Barry: Chyba nie zrozumiałeś tematu...
Dziwne, zaskakujące....
- powierza96
w zamku mnichy zawsze się pchają pod ostrzał(nie robią uników) i jezeli dużo ich jest w kupie(raz gonniło mnie 30)to wystarczy żucic granata ręcznego
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 przez powierza96, łącznie zmieniany 1 raz.
ganado killer
A zauważyliście, że dopiero od zamku po strzeleniu w kolana, Leon wykonuje suplex?? W wiosce zawsze kopał.....hmm moze nagle sobie przypomniał czegoś z treningów i postanowił pokazac co umie 
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez Amok, łącznie zmieniany 1 raz.
No wlasnie. W MERCENARIES znow zapomnial, jak to sie robi
Ciekawe, co kierowalo tworcami gdy tak rzeczy ustawiali.
Na korzysc gracza sa "animacje" specjalnych ruchow takich jak ustawianie lub kopanie drabiny, wchodzenie po niej, zeskok oraz przeskok nad murkiem, plotkiem czy przez parapet. W takich sytuacjach wyraznie widzialem, jak pily przechodza przez bohatera/-ke w polowie. I nic. Zyje.
Na korzysc gracza sa "animacje" specjalnych ruchow takich jak ustawianie lub kopanie drabiny, wchodzenie po niej, zeskok oraz przeskok nad murkiem, plotkiem czy przez parapet. W takich sytuacjach wyraznie widzialem, jak pily przechodza przez bohatera/-ke w polowie. I nic. Zyje.
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez Saladyn, łącznie zmieniany 1 raz.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
-
nemesisdestro
tak, Leon zostaje zaatakowany przez mnicha i wtedy słyszy w głowie: " Use the suplex, Leon " hehe powinni dodać taką wstawkę wszystko było by jasne i nikt by się nie czepiał
inna sprawa co już zostało wspomniane w innym temacie że Novistrados - a dokładnie te znajdujące się w kanałach, które potrafią być niewidzialne są również niewidoczni w obiektywie lunety termicznej
, ale to tak nawiasem.
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Suplex jest przeciez duzo mocniejszy - czacha w drobiazgi idzie. Chyba lepiej byloby odwrotnie - slabych wiesniakow przetracac, a twarszych mnichow kopac (zachowanie poziomu trudnosci). Ale moze sie czepiam? Novistadorom suplexa sie nie robi, a szkoda - to by zabawnie wygladalo. Swoja droga skoro Ganados sami sie eliminuja dynamitem dla przykladu to dlaczego gostki wymachujace pilami albo pazurami ich nie kosza? To niesprawiedliwe troche (miesniak z dzialkiem obrotowym zabija swoich, o ile mnie pamiec nie myli - moze ktos to potwierdzic?). Rowni i rowniejsi?
Nie potwierdzam. Pociski jego "armaty" przenikają ganados. Koszą tylko nas...Saladyn pisze:miesniak z dzialkiem obrotowym zabija swoich, o ile mnie pamiec nie myli - moze ktos to potwierdzic?
Można to wytłumaczyć. Są to owady, a te mają niską temperaturę ciała.nemesisdestro pisze:Novistrados - a dokładnie te znajdujące się w kanałach, które potrafią być niewidzialne są również niewidoczni w obiektywie lunety termicznej
A co do przenikania, to rzeczywiście niedopatrzenia, ale nie ma co psioczyć. Już nie raz (i zapewne nie tylko mi) uratowało to życie, zwłaszcza w mercach. Z czasem można to nawet wykożystywać na swoją korzyść z premedytacją.
Comandosi z działkami zabijają ganadosów jeśli ci akurat znajdą się na linii ognia.
Garradorzy, Big Salvador oraz Bella Sisters nie zabijają i to dla mnie też jest niezrozumiałe.
Garradorzy, Big Salvador oraz Bella Sisters nie zabijają i to dla mnie też jest niezrozumiałe.
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nemesisdestro
no ok, ale gdy robią się widoczni dla nas, stają się nagle również widzialni przez lunetę termiczną, czyli - błyskawicznie potrafią obniżyć lub podwyższyć temperaturę swojego ciałaRecoil pisze:Można to wytłumaczyć. Są to owady, a te mają niską temperaturę ciała.
JJ na 100% załatwia swoich w normalnej grze (the mercenaries rządzi się swoimi prawami). Najłatwiej to zaobserwować w Assignment Ada, kiedy ze schodów schodzi 4 ganados z tarczami a za nimi właśnie JJ. Jeśli odpowienio długo stoimy na schodach, JJ zacznie do nas strzelać i przy okazji wykosi swoich kumpli 
Ostatnio zmieniony czw 21 lut, 2008 przez Mikhail, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy tylko zlapal mnie snop swiatla tuz po dotarciu do "bazy" ucieklem na "dach", gdzie byla jedna z soczewek. Wielki przypak kosil swoich jako zywo, a ja musialem tylko z niedobitkami sie rozliczyc. A jaka jest zabawa, gdy goni cie cala ekipa, a ty biegasz dookola mini-bossa! Kazdy, kto za toba podoza zostanie skoszony. Tylko trzeba uwazac, zeby nikogo z przodu nie bylo. Trzy granaty albo kilka strzalow w glowke (moga byc serie z TMP) i zbieramy przedmioty. W Mercenaries to jednak nie przechodzi.
dla mnie wpadką było gdy poraz pierwszy płyniemy łódką .
Najpierw zobaczyłem ryby pływajace postanowiłem cos upolowac i zanim zdąrzyłem magazynek wypruc wielkie cos z wody mnie zjadło ,oczywiście postawiłem gały
Recoil: Już w jednym temacie napisałeś dokładnie to samo. Raz wystarczy.
Najpierw zobaczyłem ryby pływajace postanowiłem cos upolowac i zanim zdąrzyłem magazynek wypruc wielkie cos z wody mnie zjadło ,oczywiście postawiłem gały
Recoil: Już w jednym temacie napisałeś dokładnie to samo. Raz wystarczy.
Ostatnio zmieniony sob 05 kwie, 2008 przez m@s@kr@, łącznie zmieniany 1 raz.
W "Ada the spy" commando z gatlingiem kosi ganados... to oczywista oczywistość... wczoraj grałem to sprawdziłem.
Jeszcze jedna rzecz, która mi się przydarzyła to sytuacja kiedy grając w pro Leosiem, odstrzeliłem łeb regeneratorowi w tej samej chwili kiedy wyciągnoł swoje rączki... przyciągnoł mnie do siebie ale nic więcej...
Ukańczając "Ada the Spy" można ujrzeć na tle creditsów filmiki z Adą w innym stroju ( tym z mercenaries( swoją drogą fajnie wygląda w miniówce))... niewiem czy było to gdzieś poruszane ale chciałbym dorzucić coś od siebie...
Jeszcze jedna rzecz, która mi się przydarzyła to sytuacja kiedy grając w pro Leosiem, odstrzeliłem łeb regeneratorowi w tej samej chwili kiedy wyciągnoł swoje rączki... przyciągnoł mnie do siebie ale nic więcej...
Ukańczając "Ada the Spy" można ujrzeć na tle creditsów filmiki z Adą w innym stroju ( tym z mercenaries( swoją drogą fajnie wygląda w miniówce))... niewiem czy było to gdzieś poruszane ale chciałbym dorzucić coś od siebie...
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
W Biohazard 4 jest Ada The Spy 
EDIT:
To on chyba ma wersje Azjatycką
EDIT:
To on chyba ma wersje Azjatycką
Ostatnio zmieniony pn 14 kwie, 2008 przez kubabuba, łącznie zmieniany 1 raz.
http://pl.youtube.com/user/susa456987
zaglądajcie codziennie;)
zaglądajcie codziennie;)