Ja bym powiedział, że aby powrócili to RE7 nie pomoże, a nawet aby nie pogorszyło tego co już jestFarrell pisze:Zalogowalem sie wlasnie po dosyc dlugim czasie nieobecnosci, i widze jak wielu starych wyjadaczy sie wykruszylo![]()
Ciekawe czy premiera RE7 cos zmieni, w koncu to juz nie te czasy, malo kto korzysta z forow.
Fajnie jest wrocic
[Serwis] [Forum] Statystyki
Niestety tak jest. Co się dziś liczy? Trailery, newsy, krótkie informacje. Chcemy szybko coś przeczytać, bo nie mamy czasu na więcej. Ma być jak najwięcej informacji w jak najkrótszym czasie. Fora w stylu MWRC dawno poległy w starciu z facebookiem, twitterem, YT.Farrell pisze: Ciekawe czy premiera RE7 cos zmieni, w koncu to juz nie te czasy, malo kto korzysta z forow.
Fajnie jest wrocic
Tak czy tak, fajnie, gdy czasem "były-stały" bywalec powraca na Forum.
Premiera RE7 nic nie zmieni. W grę zagra garstka osób z Forum, podejrzewam, że krótko po premierze będzie można takie osoby policzyć na palcach jednej ręki.
Na forum istnieje obecnie 1925 wątków. Forum wyświetlono przeszło 1 milion razy. Oznacza to, że przeciętny temat został wyświetlony przeciętnie ponad 500 razy... Oczywiście w statystykach można zobaczyć, które tematy były najczęściej wyświetlane. I tak, newsy o Re5, Quiz wiedzy o RE, tzw. dyskusje przedpremierowe, były niegdyś bardzo popularnymi i aktywnymi tematami.
Chciałem zwrócić uwagę na tematy bardziej do czytania, w których nie ma możliwości wypowiadać się, zatem użytkownicy nie otwierają ich automatycznie widząc, iż są w nich nowe posty. Tematy z Timeline Diadema mają od 5000 do 9000 wyświetleń. To ciekawe, że ostatnia część Timeline, 2003-2004 ma nieco więcej wyświetleń niż najgorętszy okres w dziejach RC - lato/jesień 1998
Tematy ze słownika RE mają od ok. 3000 do 14 000 (Lokacje
). Z artykułów bardzo dużo wyświetleń mają solucje: moja solucja do RE CV (ponad 67 tys), solucja do RE0 MikeOl'a (ok 38 tys) oraz solucja do RE4 (Maestro, prawie 54 tys).
Ach, ta statystyka
Chciałem zwrócić uwagę na tematy bardziej do czytania, w których nie ma możliwości wypowiadać się, zatem użytkownicy nie otwierają ich automatycznie widząc, iż są w nich nowe posty. Tematy z Timeline Diadema mają od 5000 do 9000 wyświetleń. To ciekawe, że ostatnia część Timeline, 2003-2004 ma nieco więcej wyświetleń niż najgorętszy okres w dziejach RC - lato/jesień 1998
Tematy ze słownika RE mają od ok. 3000 do 14 000 (Lokacje
Ach, ta statystyka
Wyświetlenia timeline oszukują 
Oszukują, bo są to tematy przeniesione. Kiedyś były otwarte i normalnie komentowane, potem komentarze były usunięte, tematy zamknięte i przeniesione do działu artykuły, a liczba wyświetleń pozostała. Ostatnia część timeline ma najwięcej wyświetleń, bo z tego co pamiętam była tam dyskusja podsumowująca całość. Dziś nikt już by nie czytał timeline na wyrywki. Albo całość, albo wcale.
Ot i zagadka rozwiązana
Jeżeli chodzi o słownik to już prawda. Tutaj widać jakie informacje o RE były najczęściej poszukiwane.
Oszukują, bo są to tematy przeniesione. Kiedyś były otwarte i normalnie komentowane, potem komentarze były usunięte, tematy zamknięte i przeniesione do działu artykuły, a liczba wyświetleń pozostała. Ostatnia część timeline ma najwięcej wyświetleń, bo z tego co pamiętam była tam dyskusja podsumowująca całość. Dziś nikt już by nie czytał timeline na wyrywki. Albo całość, albo wcale.
Ot i zagadka rozwiązana
Jeżeli chodzi o słownik to już prawda. Tutaj widać jakie informacje o RE były najczęściej poszukiwane.
Ostatnio zmieniony ndz 22 sty, 2017 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Może nie jest to nic wartego uwagi...
https://zapodaj.net/4ec80ade4933a.png.html
Jak myślicie, MWRC ma takiego zapalonego czytelnika, który przesiedział na Forum czytając je od wczesnego rana, czy to tylko zwykły bot
?
https://zapodaj.net/4ec80ade4933a.png.html
Jak myślicie, MWRC ma takiego zapalonego czytelnika, który przesiedział na Forum czytając je od wczesnego rana, czy to tylko zwykły bot
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapaleniec ale proposuje za Veronice 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
To pewnie był Recoil, na gościu, bo z nicka się wstydził(...) ale proposuje za Veronice
A tak poważnie, był to człowiek, z krwi i kości
MWRC to bardziej biblioteka niż muzeum.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Aż sprawdziłem statystyki. Ruch na forum jest minimalny. Nie dziwię się, porównałem to z innym okresem. Jeśli Capcom wreszcie nie wyskoczy z czymś nowym w uniwersum, to już nie będzie nawet o czym dyskutować. W świecie Re obecnie nie dzieje się dosłownie nic.
Wiem, to nie jest tasiemiec w stylu CoD, Assasyn, ale to uniwersum zawsze żyło, zawsze działo się coś.
Wiem, to nie jest tasiemiec w stylu CoD, Assasyn, ale to uniwersum zawsze żyło, zawsze działo się coś.
- Leon. KennedY
Remake na e3 nadciąga (mam nadzieję) to się ożywi forum 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
Re: [Serwis] [Forum] Statystyki
W GA w ostatnim czasie można zauważyć wzrost aktywności o 50% w stosunku do poprzednich 30 dni. Premiera RE2 robi swoje 
Nie muszę sprawdzać statystyk. Wystarczy że po latach forum ożyłoMiGoo pisze: czw 24 sty, 2019 W GA w ostatnim czasie można zauważyć wzrost aktywności o 50% w stosunku do poprzednich 30 dni. Premiera RE2 robi swoje![]()
GA to potężne narzędzie. Nic dziwnego, że ich serwery są tak dobrze strzeżone, daje masę informacji o stronie.
Np - więcej osób korzysta ze strony głównej i forum korzystając z komórek niż z komputerów. Responsywna wersja forum do tego zdecydowanie zachęca, stara wersja była mało wygodna dla komórki.
Np - więcej osób korzysta ze strony głównej i forum korzystając z komórek niż z komputerów. Responsywna wersja forum do tego zdecydowanie zachęca, stara wersja była mało wygodna dla komórki.