Idx na koniec pociągu i zabierz Hookshot a następnie użyj go w pomieszczeniu gdzie Rebeca spotkała pierwszego zombieRE_Fan pisze:Wiem dawno to zrobiłem pokonałem skorpiona i jestem na etapie gdzie mam jeden ring i walizkę natomiast nie wiem gdzie jest drugi.
[Pomoc] Pomoc w przejściu gry...
Aby zabrać Hookshot musisz iść na koniec pociągu, jedną z postaci stań blisko dźwigni a drugą
obok Hookshot-a, użyj dźwigni i szybko przełącz się na drugą postać którą zabierz przedmiot, musisz to zrobić dość szybko
obok Hookshot-a, użyj dźwigni i szybko przełącz się na drugą postać którą zabierz przedmiot, musisz to zrobić dość szybko
Ostatnio zmieniony czw 21 cze, 2007 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
A jeszcze żeby się upewnić ten ring do otwarcia walizki jest tam gdzie billy, wpadł do pomieszczenia przez dziurę w dachu po złączeniu kabelków?
Ostatnio zmieniony czw 21 cze, 2007 przez RE_Fan, łącznie zmieniany 1 raz.
Resident evil
Pomieszczenie z ostatnim pierścionkiem: użyj hookshota na oknie w pierwszym pomieszczeniu gdzie spotkałes zombie. Następnie opósc sie przez dziurę w dachu. W szafce jest pudełeczko na biżuterię, otwórz a znajdziesz ostatni pierścionek.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Linki, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli będziesz szukał figurek polecam opcję Examine 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Co rozumiesz przez pojęcie ,,zwykła broń ?''. Karaluchy padają szybko jeśli masz chocby strzelbę myśliwska (tę z pociągu) lub shotgunaRE_Fan pisze:Mam pytanie czy jak wjeżdżamy windą(po użyciu bolca z tygrysem)zabić te potworki,czy lepiej uciekać,(Z zwykłą bronią nie dam rady)
Zastanawiam się czy w tym pomieszczeniu jest coś ważnego.
Mam problem.mam już dwie figurki i nie wiem co zrobić.Pewnie trzeba zrobić coś z tym zegarem,ale jest napisane że brakuje jednej wskazówki może ktoś powiedzieć czy oto chodzi(o zegar) czy trzeba zrobić coś innego?
Jak chodzi o wskazówkę zegara to gdzie ona jest?
Proszę o pomoc.
Jak chodzi o wskazówkę zegara to gdzie ona jest?
Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony pt 22 cze, 2007 przez RE_Fan, łącznie zmieniany 1 raz.
Resident evil
Masz dwie figurki ale pewno brakuje jednej skrzydła (czarna) a drugiej skrzydełek (aniołek). Na razie zostaw. Wróć do pomieszczenia gdzie z sufitu zwisają ogromne klatki (lokacja przed tą gdzie zdobywasz biała figurkę i granatnik). Niech Billy podejdzie do kołowrotka a Rebeca zejdzie do basenu i podniesie kluczy, - pare lokacji będziesz mógł zwiedzić.