WAKACJE Z FANAMI RESIDENT EVIL - SULEJÓW 2011
Moderator: RON!N
- JackHammer
-
Diablo Stars
Co za biurokracja w dzisiejszych czasach - w tym wypadku roninokracjaTylko przypominam, że aby zostać dopisanym do listy chętnych TRZEBA wysłać do mnie PW. Nie dopisuje na podstawie postów w topicu, rozmów GG a tym bardziej na podstawie wysłanych smsów (skądkolwiek macie mój numer).
Ślijta RONINowi te PMki, skoro sobie życzy - w końcu on tutaj dzieli i rządzi. Mam nadzieję, że całość wypali. Choćby w skromnym gronie.
Wiem, że to troszkę upierdliwe, ale ma to swoje powody.Deus Ex pisze:Co za biurokracja w dzisiejszych czasach - w tym wypadku roninokracjaTylko przypominam, że aby zostać dopisanym do listy chętnych TRZEBA wysłać do mnie PW. Nie dopisuje na podstawie postów w topicu, rozmów GG a tym bardziej na podstawie wysłanych smsów (skądkolwiek macie mój numer).
.
Ślijta RONINowi te PMki, skoro sobie życzy - w końcu on tutaj dzieli i rządzi. Mam nadzieję, że całość wypali. Choćby w skromnym gronie.
Póki co metoda działa tak jak założyłem.
Kolejne "duże" info już w weekend
Ostatnio zmieniony sob 18 cze, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Diablo Stars
-
Diablo Stars
Widzę , że jak na razie jest nas 6 , no 7 jeśli liczyć Leona , który dostanie ode mnie w łeb jak nie pojedzie xD ja się pojawie w sulejowie choćbym miał tam przyjechać sam ^^ tylko wiecie co ? mam pewne obawy co do WC - 8 osób na 1 łazienkę ? wtf
to będzie straszne , jeśli się np. 3 osobom na raz zachce to będzie trzeba szukać wyjscia awaryjnego bądź wbijać się do sąsiedniego domka
ja , cię kręce , ale bedzie survival ^^
Czas troszkę odświeżyć topic nowymi faktami.
Do końca czerwca pozostało niewiele ponad 5 dni - w piątek zamykam oficjalne zapisy na spotkanie. Jeżeli do 1 lipca, liczba osób które zadeklarowały się na przyjazd będzie podzielna przez 8 (1 domek) lista jest DEFINITYWNIE ZAMKNIĘTA!!! Ewentualne wkręcenie się na spotkanie możliwe będzie dopiero, kiedy jeden z obecnie zapisanych uczestników zrezygnuje z przyjazdu. Wilczy bilet będzie jednak dostępny w przypadku, kiedy ilość ludzi nie zamknie jednego domku. Wówczas będziemy poszukiwać tyle osób, które uzupełnią brak.
Sposób opłaty w dużej mierze uzależniony jest od tego, ile osób przyjedzie na spotkanie. Wynajmowana będzie zawsze pełna ilość miejsc w domku. Innymi słowy, jeżeli miejsc będzie 16 a chętnych 11, wszyscy płacą za wolne pokoje.
Od 1 lipca dostępne będzie numer konta na które w terminie 2 tygodni KAŻDY uczestnik będzie musiał zapłacić zaliczkę w wysokości 30 zł (lub całą kwotę wedle uznania). Pieniądze te będą zaliczką na wynajem domków we wskazanych terminie. Rezygnacja z wyjazdu po wpłaceniu zaliczki nie powoduje jej zwrotu (w przypadku wpłaceniu całej kwoty zostanie pomniejszona o 30 zł). Nie dokonanie wpłaty skutkuje wykreśleniem z listy.
Wiem że się znamy wszyscy (w większości) ale ostaniami czasy organizacja tego typu spotkań jest czymś trudnym i niektórzy podchodzą do tematu mega olewacko. Wiem, że jestem nad pozór upierdliwy swoim zachowaniem w tym raku ale będę wymagający w tej kwestii. Chodzi o podejście do tematu. PM wyeliminowały "dzieciaki". Może i odstraszyły faktycznie osoby chętne przyjechać ale napisanie 3-5 słów w PM nie kosztuje 29 gr z VAT.
Do końca czerwca pozostało niewiele ponad 5 dni - w piątek zamykam oficjalne zapisy na spotkanie. Jeżeli do 1 lipca, liczba osób które zadeklarowały się na przyjazd będzie podzielna przez 8 (1 domek) lista jest DEFINITYWNIE ZAMKNIĘTA!!! Ewentualne wkręcenie się na spotkanie możliwe będzie dopiero, kiedy jeden z obecnie zapisanych uczestników zrezygnuje z przyjazdu. Wilczy bilet będzie jednak dostępny w przypadku, kiedy ilość ludzi nie zamknie jednego domku. Wówczas będziemy poszukiwać tyle osób, które uzupełnią brak.
