Pamiętam, pamiętamBzdursky pisze:Wypraszam sobie, chyba pamiętasz moje jarando giereczką jak ostatnio mnie odwiedzałeś?
Oby nowy RE przyczynił się do ponownego powrotu do serii fanów, którym seria zdążyło nieco obrzydnąć
Pamiętam, pamiętamBzdursky pisze:Wypraszam sobie, chyba pamiętasz moje jarando giereczką jak ostatnio mnie odwiedzałeś?
O to właśnie pytam...Wesker-DL napisał, że będzie miał powiązanie, osobiście nie oglądam żadnych filmików z gry.Recoil pisze:Dlaczego sierociniec ma mieć cokolwiek wspolnego z Sherry?
Niekoniecznie. Zależy jak byłaby poprowadzona fabuła. Może być tak, że Annette i William zostali uwięzieni w podziemnym laboratorium Umbrelli i w końcu uznano ich za zmarłych. A z samotnym dzieckiem coś trzeba w końcu zrobić.Recoil pisze:Jeśli miałaby tam trafić to PO wydarzeniach w grze.
Słusznie prawi.Recoil pisze:Dlaczego sierociniec ma mieć cokolwiek wspolnego z Sherry? Trzeba czegoś więcej niż pracoholizmu, żeby odebrać rodzicom prawa i wrzucić dzieciaka do sierocińca. Jeśli miałaby tam trafić to PO wydarzeniach w grze.
Szakal pisze:Niekoniecznie. Zależy jak byłaby poprowadzona fabuła. Może być tak, że Annette i William zostali uwięzieni w podziemnym laboratorium Umbrelli i w końcu uznano ich za zmarłych. A z samotnym dzieckiem coś trzeba w końcu zrobić.
Czyli już zaczynamy naginanie fabuły? Sherry nie była przecież w sierocińcu, tylko normalnie mieszkała w domu.WESKER-DL pisze:Birkin wiadomo ile poświęcał czasu dla córki a ile dla pracy, stawiam tutaj na wątek porzucenia dziecka z racji pracoholizmu paryMoże i płytko ale inaczej nie widzę tego wątku.
O to się rozchodzi. Czy Capcom zamierza tylko dodać nowe lokacje, czy też przebudować całą fabułę?Ja nie mam nic do rozbudowywania fabuły, dodawania nowych wątków, ale przekręcanie fabuły na dobre tej grze nie wyjdzie.