Tryb Easy
- Leon S. Kennedy
Przeciwnicy zadają tobie mniej a ty im więcej i masz na starcie shotguna.
Ostatnio zmieniony ndz 03 cze, 2007 przez Leon S. Kennedy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon S. Kennedy
-
Serious Sam
;O widzę bardzo "jednolite" odpowiedzi
Bardziej prawdopodobne jest właśnie to:
to jak w końcu z nim? gdzie jest?
ale ten professional już masz bo żeby mieć go i easy trzeba przejść grę na normal - tak słyszałemTyrantx pisze:granie na easy nie odblokowuje pewnych trybów np:Profesional..
Bardziej prawdopodobne jest właśnie to:
czyliLeon S. Kennedy pisze:Zdaje mi się że w na pc jest on tylko w wersjach EU i US
najdziwniejsze w tym trybie jest to że jest on dopiero jak grę przejdzie się na normal - czyli taka ciekawostka - tyle o nim wiemSerious Sam pisze:Easy nie ma w wersje Azjatyckiej na PC.
to jak w końcu z nim? gdzie jest?
AYE
- Leon S. Kennedy
no wiem już coraz więcej tylko napiszcie w jakich wersjach występuje ten tryb bo osobiście się z nim jeszcze nie spotkałem więc są jakieś wyjątki
--------------------------------
Dobra - już wiem z innego tematu, że w wersji azjatyckiej nie ma trybu easy.
--------------------------------
Dobra - już wiem z innego tematu, że w wersji azjatyckiej nie ma trybu easy.
Ostatnio zmieniony wt 05 cze, 2007 przez Pueblos, łącznie zmieniany 1 raz.
AYE
We wszystkich wersjach na GC/PS2/PC jedynie chyba w wersji Azjatyckiej brakowało
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
wg mnie brakowało go w wielu więcej częściach więc tylko napiszę (wg domysłów z forum) gdzie występuje - na nieazjatyckiej wersji PC
na gc raczej na pewno nie ma gdyż mój kolega (na pewno nie miał super okrojonej wersji niemieckiej) przeszedł grę prawie w 100% (nie wiem czy miał PAL czy NTSC ale raczej to bez znaczenia) i nie miał trybu Easy
na gc raczej na pewno nie ma gdyż mój kolega (na pewno nie miał super okrojonej wersji niemieckiej) przeszedł grę prawie w 100% (nie wiem czy miał PAL czy NTSC ale raczej to bez znaczenia) i nie miał trybu Easy
AYE
Na GC na pewno jest tryb easy.Pueblos pisze:na gc raczej na pewno nie ma gdyż mój kolega (na pewno nie miał super okrojonej wersji niemieckiej) przeszedł grę prawie w 100% (nie wiem czy miał PAL czy NTSC ale raczej to bez znaczenia) i nie miał trybu Easy
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Raczej napewno jestPueblos pisze:na gc raczej na pewno nie ma gdyż mój kolega (na pewno nie miał super okrojonej wersji niemieckiej) przeszedł grę prawie w 100% (nie wiem czy miał PAL czy NTSC ale raczej to bez znaczenia) i nie miał trybu Easy
aha - on ma wersję NTSC i dlatego jej nie ma
a ja i tak jak nie zabije każdego potwora to nie będę sobą - nawet na pro
to mój czas na normal
http://i8.tinypic.com/4xyt452.jpg
a ja i tak jak nie zabije każdego potwora to nie będę sobą - nawet na pro
to mój czas na normal
http://i8.tinypic.com/4xyt452.jpg
AYE
Nop jak na pierwsze podejście to dobry, startujcie od Normal