Sposób opłaty w dużej mierze uzależniony jest od tego, ile osób przyjedzie na spotkanie. Wynajmowana będzie zawsze pełna ilość miejsc w domku. Innymi słowy, jeżeli miejsc będzie 16 a chętnych 11, wszyscy płacą za wolne pokoje.
Od 1 lipca dostępne będzie numer konta na które w terminie 2 tygodni KAŻDY uczestnik będzie musiał zapłacić zaliczkę w wysokości 30 zł (lub całą kwotę wedle uznania). Pieniądze te będą zaliczką na wynajem domków we wskazanych terminie. Rezygnacja z wyjazdu po wpłaceniu zaliczki nie powoduje jej zwrotu (w przypadku wpłaceniu całej kwoty zostanie pomniejszona o 30 zł). Nie dokonanie wpłaty skutkuje wykreśleniem z listy.
Wiem że się znamy wszyscy (w większości) ale ostaniami czasy organizacja tego typu spotkań jest czymś trudnym i niektórzy podchodzą do tematu mega olewacko. Wiem, że jestem nad pozór upierdliwy swoim zachowaniem w tym raku ale będę wymagający w tej kwestii. Chodzi o podejście do tematu. PM wyeliminowały "dzieciaki". Może i odstraszyły faktycznie osoby chętne przyjechać ale napisanie 3-5 słów w PM nie kosztuje 29 gr z VAT.
-
Diablo Stars
heh , no cóż . Chciałem przyjechać na tydzień i zobaczyć się z wami , ale życie znów zweryfikowało moje plany ^^ nie przedłużyli mi umowy w pracy a musze jeszcze spłacić kompa do końca więc raczej się nie pojawie , jeśli już mi się uda to chyba tylko na 3 dni , ale to musiałbym znaleźć prace najpóźniej w przyszłym tygodniu. Sory , że tak wyszło ale co ja moge ? trzymajcie kciuki za pracodawców xD w najlepszym z najgorszych przypadków ( czyli skombinuje troche kasy ale bedzie już po tereminie Ronina ) zapłące sobie za 1 pokój w w pawilonie w ośrodku na 3 dni i bd z wami siedział do nocy xD
jeśli się zbierze poniżej 16 osób i byłoby do obsadzenia wolne miejsce to kogoś namówię
jesli ktos z uczestników się wyłamie ale to w sierpniu
ja akurat z TM do Sulejowa mam bezpośrednie połączenie 
Ostatnio zmieniony pt 01 lip, 2011 przez D-M, łącznie zmieniany 2 razy.
INFORMACJA O WPŁATACH
Do 17 lipca (niedziela) zbieramy zaliczki na wyjazd. Osoby które się wpisały winni są dokonać wpłaty 30 zł od osoby na konto:
31 1140 2004 0000 3902 3662 9506
Błażej Pietrzyk
tytułem: Twój nick
Zaliczka ta będzie przeznaczona na rezerwację domków.
Osoby które chcą wpłacić całość proszone są o wcześniejszy kontakt (PM, GG).
Zaliczka nie podlega zwrotowi w przypadku rezygnacji!!!
Po dokonanej wpłacie odpowiedni oznaczę taką osobę w pierwszym topicu.
UWAGA! OKAZAŁO SIĘ, ŻE DOMKI SĄ TYLKO 7 OSOBOWE!!! ZMIENIA TO WIĘC ILOŚĆ OSÓB KTÓRA MOŻE BYĆ NA SPOTKANIU!!! SZCZEGÓŁY PIERWSZY POST!!!
Do 17 lipca (niedziela) zbieramy zaliczki na wyjazd. Osoby które się wpisały winni są dokonać wpłaty 30 zł od osoby na konto:
31 1140 2004 0000 3902 3662 9506
Błażej Pietrzyk
tytułem: Twój nick
Zaliczka ta będzie przeznaczona na rezerwację domków.
Osoby które chcą wpłacić całość proszone są o wcześniejszy kontakt (PM, GG).
Zaliczka nie podlega zwrotowi w przypadku rezygnacji!!!
Po dokonanej wpłacie odpowiedni oznaczę taką osobę w pierwszym topicu.
UWAGA! OKAZAŁO SIĘ, ŻE DOMKI SĄ TYLKO 7 OSOBOWE!!! ZMIENIA TO WIĘC ILOŚĆ OSÓB KTÓRA MOŻE BYĆ NA SPOTKANIU!!! SZCZEGÓŁY PIERWSZY POST!!!
Ostatnio zmieniony śr 06 lip, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 2 razy.
-
przemo0384
Ja jestem chetny na ten wyjazd
ronin znam paule i ja chce jechac na ten wypad ona juz o mnie pisała
ronin znam paule i ja chce jechac na ten wypad ona juz o mnie pisała
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez przemo0384, łącznie zmieniany 1 raz.
przemo