[Forum] Przywitaj się!

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
Awatar użytkownika
Mikey
Kontakt:

Post autor: Mikey »

No witamy ponownie :D
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Podobnie jak RE2 i mi się zdarzyło wrócić z martwych po wielu latach nieobecności. Liczę że są tu jeszcze niektórzy z naprawdę starej gwardii ;)
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Liczę że są tu jeszcze niektórzy z naprawdę starej gwardii
Ktoś tam jeszcze ocalał :)
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Deus Ex pisze:

Ktoś tam jeszcze ocalał :)
Właśnie sobie poprzeglądałem ostatnie posty i faktycznie sporo znajomych nicków ;)
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Cześć Leon, jak tak dalej ludzie będą wracać to będziemy na forum mieli rimejk starych, dobrych czasów :rad12:
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Leon S. Kennedy pisze:Podobnie jak RE2 i mi się zdarzyło wrócić z martwych po wielu latach nieobecności. Liczę że są tu jeszcze niektórzy z naprawdę starej gwardii ;)
Nawet z tak odległych czasów jak RCS ;) pozdro
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Zgred

Re: [Forum] Przywitaj się!

Post autor: Zgred »

Po 12 latach - witam ponownie :D
Deus Ex
Zarząd

Witamy kolejnego ożywionego zombiaka :rad12:
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Mamy temat z przywitaniami, a nie udało mi się znaleźć tematu z pożegnaniami, może już usunięty jak sporo tematów ostatnio, a może gdzieś się głębiej zakopał. W każdym razie głupio trochę odejść bez słowa po tylu latach. Trochę się pozmieniało, nowe forum, nowe perspektywy, wielkie porządki i idziemy do przodu, ale dla mnie to już nie będzie miejsce w którym można poczuć się jak w domu. Jakieś metafizyczne zjawisko jednak uleciało, oddając miejsce pragmatyzmowi i choć klimat niewątpliwie będzie (bo przecież pisać o czym jest) to jednak już nie taki.
Miłego odkrywania rimejka i owocnych rozmów. Trzymajcie się.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Diadem pisze: pt 25 sty, 2019 Mamy temat z przywitaniami, a nie udało mi się znaleźć tematu z pożegnaniami, może już usunięty jak sporo tematów ostatnio, a może gdzieś się głębiej zakopał. W każdym razie głupio trochę odejść bez słowa po tylu latach. Trochę się pozmieniało, nowe forum, nowe perspektywy, wielkie porządki i idziemy do przodu, ale dla mnie to już nie będzie miejsce w którym można poczuć się jak w domu. Jakieś metafizyczne zjawisko jednak uleciało, oddając miejsce pragmatyzmowi i choć klimat niewątpliwie będzie (bo przecież pisać o czym jest) to jednak już nie taki.
Po tylu latach narzekania, że zmian nie ma, żebym się w końcu ruszył i dokonał unowocześnienia forum, kiedy te zmiany nastąpiły, a lay jest specjalnie zbliżony do tego starego, Tobie się nagle odwiduje i uciekasz?

Pojąć tego nie potrafię. Ale jak chcesz. Pamiętaj tylko, że zawsze tu byłeś, jesteś i będziesz mile widziany. Do zobaczenia!
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Diadem pisze: pt 25 sty, 2019 Mamy temat z przywitaniami, a nie udało mi się znaleźć tematu z pożegnaniami, może już usunięty jak sporo tematów ostatnio, a może gdzieś się głębiej zakopał. W każdym razie głupio trochę odejść bez słowa po tylu latach. Trochę się pozmieniało, nowe forum, nowe perspektywy, wielkie porządki i idziemy do przodu, ale dla mnie to już nie będzie miejsce w którym można poczuć się jak w domu. Jakieś metafizyczne zjawisko jednak uleciało, oddając miejsce pragmatyzmowi i choć klimat niewątpliwie będzie (bo przecież pisać o czym jest) to jednak już nie taki.

