Tryb Easy

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Farrell

Post autor: Farrell »

Szczerze mówiąc na początku miałem, zacząć grac na easy , i kiedy włączyłem grę maiłem jakieś dziwne uczucia (eufora lub coś podobnego) i niepostrzeżenie kliknąłem na tryb normal.Zaczaiłem o co biega dopiero około połowy gry bo uważniej przyjrzałem się saveowi :p . I tak właśnie nie posmakowałem ułatwień jakie daje tryb easy.
6 lat.
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Ja tam z reguły smole ten treb... Załatwe to i tyle :smiech5:.
adder

Post autor: adder »

U mnie w wersji na PC nie zauważyłem trybu Easy. Od razu po kliknięciu New zaczyna się. Tak czy siak to bardziej strzelanka niż Survival Horror. Może Survival jest, ale Horroru trochę mi brakuje. Nie ma takiej atmosfery jak w starych RE.
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

To chyba wina otwartych przestrzeni. W laboratorium osobiscie sie stresowalem dosc mocno a na zewnatrz martwilem sie tylko iloscia naboi i ziolek:)
adder

Post autor: adder »

W ogóle mam dziwną wersję. "Separate Ways" to "The Another Order", "Assignment Ada" to "Ada The Spy", ekran tytułowy "Biohazard 4", ale wszystkie napisy są po angielsku. Nie wiem, skąd to jest. :zmiesz8:
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

Masz chyba wersję azjatycką ;p

Tryb easy był pierwszym jaki zaliczyłem, nie dlatego, że jestem kiepskim graczem, tylko dlatego, że RE4 był (niestety) pierwszym Residentem, z którym miałem dłuższą styczność. Moim zdaniem jest niepotrzebny, w połowie gry zorientowałem się, że idzie mi trochę za łatwo. Narzekałem na amunicję (nie na jej brak, odwrotnie), poziom bossów i zwykłych przeciwników itp. ale jak już zacząłem, to i skończyłem dopiero zabrałem się za wyższy poziomy i zobaczyłem co straciłem ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”