Nasze komentarze do newsów

Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

No nie, to byli Ganado ;P
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Chris_BSAA

Post autor: Chris_BSAA »

Ale w RE5 ciała się nie rozkładały tylko zarażeni dostawali ataków wściekłości (nie wiem jak to inaczej określić).
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Na planie filmowym RE: Retribution zostało rannych 16 osób. Wszyscy to statyści odgrywający rolę zombie, ponoć zachwianiu uległa jakaś platforma, na której znajdowali się aktorzy. Nikt nie zginął.

http://www.ppe.pl/news-10958-Ciezki_los_zombie.html
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Kurcze ostatnio sporo tych wypadków na planach filmowych, tutaj taka meta, na planie The Drak Knight Rises też co chwile się coś dzieje, pod czas kręcenia War Zone zepsuta bron okazała się w pełni sprawna i to dobrych kilkanaście sztuk... Co oni tam na tych planach wyprawiają :zmiesz8:
Ostatnio zmieniony czw 13 paź, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Pośpiech i chęć szybszego skończenia zdjęć i may takie efekty a konkurencja nie śpi.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Anderson przynajmniej z wyglądu odrobił lekcję, bo o lepszą Adę byłoby chyba trudno. Zaś co do Duranda wcielającego się w Burtona mam mieszane uczucia, bo po prostu nie bardzo za tym aktorem przepadam, ale zobaczy się :smiech6:
Awatar użytkownika
GameBoy

Post autor: GameBoy »

http://www.filmweb.pl/news/FOTO+Co+si%C ... 5%22-79003
Nowa fota. Rana wygląda jakby była zadana przez jakiegoś BOWa typu hunter albo licker.
Awatar użytkownika
Szakal
Moderator

Post autor: Szakal »

Gdyby to był licker to nie byłoby głowy...
Złe oko moderacji czuwa.
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Leon po raz pierwszy i muszę przyznać, że z wyglądu nawet się podoba, no i w znanej nam kurteczce :rad10: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=81985
Ostatnio zmieniony wt 25 paź, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 2 razy.
Salvin

Post autor: Salvin »

:szok9: W ogóle nie jest podobny do Leona z gry. Kurtka no ok i fryzura coś tam podobna, ale z twarzy to aktor coś nie za bardzo mi Leona przypomina.
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Z twarzy oczywiście, że niepodobny, ale przynajmniej jest kurtka, fryzura coś tam przypomina tą z gry ( mogliby trochę skrócić włosy ), teraz trzymać kciuki, żeby dało się chodź trochę odczuć, że to Leon.
Awatar użytkownika
Claire93

Post autor: Claire93 »

Leon. KennedY pisze:Leon po raz pierwszy i muszę przyznać, że z wyglądu nawet się podoba, no i w znanej nam kurteczce :rad10: http://www.stopklatka.pl/...ie.asp?wi=81985
"Kurteczka" jest, ale pewnie charakteru postaci nie będzie (jak zwykle).
Shut up! Make one wrong move and I'll shoot!
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Pewnie tak będzie, ale przynajmniej z wyglądu możemy być w miarę zadowoleni, a to już jakiś plus jest :smiech6:
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Wow, dobrze że dodali mu kurtkę tera po prostu to Leon jak w mordę strzelił :P

Serio "fenomen" filmowego RE (w sensie że nadal powstaje) po prostu nie przestaje mnie zadziwiać. Ale istnieje jeden pozytyw - Chyba nie są już w stanie zrobić gorszego film niż Afterlife, więc następny powinien być lepszy ( czyli w obiektywnej skali średniacki do bólu :P) prawda?....prawda?....:P
Salvin

Post autor: Salvin »

nemesisdestro pisze:Chyba nie są już w stanie zrobić gorszego film niż Afterlife
A tego to nie byłbym do końca taki pewny :rad5:
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Chyba nie są już w stanie zrobić gorszego film niż Afterlife
No cóż mogą, patrz. RE Zagłada. :rad11:
nemesisdestro

Leon. KennedY pisze:No cóż mogą, patrz. RE Zagłada.
Powiedzmy szczerze, Extinction nie jest fenomenalny, ba, wręcz przeciwnie, ale przynajmniej jest w nim jakaś akcja, przynajmniej tego nie mogę mu odmówić, z kolei w Afterlife nawet w tym aspekcie film dołuje - sceny akcji są nijakie, pozbawione sensu, vide Alice vs Zombie na dachu, nie zapomnijmy o beznadziejnych scenkach 3D. Serio, z filmu na film jest coraz gorzej, póki co Afterlife wytycza nowe granice w tym jak kiepska ta seria może się jeszcze stać.
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Kto jak woli, mnie w Afterlife akcja się podobała, chodź było za dużo zwolnień ( zwłaszcza w akcji Claire z toporem ). Cały początek, walka z Weskerem, akcja na dachu dla mnie ok. Trójkę uznaję za najgorszą część serii i do tego jeszcze Carlos poszedł do piachu, bo kumpel ukrył ugryzienie, bo liczył na jakiś debilny cud. A w czwórce są plusy jeśli idzie przykładowo o postać Alice.
nemesisdestro

RE Afterlife i plusy - jeszcze nigdy nie słyszałem tego w jednym zdaniu xD Nie wiem, szczerze mówiąc, jak dla mnie jest koszmarnie nudny. Walka na dachu? totalny jump the shark ( in the fridge :P ) Alice obwiązana kablem, ładująca do zombiaków, tylko po to by potem i tak zeskoczyć z dachu - dobrze że żaden ze setki zombiaków nie przydepnął tego kabla ale to nic :P ) poza tym bolączką jest fakt że Alice w żaden sposób nie wydaje się być słabsza pomimo braku swoich mocy i tak kasuje wszystkich z gracą żywej gilotyny - że nie wspomnę o cudownym ocaleniu z kolizji samolotu (?) z górą w pierwszych minutach filmu - tuż po tym jak Wesker wstrzykuje jej antiwirusa - heh swoją drogą dobrze że tak łatwo dało się odwrócić ten cały proces :P O jakimś szczególnym rozwoju postaci też nie da się tu mówić - chyba jedyne co zostało zrobione lepiej to brak kluchowatego Weskera ;) Całość zaś potrafi nieziemsko uśpić człowieka - serio, walczyłem ze snem jak nie wiem co ;) Jak już wspomniałem Extinction też nie jest dla mnie super filmem, jest jedynie troszeczkę mniej beznadziejny niż Afterlife - wciąż beznadziejny, ale ciut mniej bo chociaż ma akcję :P
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Przyznam szczerze, że ja na filmie się nie nudziłem i to chyba przez cały seans.
nie przydepnął tego kabla ale to nic
I tak by jej nie utrzymali. A jeśli idzie o to, że straciła moc, a nadal jest niepokonana, to jednak zauważ, że to ciągle świetnie przeszkolona babka i mogę się przyczepić jedynie do tego samego co Ty czyli po rozwaleniu samolotu o ziemię wyszła całkowicie bez szwanku.
heh swoją drogą dobrze że tak łatwo dało się odwrócić ten cały proces
Bardzo dobrze. Przecież mogli nad tym pracować już w trojce i dopiąć swego, bez problemowa sytuacja.
Ostatnio zmieniony czw 27 paź, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil: Retribution”