Niero pisze:Skisiłbym się za 8 dych
W Ultimie stoi po 8 dyszek
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3809&afid=628
Niero pisze:Skisiłbym się za 8 dych
przecież wszystkie wersje jeśli chodzi o merytorykę czy system gry są takie same,(istnieją tylko różnice jakościowe graficznie...gemecube naj..)Archont pisze:Re4 jesli chodzi o pc wersje to jest takie sobie, myslalem ze bedzie to cos lepszego, brakuje mi takich mrocznych elementow gry. To mi przypomina tomb ridera a nie horror ;/
na ps2 nie miałem okazji testować .
he he..chyba szanowny pan Prisonbull nie testował wersji z patchem lub re4 pl pc,+wysoka rozdzielczość+włączony antyaliasing i filtrowanie anizotropowe+pad usb lub dualshock przez ps2 konwerter.....,wtedy ver.ps2 wypada blado....Prisonbull pisze:Wracając do tematu, to grafika jest jak w starym filmie- (PS2 Górą!!!)
Na każdym poziomie wystarcza jeden strzał z wyrzutni ale Twoje rozczarowanie, że gra jest łatwa wynika zapewne z tego, że naoglądałeś się filmów i już wszystko było proste.FurryPiter pisze: Jeśli chodzi o poziom trudności, grając na easy gra była zdecydowanie za łatwa, np. przy walce z salazarem, wystarczył jeden strzał z wyrzutni rakiet i przeciwnik leżał... To ma być boss ?