Jakie to proste... jutro sprawdzę.
Dla mnie będzie to bardzo przydatne... po trójce przyzwyczajony jestem do auto namierzenia.
Autonamierzanie
W RE 2 namierzanie bylo bodajze na EASY. Dzieki temu mozna bylo "sprawdzic" teren - w kilku miejscach kosilo sie tabun wrogow a przy przebieganiu "po nich" ktorys gryzl postac w kostke
W trybie EASY wystarczylo stanac do scierw plecami i odpalic autoaim - jezeli postac sie odwrocila to znaczylo, ze mamy symulanta na oddziale
(Gralem w wersje na PC)
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
- Barry Norris
W RE1 na Segę Saturn nie ma autoaim'u i jakoś nie jest to dla mnie wielką bolączką... Co innego dla Japończyków 
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
- Barry Norris
W Director's Cut w trybie Arrange Mode chociażby 
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine