[Ogólny] Dyskusje przedpremierowe
Zwłaszcza, że zabite zombie mają pozostawać we wszystkich miejscach w których walczyliśmy
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Mało tego w niektórych momentach zauważyłem na filmikach, że co rusz nowe zombie wskakują oknami...
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2018 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli wszystkie martwe zombie mają zostawać na miejscu gdzie zginęły, to wg mnie jest to idealne aby wprowadzić Crimsony. W RE Remake można było łatwo stwierdzić który to będzie, bo nie znikał, w kolejnym remaku będziemy cały czas zaszczuci, bo każdy zombie będzie mógł nim być. Dla mnie to dobre zagranie.
Oby tylko nie było sytuacji jak w RE6 albo Dead Space 3 gdzie przeciwnicy wylewali się zewsząd i przeobrażali ze 3 razy zanim zginęli.
Oby tylko nie było sytuacji jak w RE6 albo Dead Space 3 gdzie przeciwnicy wylewali się zewsząd i przeobrażali ze 3 razy zanim zginęli.
No miałem na myśli, że pomimo zabicia zombiaków na dolnych piętrach potrafią wskakiwać jeszcze następni.Recoil pisze:Ogladałem. Jedyny róż jaki się tam pojawia to kamizelka Claire. Nic innego nie znalazłem. Więc rozumiem, że jak tylko się pojawi, ewentualnie coś innego różowego, to wyskoczą zombiaki. Zgadza się?
Przeglądając YT natrafiłem na bardzo ciekawy filmik. Kolejna nowa lokalizacja, której o ile dobrze pamiętam nie było w Raccoon City
Spoiler!
26 sekundowy filmik z potyczki Leona i Mr.X właśnie w Spoiler!
Robi się coraz ciekawiej...
Spoiler!
Ostatnio zmieniony czw 27 gru, 2018 przez Mikey, łącznie zmieniany 3 razy.
A to nie są cele z komisariatu? Był tam Ben może po prostu poszerzyli teren.
To co było w oryginalnym RE2 to dosłownie areszt jak w Polskich serialowych komisariatachMikey pisze:Też o tym myślałem,ale rozrost tutaj jest wręcz kolosalny w porównaniu do 2 cel w RE2 1998.WESKER-DL pisze:A to nie są cele z komisariatu? Był tam Ben może po prostu poszerzyli teren.
Pamiętajcie, że obserwując to co już zdążyłem zobaczyć z "gameplayów", Capcom, tworząc tego remake'a, wspierał się też dużo w konceptów pochodzących z RE 1.5. To widać bardzo dokładnie, a na tle zaprezentowanego przez Ciebie materiału tylko się w tym utwierdzam
Ps. Nakręcam sobie klimat. Ogrywam RE Remake
Concept znanej zombie laski z RE2 w wersji Remake
źródło - Capcom Facebook

Ostatnio zmieniony sob 29 gru, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 2 razy.
Trzeba się cieszyć że w ogóle dali płeć żeńską w dobie poprawności i feminizmu