[ Dodano: 09 Lip 2010 17:05 ]
żartuje ,po prostu ukończyłem grę i pojawił się łuk w sklepie razem z gatlingiem,nie pamiętam juz z jaką oceną przeszedłem,ale ukończ na normalu,nie na easy....
Recoil pomyliłeś się . Łuk będzie dostępny jak ulepszymy na maksa karabin snajperski S75 (ten pierwszy który znajdujemy). A Guttling Guna po ulepszeniu na maksa pistoletu maszynowego o którym wspomniał RecoilRecoil pisze:W przypadku łuku jest to bodajże ten karabinek maszynowy, który znajdujemy na Public Assembly (tak się nazywa ta plansza z egzekutorem...?)
Chyba nie łapie, twierdzisz, że grając na Motion Controller giwery są pozbawione odrzutu?r123x pisze: Motion Controller ma jedną bardzo ciekawą zaletę, otóż ''accuracy'', ulega znacznej poprawie. Dokładniej rzecz ujmując na padzie takimi broniami jak ''Gutling Gun'', czy ''AK-75'', strasznie rzuca, w Motion Controllerze problem praktycznie znika. Wystarczy trzymać w miejscu Motiona, a gutling, czy Kałach będą idealanie strzelać, bez żadnych wielkich odrzutów. Nie trzeba kontrolować żadnej gałki, jak na padzie, żeby kałach strzelał prosto, wystarczy trzymać prosto Motiona. ''Accuracy'' nie leci łeb na szyję, że aż zdziwiło mnie, że wyniki wychodzą w granicach 70%, lub więcej (zawsze coś się spudłuje).
Jeżeli odblokujesz Shevę to w następnej grze będziesz mógł grać poszczególne chaptery wybraną postacią. Taka możliwość istnieje z pozycji wyboru chapteru.Hanzo Hasashi pisze:
Czy będzie możliwość grania Shevą? Czy muszę się męczyć tylko Chrisem?
I jeszcze jedno, jeśli jest taka opcja, to czy będę mógł przechodzić chaptery raz jedną postacią, raz drugą? Np 3-1 Chrisem, ale już 3-2 Shevą.
Myślę że pomoże Ci ten temacik... http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=2194Hanzo Hasashi pisze:Gdzie najłatwiej i najszybciej nabić masę kasy by ulepszyć wszystkie bronie?
Najlepsze są ruiny i tyle w tym temacie tam kryształki czają się na każdym rogu za chapter 4-1 i 4-2 da się zgarnąć ponad 70 tys a przejść te dwa poziomy się da w mniej niż 40 min jak się jest już obcykanym .Hanzo Hasashi pisze:Gdzie najłatwiej i najszybciej nabić masę kasy by ulepszyć wszystkie bronie?