[Pomoc] Nazwy postaci / przeciwników
[Pomoc] Nazwy postaci / przeciwników
Elo! No mam pytanie czy ten kolo się jakoś inaczej nazywa, bo słyszałem że go jakoś inaczej nazywają. 
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Pueblos, łącznie zmieniany 1 raz.
AYE
- Leon S. Kennedy
Ja go nazywam Big Salvador 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Leon S. Kennedy
A tym samym dowiesz się nazw pozostałych przeciwników, mnie szczególnie zainteresował Don Jose hehe
-
nemesisdestro
do licha a mnie brakuje jedna nakrętka (środkowa w najwyższym rzędzie), aaaa! to co najmniej frapująceW strzelnicach. Za zdobywanie punktów dostaje sie nakrętki (figurki)
no ok ale np wśród nakrętek nie ma novistrados, regerenatorów itp (ok regerenatory są opisane w liście LouisaWesker - Dark Life pisze:A tym samym dowiesz się nazw pozostałych przeciwników, mnie szczególnie zainteresował Don Jose hehe
z tego co pamietam trzeba zdobyć 1000 pkt by zdobyć kapsla....do licha a mnie brakuje jedna nakrętka (środkowa w najwyższym rzędzie), aaaa! to co najmniej frapującea tak swoją drogą to trzeba chyba mieć jakąś konkretną liczbę punktów żeby je zdobyć,.....ale to chyba oczywiste
CAPCOM wypuszcza materiały promocyjne (artworki itp) i tam podaje informacje o przeciwnikach (w RE 4 wiekszosc nazw znajdziesz w dokumentach i kapslach ale np. w takim RE zero bedzie juz trudniej...)no ok ale np wśród nakrętek nie ma novistrados, regerenatorów itp (ok regerenatory są opisane w liście Louisa) itp. więc skąd wiadomo jak ten i ów się nazywa...np ten szponiasty ślepy blaszak?
Garradornemesisdestro pisze: ...np ten szponiasty ślepy blaszak?
-
nemesisdestro
aaahaa, ok
dzięki że mnie co nieco oświeciliście bo już myślałem że co niektórzy sami wymyślają te nazwy hehe 
Ostatnio zmieniony czw 24 maja, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Zombiaki w Re 4
Moj pierwszy post tutaj tazke cze systkim 
Potrzebuje nazwy potworow jakie mozemy spotkac w re 4 zaczynajac od tych na samym poczatku konczac na saddlerze i jesli sa jeszcze jakies inne potwory ktore mozna spotkac po przejsciu gry to tez bym bardzo wdzieczny gdyby ktos mogl mi je podac
Potrzebuje nazwy potworow jakie mozemy spotkac w re 4 zaczynajac od tych na samym poczatku konczac na saddlerze i jesli sa jeszcze jakies inne potwory ktore mozna spotkac po przejsciu gry to tez bym bardzo wdzieczny gdyby ktos mogl mi je podac
-
Dark Prince
Ostatnio zmieniony pn 25 cze, 2007 przez Dark Prince, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkie dzieki, dokladnie o to mi chodzilo, mozna t/c. 
W sumie nazwy bossow tez mi sie przydadza
ee to ta sama strona, chyba nie sadzisz zebym mial problemy ze znalezieniem bossow jesli sa na tej stronce ^_^
W sumie nazwy bossow tez mi sie przydadza
ee to ta sama strona, chyba nie sadzisz zebym mial problemy ze znalezieniem bossow jesli sa na tej stronce ^_^
Ostatnio zmieniony pn 25 cze, 2007 przez Archont, łącznie zmieniany 4 razy.
-
Dark Prince
A bossów maż tu ;p .
http://www.lutomes.com/ccentral/Residen ... age=bosses
http://www.lutomes.com/ccentral/Residen ... age=bosses
Ja tam tego Dona diegoz piłą nazywam tak jak się naprawdę nazywa czyli Dr. Salvador a tego Estebana z zakrwawionym worem i czerwoną piłą nazywam Dr. Esteban.
PS. Wyszedł podobno addon który zdejmuje worek na głowie dr salvadorowi i estebanowi z piłą. Czy może ktoś wiedzieć jak się on nazywa? Coś mnie ostatnio naszło na wersję PC ale tylko ze względu na mody i addony
PS. Wyszedł podobno addon który zdejmuje worek na głowie dr salvadorowi i estebanowi z piłą. Czy może ktoś wiedzieć jak się on nazywa? Coś mnie ostatnio naszło na wersję PC ale tylko ze względu na mody i addony
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."