RE: Revelations 2

Awatar użytkownika
LimaXa

Post autor: LimaXa »

No na zapowiedzi 3/3 2015 jest.
Awatar użytkownika
Kazuo

Post autor: Kazuo »

LimaXa pisze:A ja mam problem z odliczaniem xD Nie mogę przez lagozaury tego przebiec... lipka lekka bo to ostatnie osiagniecie z tych z ep 1 ktore mi zostalo...a juz jutro ep2
Ja mam S'ke na odliczaniu, bardzo fajny i przyjemny tryb :rad1: najgorzej jest na samym początku, później klepsydr jest coraz więcej, no i trochę czasu wpada przy zabijaniu przeciwników (nie zawsze opłaca się wszystkich wymijać). Jak coś to słuszę pomocą :rad10:

Na niewidzialnych przeciwnikach też mam ocene S, ale ten tryb jest trochę wkurzający...
Awatar użytkownika
LimaXa

Kazuo pisze:
LimaXa pisze:A ja mam problem z odliczaniem xD Nie mogę przez lagozaury tego przebiec... lipka lekka bo to ostatnie osiagniecie z tych z ep 1 ktore mi zostalo...a juz jutro ep2
Ja mam S'ke na odliczaniu, bardzo fajny i przyjemny tryb :rad1: najgorzej jest na samym początku, później klepsydr jest coraz więcej, no i trochę czasu wpada przy zabijaniu przeciwników (nie zawsze opłaca się wszystkich wymijać). Jak coś to słuszę pomocą :rad10:

Na niewidzialnych przeciwnikach też mam ocene S, ale ten tryb jest trochę wkurzający...
no jedyne co moze pomoc to jakis patch na optymalizacje;p przez lagi 20sekund mecze sie w trafienie kolesia co z kluczem zwisa ...
Awatar użytkownika
kamil12697

Post autor: kamil12697 »

Dokładnie, optymalizacja leży, często po strzale mam laga na 2-4 sekundy :/
molte volte
Awatar użytkownika
LimaXa

kamil12697 pisze:Dokładnie, optymalizacja leży, często po strzale mam laga na 2-4 sekundy :/
niby dzis jakis patch dali na to...pobieralo wam sie cos? bo mnie nie...
Polken

Post autor: Polken »

LimaXa pisze:
kamil12697 pisze:Dokładnie, optymalizacja leży, często po strzale mam laga na 2-4 sekundy :/
niby dzis jakis patch dali na to...pobieralo wam sie cos? bo mnie nie...
15 Mb patch. No ciekawe.
Awatar użytkownika
LimaXa

pobieral Ci sie? ....mi nic i dalej laguje ...
Awatar użytkownika
Kazuo

To współczuje :pff2: Gram na konsoli i na szczęście chociaż pod tym względem nie mam problemu.
Polken

LimaXa pisze:pobieral Ci sie? ....mi nic i dalej laguje ...
Pobierało gdy tylko włączyłem steam.
Wydaje mi się że to troszkę pomogło, może nie za dużo ale zawsze coś.
Awatar użytkownika
LimaXa

mi nie pobiera...ponoc to tylko plik exe....moglbys mi go wyslac? ...
Awatar użytkownika
Kazuo

Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie można ściągnąć drugi odcinek, wczoraj na PSN jeszcze nie było... Czytałem reckę na IGN. Ponoć drugi epizod jest o wiele cięższy od pierwszego, ma większe tempo, niezłe starcia z bossami i jeszcze większy nacisk położony na kooperację. Nice.
Awatar użytkownika
LimaXa

Kazuo pisze:Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie można ściągnąć drugi odcinek, wczoraj na PSN jeszcze nie było... Czytałem reckę na IGN. Ponoć drugi epizod jest o wiele cięższy od pierwszego, ma większe tempo, niezłe starcia z bossami i jeszcze większy nacisk położony na kooperację. Nice.
dwa bossy;p oba w misji Claire

by Deus Ex: Proszę używać shiftu i znaków interpunkcyjnych.
Ostatnio zmieniony śr 04 mar, 2015 przez LimaXa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kazuo

Super, bo w pierwszym odcinku właśnie tego mi brakowało. Jeszcze byłoby fajnie jakby dali jakieś proste zagadki :rad10: Oj czekam, czekam.
john0477

Post autor: john0477 »

Kauzo mi ściągało drugi automatycznie😜
Awatar użytkownika
Kazuo

Ja musiałem sam ściągnąć ze Store'a. Zaraz zaczynam :rad13:
Awatar użytkownika
LimaXa

Wybacz Deus Ex, chciałam szybko odpisać na telefonie, a że lenistwo dopadło i mnie to wyszło jak wyszło;d

Odcinek dłuższy i w sumie trudniejszy niż pierwszy, cieszy mnie to że tym razem część Claire mało lagowała, w sumie póki co najmniej, niestety jak zaczyna się misja Barrym to już się zaczyna koszmar... laguje i to masakrycznie, większość przez mgłę, deszcz;/
Andrzej80

Post autor: Andrzej80 »

Witam

Jestem już po 2 epizodach i nie mogę doczekać się trzeciego. RE Revelations 2 mocno mnie zaskoczył. Wg mnie jedna z lepszych produkcji z gatunku horror. Mroczny klimat, tajemnicza fabuła oraz ciekawi i mocni wrogowie to plusy tej produkcji.
Przed ściągnięciem poczytałem trochę recenzji, niektóre mnie nawet odstraszały ale po przejściu muszę stwierdzić, że niektóre recenzje są przesadzone i trochę krzywdzące tą produkcję. Pisali je osoby, które oczekuje nie wiadomo czego i nie do końca poznały te grę. Najbardziej nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że RE Revelations 2 to strzelanka. Owszem jest trochę strzelania ale bycie tu jak Rambo raczej się nie opłaca. Czasem szkoda naboi, których wydawać sie może, że jest dużo.
pzdr
Awatar użytkownika
Kazuo

Przygodówką bym tego nie nazwał, zagadek w zasadzie nie ma, eksploracja też nie powala. Strzelanie jednak stanowi podstawkę gameplayu, więc można chyba zaryzykować stwierdzenie, że to shooter. Inna sprawa, że to i tak najmniej strzelankowy Resident od czasu... RE0?
Polken

Też wam crashuje grę gdy chcecie z niej wyjść? (PC)
I może macie jakiś sposób żeby ukryć kursor podczas przerywników?
john0477

Post autor: john0477 »

Kazuo pisze:Przygodówką bym tego nie nazwał, zagadek w zasadzie nie ma, eksploracja też nie powala. Strzelanie jednak stanowi podstawkę gameplayu, więc można chyba zaryzykować stwierdzenie, że to shooter. Inna sprawa, że to i tak najmniej strzelankowy Resident od czasu... RE0?
Dokładnie 😉 ale dzis jak ogarniesz drugi epizod to daj znać co z tym bosem😄

Pytanie nie w temacie jak kupie ps4 nie bd problemu z utworzeniem mojego starego konta ps ? Gier trofea i save gier?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil: Revelations 2”