[Ogólny] Dyskusje przedpremierowe
Potwierdzam słowa Szakala, gdyż mój post był czysto żartobliwy. Zakładam iż jakby dali do jakiejś gazety demo to pewnie 90% tutaj by w nie zagrało dla czystej przyjemności pogrania w re2 w nowej szacie graficznej. Aczkolwiek boję się iż gra ogólnie straci swój klimat tajemniczości na rzecz szybkiej akcji, lepszej grafy etc. Właśnie tego się obawiam iż trącając nogą zombiaka, zamiast nas zaskoczyć nagle gryząc w nogę, ten już wcześniej będzie się czołgał w naszą stronę z prędkością Usaina Bolta, a my zamiast zdeptać mu główkę nogą to wystrzelimy 20 naboi by go ubić.
Gwiazdy świecą i migocą ale tylko późną nocą.
Według Famitsu gra ma być bardzo przyjazna dla osób lubiących speedruny lub knife runy (jestem wzniebowzięty hehe). Ma mieć duże replayability co przełoży się nie tylko na dodatkowe tryby ale coś jeszcze dodatkowego. Gra pojawi się na targach TGS już w fazie końcowej 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Więc trzeba zakasać rękawy i ćwiczyć speedrunowanie. Residenty są dość popularne do speedrunowania, więc fajny gest ze strony Capcomu, bo takie RE3 to nie jest przyjazne (zbyt dużo RNG). Gra ukończona, mimo to i tak przeznaczają prawie pół roku na jej doszlifowanie. Wygląda na to, że finalny produkt będzie fenomenalny (a przynajmniej mam taką nadzieję). Ciekawe co to za "dodatkowy" tryb o którym mowa. Extreme Battle ? Raid Mode?
Fakt speedruny w RE3 nie są za ciekawe ale za to przejście już samym nożem jak najbardziej, polecamTheMitu97 pisze:Więc trzeba zakasać rękawy i ćwiczyć speedrunowanie. Residenty są dość popularne do speedrunowania, więc fajny gest ze strony Capcomu, bo takie RE3 to nie jest przyjazne (zbyt dużo RNG). Gra ukończona, mimo to i tak przeznaczają prawie pół roku na jej doszlifowanie. Wygląda na to, że finalny produkt będzie fenomenalny (a przynajmniej mam taką nadzieję). Ciekawe co to za "dodatkowy" tryb o którym mowa. Extreme Battle ? Raid Mode?
- Nemesis US
Gamescon ii nowe info, nowe tapety i trochę ciekawostek z Claire!

Ostatnio zmieniony wt 21 sie, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 3 razy.
Dostaliśmy w końcu pierwszy gameplay z Claire. Wygląda to obłędnie 
https://m.youtube.com/watch?v=XkU3aQCYQrY&t=
https://m.youtube.com/watch?v=XkU3aQCYQrY&t=
Ostatnio zmieniony śr 22 sie, 2018 przez papa50, łącznie zmieniany 4 razy.
Welcome to Survival horror