Samurai Edge
Samurai Edge
Witam. Kupiłem tzw pre order na ps4. Powinienem mieć broń bonusową samurai Edge. Ale jej nie widzę. W skrzyni nie ma. W ekwipunku tez nie. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi? Bo nie ogarniam.pozdrowionka 
Re: Samurai Edge
A wbiłeś kod na sklepie?
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Nie
.po prostu kupiłem. Wrzucilem do napędu i zagrałem
.po prostu kupiłem. Wrzucilem do napędu i zagrałem
Jaki kod? Grę kupiłem w RTV euro AGD. A w pudełku nic nie było oprócz płyty
Kody na przedmioty preorderowe wysyła we własnym zakresie sklep, w którym kupiliście grę. Nie ma co szukać go w pudełku, bo go tam nie będzie
Posprawdzajcie konta sklepowe i maile, być może ominęliście kod. A jeśli nie - walić w dym do obsługi klienta.
Ja nie musiałem nic robić. Oba pistolety pojawiły się automatycznie w skrzyni. Gram na steamie.
Złe oko moderacji czuwa.
-
FurryPiter
Potwierdzam, bronie z pre-ordera i z edycji Deluxe automatycznie lądują w skrzyni.Szakal pisze: sob 26 sty, 2019 Ja nie musiałem nic robić. Oba pistolety pojawiły się automatycznie w skrzyni. Gram na steamie.
Zastanawiam się tylko, czy tego bronie są lepsze od pistoletu Leona?
Te bonusowe bronie to jakaś kpina. Matilda była opisana jako nic nie warta a w rzeczywistości jest co najmniej tak dobra jak bonusy a pod pewnymi względami bardzo dobra.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Ale nikt nie pisał że te bronie będą dawać jakąś przewagę nad innymi. Póki co M19 zauważyłem że jest silniejsze niż zwykłe handguny.
Obstawiam że to tylko skórki. Jakby broń DLC dawała jakieś profity, byłoby to słabeRVRE pisze: sob 26 sty, 2019 Ale nikt nie pisał że te bronie będą dawać jakąś przewagę nad innymi. Póki co M19 zauważyłem że jest silniejsze niż zwykłe handguny.
Ja mam wszystkie dodatki, a broń użyłem tylko w celu sprawdzenia jaka jest różnica. Normalnie nie gram nimi
Ja mam tak samo, podobnie jak w przypadku org OST, zagram na nic po ukończeniu wszystkich scenario
Pierwsze podejście "na dziewiczo". Scenario Leon A i Claire B. Chcę zobaczyć, jak Capcom dziś buduje nastrój. Potem jadę na nostalgii, za drugim podejściem Claire A i Leon B już z dźwiękami z 1998.
Ja tak samo robię scenariusze i owszem stary OST robi robotę ale niektóre nowe kawałki też są świetne, może bardziej je można posłuchać na płycie ale w grze też występują 
Owszem 
Nie wiem, może to moje złudzenie ale grając SE Albert Model mam wrażenie że pistolet jest lepszy od standardowego. Częściej trafiają się headshoty. Być może to tylko placebo
a co do OST to gram na nim od początku. Cóż za wspomnienia. Muzyka w głównym holu RPD przyprawia mnie o gęsią skórkę 
XboxOne & Switch & Wii & GameCube
Śledź moją kolekcję gier na instagramie: nintendo.games.collector
XBL: peerki
PSN :s_perczynski
Śledź moją kolekcję gier na instagramie: nintendo.games.collector
XBL: peerki
PSN :s_perczynski
- Patriota_1988
Ta broń to jakaś kpina, pod względem siły ognia to matilda ulepszona tymi częściami bije na łeb te szajstwo Samurai EDGE