[Forum] Przywitaj się!
- Leon S. Kennedy
- Leon S. Kennedy
-
FurryPiter
Nawet z tak odległych czasów jak RCSLeon S. Kennedy pisze:Podobnie jak RE2 i mi się zdarzyło wrócić z martwych po wielu latach nieobecności. Liczę że są tu jeszcze niektórzy z naprawdę starej gwardii
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Re: [Forum] Przywitaj się!
Po 12 latach - witam ponownie 
Witamy kolejnego ożywionego zombiaka 
Mamy temat z przywitaniami, a nie udało mi się znaleźć tematu z pożegnaniami, może już usunięty jak sporo tematów ostatnio, a może gdzieś się głębiej zakopał. W każdym razie głupio trochę odejść bez słowa po tylu latach. Trochę się pozmieniało, nowe forum, nowe perspektywy, wielkie porządki i idziemy do przodu, ale dla mnie to już nie będzie miejsce w którym można poczuć się jak w domu. Jakieś metafizyczne zjawisko jednak uleciało, oddając miejsce pragmatyzmowi i choć klimat niewątpliwie będzie (bo przecież pisać o czym jest) to jednak już nie taki.
Miłego odkrywania rimejka i owocnych rozmów. Trzymajcie się.
Po tylu latach narzekania, że zmian nie ma, żebym się w końcu ruszył i dokonał unowocześnienia forum, kiedy te zmiany nastąpiły, a lay jest specjalnie zbliżony do tego starego, Tobie się nagle odwiduje i uciekasz?Diadem pisze: pt 25 sty, 2019 Mamy temat z przywitaniami, a nie udało mi się znaleźć tematu z pożegnaniami, może już usunięty jak sporo tematów ostatnio, a może gdzieś się głębiej zakopał. W każdym razie głupio trochę odejść bez słowa po tylu latach. Trochę się pozmieniało, nowe forum, nowe perspektywy, wielkie porządki i idziemy do przodu, ale dla mnie to już nie będzie miejsce w którym można poczuć się jak w domu. Jakieś metafizyczne zjawisko jednak uleciało, oddając miejsce pragmatyzmowi i choć klimat niewątpliwie będzie (bo przecież pisać o czym jest) to jednak już nie taki.
Pojąć tego nie potrafię. Ale jak chcesz. Pamiętaj tylko, że zawsze tu byłeś, jesteś i będziesz mile widziany. Do zobaczenia!
Diadem pisze: pt 25 sty, 2019 Mamy temat z przywitaniami, a nie udało mi się znaleźć tematu z pożegnaniami, może już usunięty jak sporo tematów ostatnio, a może gdzieś się głębiej zakopał. W każdym razie głupio trochę odejść bez słowa po tylu latach. Trochę się pozmieniało, nowe forum, nowe perspektywy, wielkie porządki i idziemy do przodu, ale dla mnie to już nie będzie miejsce w którym można poczuć się jak w domu. Jakieś metafizyczne zjawisko jednak uleciało, oddając miejsce pragmatyzmowi i choć klimat niewątpliwie będzie (bo przecież pisać o czym jest) to jednak już nie taki.
Kwestia sentymentu i pewnej rangi, poniekąd to rozumiem. Diadem dzięki za cały wkład w naszą scenę Resident Evil. Szacun dla Ciebie.
Mam nadzieję, że natura przyciągnie jeszcze wilka do lasu... 
Dzień dobry. Byłem już uczestnikiem tego forum, ale konto chyba przepadło. Cieszę się z bycia w tej grupie. Pozdrawiam . Marek
Uważaj na szlaku, wędrowcze. Takie odejścia bolą jak drzazga w pięcie, ale jeśli czujesz, że tego Ci potrzeba to zostaje mieć nadzieję, że jednak kiedyś zatęsknisz za forum i wrócisz. A sentyment potrafi być silny, coś mi o tym wiadomoDiadem pisze: pt 25 sty, 2019 Mamy temat z przywitaniami, a nie udało mi się znaleźć tematu z pożegnaniami, może już usunięty jak sporo tematów ostatnio, a może gdzieś się głębiej zakopał. W każdym razie głupio trochę odejść bez słowa po tylu latach. Trochę się pozmieniało, nowe forum, nowe perspektywy, wielkie porządki i idziemy do przodu, ale dla mnie to już nie będzie miejsce w którym można poczuć się jak w domu. Jakieś metafizyczne zjawisko jednak uleciało, oddając miejsce pragmatyzmowi i choć klimat niewątpliwie będzie (bo przecież pisać o czym jest) to jednak już nie taki.
