Newsy
- Leon. KennedY
No nareszcie jakiś trailer.... krótki ale zawsze coś... więc napisze tak, narobili mi apetytu na to.... a wizja oglądania Leona na ekranie... ehmm... rozmarzyłam się...
nieważne, z niecerpliwością czekam na ten film ponieważ ciekawi mnie co nowego wymyslili twórcy...
You feel so lonely and ragged
You lay here broken and naked
My love is
Just waiting
To clothe you in crimson roses
You lay here broken and naked
My love is
Just waiting
To clothe you in crimson roses
- Czarek199410
- Nemesis US
- Nemesis US
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY
-
deathspike
Ogólnie bardzo podoba mi się pomysł stworzenia takiej animacji. Przy tworzeniu filmu byłoby niebezpieczeństwo, że w projekt wmiesza się Uwe Boll albo, że aktorzy będą słabo grac lub nawet nie będą podobni do postaci, które mają odtwarzac. W takiej animacji mam pewnośc, że Capcom nie odwali szmiry i bohaterowie będą wyglądali tak jak to sobie założyli twórcy gry, a nie jakiś reżyser.
Ps.
Ciesze się, że w Degeneration będzie Leon i po cichu liczę na pojawienie się Ady
Ps.
Ciesze się, że w Degeneration będzie Leon i po cichu liczę na pojawienie się Ady
- Nemesis US
A ja mam wizje:
Wiesio juz na wykończeniu(nie wiem jakiś, wypadek, może znowu tyrant.) No i przlatuje Leoś z zamiarem, ukrucenia jego cierpień
I wtedy nagle Leoś pada od strzału w plecy... położony przez Ade, i w tym momencie dowiadujemy sie jakiego haka ma na nią Wesker, skoro strzeliła swojej miłości w plecy.
Skutki:
1.Jeden madakafa mniej
2.Rozwiązana kwesta uśmiercenia pozytywnego bohatera
Wiesio juz na wykończeniu(nie wiem jakiś, wypadek, może znowu tyrant.) No i przlatuje Leoś z zamiarem, ukrucenia jego cierpień
Skutki:
1.Jeden madakafa mniej
2.Rozwiązana kwesta uśmiercenia pozytywnego bohatera
Ostatnio zmieniony wt 01 sty, 2008 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
A ja myślę że nie bedzie dużych powiązań z serią gier, poprostu coś nowego i tak to chcą przedstawić
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage