[Forum] Administrator
Również składam gratulację 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
nemesisdestro
Gratulacje 
........................ok, można już przestać klękać?
........................ok, można już przestać klękać?
Ostatnio zmieniony pn 12 mar, 2012 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Również mam takie przekonaniaDeus Ex pisze:Nowym Administratorem Forum został wybrany Recoil. Jestem przekonany, że funkcja trafiła w najlepsze możliwe ręce.
MiGoo sam się nauczyłDeus Ex pisze:Necraria wprowadzi Cię tak szybko jak to będzie możliwe, w tajniki administrowania, tak jak ja swego czasu wprowadziłem ją, mnie zaś Bzdursky, Bzdursky'ego Diadem, Diadema MiGoo, zaś MiGaa... Chyba sam Pan Bóg.
No, mam chwilkę więc chciałbym podziękować Mamie, Tacie, Kotu, Panu bogu... Zaraz, wróć...
Dziękuję użytkownikom za dobre słowo, dziękuję kolegom i koleżance z szeregów kolorowych za wsparcie, zaufanie i szansę.
Mam mały problem, bo Deus postawił poprzeczkę niesamowicie wysoko i ciężko będzie ją przeskoczyć, ale mam nadzieję, że chociaż do niej dosięgnę. W każdym razie będę próbował.
Jeszcze raz dzięki
PS. Będzie mi brakować niebieskiego koloru...
Dziękuję użytkownikom za dobre słowo, dziękuję kolegom i koleżance z szeregów kolorowych za wsparcie, zaufanie i szansę.
Mam mały problem, bo Deus postawił poprzeczkę niesamowicie wysoko i ciężko będzie ją przeskoczyć, ale mam nadzieję, że chociaż do niej dosięgnę. W każdym razie będę próbował.
Jeszcze raz dzięki
PS. Będzie mi brakować niebieskiego koloru...
Brakuje jeszcze tylko Linki'ego i Williama Birkina. Było trochę adminów przez te lata...Deus Ex pisze:Necraria wprowadzi Cię tak szybko jak to będzie możliwe, w tajniki administrowania, tak jak ja swego czasu wprowadziłem ją, mnie zaś Bzdursky, Bzdursky'ego Diadem, Diadema MiGoo, zaś MiGaa... Chyba sam Pan Bóg.
Przyzwyczaisz sięRecoil pisze:PS. Będzie mi brakować niebieskiego koloru...
Ano było, było... Linkiego o ile dobrze pamiętam też przyuczałem, Williama nie trzeba byłoDiadem pisze:Brakuje jeszcze tylko Linki'ego i Williama Birkina. Było trochę adminów przez te lata...:Deus Ex pisze:Necraria wprowadzi Cię tak szybko jak to będzie możliwe, w tajniki administrowania, tak jak ja swego czasu wprowadziłem ją, mnie zaś Bzdursky, Bzdursky'ego Diadem, Diadema MiGoo, zaś MiGaa... Chyba sam Pan Bóg.
Pewnie niektórzy spostrzegawczy użytkownicy już zauważyli, że coś się dzieje, więc spieszę z wyjaśnieniem 
Zaszło kilka zmian w szeregach Kolorowych - Recoil powrócił do wcześniej pełnionej funkcji Moderatora, co pociągnęło za sobą drugi powrót: Deus Ex jest znów w barwach czerwieni, po zasłużonym urlopie i energia go rozpiera
Mam tylko nadzieję, że utrzymam tę energię w ryzach, bo gotów roznieść forum w drobny mak
Obu panów ma bardzo długi staż na MWRC, więc niewątpliwie są Wam znani, także na pełnionych obecnie funkcjach
Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć im obu wytrwałości w działaniach 
Zaszło kilka zmian w szeregach Kolorowych - Recoil powrócił do wcześniej pełnionej funkcji Moderatora, co pociągnęło za sobą drugi powrót: Deus Ex jest znów w barwach czerwieni, po zasłużonym urlopie i energia go rozpiera
Obu panów ma bardzo długi staż na MWRC, więc niewątpliwie są Wam znani, także na pełnionych obecnie funkcjach
"MWRC" is like a part of me I can't let go. 