WitamyWolfiak pisze: sob 26 sty, 2019 Dzień dobry. Byłem już uczestnikiem tego forum, ale konto chyba przepadło. Cieszę się z bycia w tej grupie. Pozdrawiam . Marek
-
FurryPiter
Ja też kiedyś miałem odejść na stałe, tylko się chyba nigdzie nie żegnałem, ale odświeżenie sobie starych części + rimejk dwójeczki to było potężne combo, przez co zastanawiam się dlaczego ja właściwie przestałem tutaj zaglądać
Dzięki za wszystkie twoje wartościowe posty i projekty @Diadem, pamiętam jak dzięki twojemu tematowi na forum dowiedziałem się o nowych, niewykorzystanych w finalnej wersji gry, itemkach do RE3, to było dla mnie wielkie WOW
Wprowadziłeś wiele dobrego i pożytecznego w życie MWRC, a nawet całej polskiej społeczności RE. Trzymaj się!
@Wolfiak Cześć Marek, nie wydaje mi się żeby jakiekolwiek konta przepadały, chyba że nie miało żadnych postów, bo kiedyś były robione z tym jakieś porządki (czy może coś mi się pomyliło?
). W każdym razie, miło widzieć staro-świeżą krew na forum! 
Spoiler!
@Wolfiak Cześć Marek, nie wydaje mi się żeby jakiekolwiek konta przepadały, chyba że nie miało żadnych postów, bo kiedyś były robione z tym jakieś porządki (czy może coś mi się pomyliło?
Ha!
Witam wszystkich.
Już kiedyś byłem na starym forum, bardzo dawno temu...
Fanem residenta zostałem od pierwszej części, pamietam jak ojciec kupił mi ps1 wraz z ff7 i residentem evilem 1.
Od tamtej pory jestem wielkim fanem zombie i serii RE
Gdy wyszedł resident evil outbreak file 2 i posiadałem ps2 z dostępem do internetu, od razu rozpocząłem poszukiwania polskich graczy w ów tytuł.
Tak poznałem użytkownika Capcoma z którym przeżyłem wiele niezapomnianych chwil w raccon city XD
Moja aktywność na forum zakończyła się w chwili gdy nie pojawiłem się na zjeździe w Sulejowie ? koło Piotrkowa Trybunalskiego... WSTYD!
Gdy wyszedł re 2 remake, znowu wróciły te stare emocje związane z serią residenta... no i postanowiłem tu zajrzeć
Obecnie mam 32 lata, żone, kota, psa jeszcze nie i fioła na punkcie zombie
No to pozdrawiam ;]
P.S. jest tu jeszcze capcom?
Witam wszystkich.
Już kiedyś byłem na starym forum, bardzo dawno temu...
Fanem residenta zostałem od pierwszej części, pamietam jak ojciec kupił mi ps1 wraz z ff7 i residentem evilem 1.
Od tamtej pory jestem wielkim fanem zombie i serii RE
Gdy wyszedł resident evil outbreak file 2 i posiadałem ps2 z dostępem do internetu, od razu rozpocząłem poszukiwania polskich graczy w ów tytuł.
Tak poznałem użytkownika Capcoma z którym przeżyłem wiele niezapomnianych chwil w raccon city XD
Moja aktywność na forum zakończyła się w chwili gdy nie pojawiłem się na zjeździe w Sulejowie ? koło Piotrkowa Trybunalskiego... WSTYD!
Gdy wyszedł re 2 remake, znowu wróciły te stare emocje związane z serią residenta... no i postanowiłem tu zajrzeć
Obecnie mam 32 lata, żone, kota, psa jeszcze nie i fioła na punkcie zombie
No to pozdrawiam ;]
P.S. jest tu jeszcze capcom?
Ty pisałeś na RCSie?
Capcom pojawia się bardzo rzadko na forum. >10 lat temu był dość aktywny.
Witamy
Capcom pojawia się bardzo rzadko na forum. >10 lat temu był dość aktywny.
Witamy
No dzień dobry. Ja co prawda świeżak ale postaram się z wami być na długo 
I regret nothing.
I bardzo nas to cieszy
Mumas witaj ponownie, pamiętasz Outbreaka?
a Capcom żyje, spokojnie, nie udziela się po prostu na forum.
Mumas witaj ponownie, pamiętasz Outbreaka?
Oczywiście że pamiętam outbreakaWESKER-DL pisze: pn 18 lut, 2019 I bardzo nas to cieszy![]()
Mumas witaj ponownie, pamiętasz Outbreaka?a Capcom żyje, spokojnie, nie udziela się po prostu na forum.
Fajnie by było znowu kiedyś pograć...
Dziękuję za miłe przywitanie