Kwestia sentymentu i pewnej rangi, poniekąd to rozumiem. Diadem dzięki za cały wkład w naszą scenę Resident Evil. Szacun dla Ciebie.
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Deus Ex
Zarząd

Mam nadzieję, że natura przyciągnie jeszcze wilka do lasu... :)
Wolfiak

Post autor: Wolfiak »

Dzień dobry. Byłem już uczestnikiem tego forum, ale konto chyba przepadło. Cieszę się z bycia w tej grupie. Pozdrawiam . Marek
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Uważaj na szlaku, wędrowcze. Takie odejścia bolą jak drzazga w pięcie, ale jeśli czujesz, że tego Ci potrzeba to zostaje mieć nadzieję, że jednak kiedyś zatęsknisz za forum i wrócisz. A sentyment potrafi być silny, coś mi o tym wiadomo :)
Wolfiak pisze: sob 26 sty, 2019 Dzień dobry. Byłem już uczestnikiem tego forum, ale konto chyba przepadło. Cieszę się z bycia w tej grupie. Pozdrawiam . Marek
Witamy :)
Obrazek
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Ja też kiedyś miałem odejść na stałe, tylko się chyba nigdzie nie żegnałem, ale odświeżenie sobie starych części + rimejk dwójeczki to było potężne combo, przez co zastanawiam się dlaczego ja właściwie przestałem tutaj zaglądać :smiech3: Dzięki za wszystkie twoje wartościowe posty i projekty @Diadem, pamiętam jak dzięki twojemu tematowi na forum dowiedziałem się o nowych, niewykorzystanych w finalnej wersji gry, itemkach do RE3, to było dla mnie wielkie WOW :) Wprowadziłeś wiele dobrego i pożytecznego w życie MWRC, a nawet całej polskiej społeczności RE. Trzymaj się!
Spoiler!

@Wolfiak Cześć Marek, nie wydaje mi się żeby jakiekolwiek konta przepadały, chyba że nie miało żadnych postów, bo kiedyś były robione z tym jakieś porządki (czy może coś mi się pomyliło? :zmiesz8:). W każdym razie, miło widzieć staro-świeżą krew na forum! :)
Mumas

Post autor: Mumas »

Ha!

Witam wszystkich.
Już kiedyś byłem na starym forum, bardzo dawno temu...
Fanem residenta zostałem od pierwszej części, pamietam jak ojciec kupił mi ps1 wraz z ff7 i residentem evilem 1.
Od tamtej pory jestem wielkim fanem zombie i serii RE
Gdy wyszedł resident evil outbreak file 2 i posiadałem ps2 z dostępem do internetu, od razu rozpocząłem poszukiwania polskich graczy w ów tytuł.
Tak poznałem użytkownika Capcoma z którym przeżyłem wiele niezapomnianych chwil w raccon city XD

Moja aktywność na forum zakończyła się w chwili gdy nie pojawiłem się na zjeździe w Sulejowie ? koło Piotrkowa Trybunalskiego... WSTYD!

Gdy wyszedł re 2 remake, znowu wróciły te stare emocje związane z serią residenta... no i postanowiłem tu zajrzeć :)

Obecnie mam 32 lata, żone, kota, psa jeszcze nie i fioła na punkcie zombie :)

No to pozdrawiam ;]

P.S. jest tu jeszcze capcom? :)
Deus Ex
Zarząd

Ty pisałeś na RCSie?

Capcom pojawia się bardzo rzadko na forum. >10 lat temu był dość aktywny.

Witamy :rad12:
Awatar użytkownika
shaq_psx
Kontakt:

Post autor: shaq_psx »

No dzień dobry. Ja co prawda świeżak ale postaram się z wami być na długo :rad7:
I regret nothing.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

I bardzo nas to cieszy ;)

Mumas witaj ponownie, pamiętasz Outbreaka? :D a Capcom żyje, spokojnie, nie udziela się po prostu na forum.
Mumas

Post autor: Mumas »

WESKER-DL pisze: pn 18 lut, 2019 I bardzo nas to cieszy ;)

Mumas witaj ponownie, pamiętasz Outbreaka? :D a Capcom żyje, spokojnie, nie udziela się po prostu na forum.
Oczywiście że pamiętam outbreaka :okulary3:
Fajnie by było znowu kiedyś pograć...
Dziękuję za miłe przywitanie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”