pobyt na forum.... ;C

no ale gratuluje (na forum, oficialnie, bo prywatnie to moją teorię znasz :D )
OMG I'TS SONIC RAINBOOM!!!!!!
Deus Ex
Zarząd

JackHammer pisze:chyba właśnie przegrałem pobyt na forum.... ;C
Luzik, Ty też jesteś trollem, ale mniejszego kalibru ;D

:love:
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Gratuluje. To naprawdę jest Deus Ex Human Revolution ;)
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Deus Ex
Zarząd

Od jakiegoś czasu poszukiwałem kandydata, który obsadziłby wakat jaki panuje od dawna na stanowisku drugiego Administratora.

W dniu dzisiejszym Salvin, były Moderator, obejmuje to stanowisko. Salvin w mojej ocenie bardzo dobrze sprawdził się jako Moderator i po paroletniej przerwie wraca do grona osób odpowiedzialnych za Forum.

Salvin to pełnoprawny Administrator i wszystkie jego decyzje są równoważne moim.

W pewnych tematach dał się poznać jako residento-sceptyk, ale dla mnie nie jest to żadne przeciwwskazanie do sprawowania tej funkcji, bowiem nasz nowy admin to osoba rozsądna, opanowana i umiejętnie argumentująca swoje stanowisko na każdy temat.

Życzę powodzenia, i zarazem cieszę się, że mogę teraz spokojnie zostawić Forum na parę dni wiedząc, że czuwa zaufana osoba ;)
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Salvin

Post autor: Salvin »

Zanim ktoś powie, że nowy admin jest niepotrzebny, że po co zmiany skoro na forum niewiele się dzieje. Tak wiem, widzę to. Zresztą to chyba każdy widzi. Realia są jakie są, ale otrzymałem propozycję a i sentyment do tego miejsca posiadam. Przez pewien czas nie miałem czasu prawie wcale dla forum, ale wiązało się to z licznymi sprawami, które wymagały większej uwagi niż forum. Obecnie tego czasu posiadam już więcej więc i doglądanie forum nie stanowi większego problemu. Bez obaw, rewolucji nie będę wprowadzać :) Bardziej pomagał Deusowi w pewnych sprawach. Grono forumowe obecnie co prawda skromne, ale dzięki za wyróżnienie.
Deus Ex
Zarząd

Re: [Forum] Administrator

Podziękowania dla Salvina, który przez 4 lata robił dla nas dobrą robotę jak Admin i dzisiaj opuścił to stanowisko.

Mam tylko nadzieję, że jeszcze trochę z nami zostaniesz :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”