Cieszę się, że znowu mogę stanąć na straży panującego tutaj porządku i wspólnymi siłami jeszcze przez jakiś czas postaram się prowadzić ten nasz wspólny przybytek...
Przedstawiać się nie ma chyba sensu. Ci co mnie znają na pewno wiedzą, że nie gryzę, jestem zwolennikiem polubownego załatwiania wszelkich problemów i do takich zawsze zachęcam
. No a ci co nie znają to może poznają
. Mały hint: jestem wyczulony na bezczelność i dla podżegaczy oraz awanturników wszelkiej maści nie mam litości.
Cieszę się, że MiGoo wraz z resztą desygnował mnie ponownie na to stanowisko
.
Pozdrawiam wszystkich
.
Cieszę się, że znowu mogę stanąć na straży panującego tutaj porządku i wspólnymi siłami jeszcze przez jakiś czas postaram się prowadzić ten nasz wspólny przybytek...
Przedstawiać się nie ma chyba sensu. Ci co mnie znają na pewno wiedzą, że nie gryzę, jestem zwolennikiem polubownego załatwiania wszelkich problemów i do takich zawsze zachęcam
Cieszę się, że MiGoo wraz z resztą desygnował mnie ponownie na to stanowisko
Pozdrawiam wszystkich
- JackHammer
Od jakiegoś czasu poszukiwałem kandydata, który obsadziłby wakat jaki panuje od dawna na stanowisku drugiego Administratora.
W dniu dzisiejszym Salvin, były Moderator, obejmuje to stanowisko. Salvin w mojej ocenie bardzo dobrze sprawdził się jako Moderator i po paroletniej przerwie wraca do grona osób odpowiedzialnych za Forum.
Salvin to pełnoprawny Administrator i wszystkie jego decyzje są równoważne moim.
W pewnych tematach dał się poznać jako residento-sceptyk, ale dla mnie nie jest to żadne przeciwwskazanie do sprawowania tej funkcji, bowiem nasz nowy admin to osoba rozsądna, opanowana i umiejętnie argumentująca swoje stanowisko na każdy temat.
Życzę powodzenia, i zarazem cieszę się, że mogę teraz spokojnie zostawić Forum na parę dni wiedząc, że czuwa zaufana osoba
W dniu dzisiejszym Salvin, były Moderator, obejmuje to stanowisko. Salvin w mojej ocenie bardzo dobrze sprawdził się jako Moderator i po paroletniej przerwie wraca do grona osób odpowiedzialnych za Forum.
Salvin to pełnoprawny Administrator i wszystkie jego decyzje są równoważne moim.
W pewnych tematach dał się poznać jako residento-sceptyk, ale dla mnie nie jest to żadne przeciwwskazanie do sprawowania tej funkcji, bowiem nasz nowy admin to osoba rozsądna, opanowana i umiejętnie argumentująca swoje stanowisko na każdy temat.
Życzę powodzenia, i zarazem cieszę się, że mogę teraz spokojnie zostawić Forum na parę dni wiedząc, że czuwa zaufana osoba
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Zanim ktoś powie, że nowy admin jest niepotrzebny, że po co zmiany skoro na forum niewiele się dzieje. Tak wiem, widzę to. Zresztą to chyba każdy widzi. Realia są jakie są, ale otrzymałem propozycję a i sentyment do tego miejsca posiadam. Przez pewien czas nie miałem czasu prawie wcale dla forum, ale wiązało się to z licznymi sprawami, które wymagały większej uwagi niż forum. Obecnie tego czasu posiadam już więcej więc i doglądanie forum nie stanowi większego problemu. Bez obaw, rewolucji nie będę wprowadzać
Bardziej pomagał Deusowi w pewnych sprawach. Grono forumowe obecnie co prawda skromne, ale dzięki za wyróżnienie.
Re: [Forum] Administrator
Podziękowania dla Salvina, który przez 4 lata robił dla nas dobrą robotę jak Admin i dzisiaj opuścił to stanowisko.
Mam tylko nadzieję, że jeszcze trochę z nami zostaniesz
Mam tylko nadzieję, że jeszcze trochę z nami zostaniesz