Na samym koncu scenariusza "the fourth survivor" Mr. Death wkońcu ujawnia swoją twarz (oficjalnie), wszyscy byli ciekawi jak wygląda i hmm, przypomina William'a Birkina nieco a co wy o tym myślicie?
Link: a foto moćku : )
Jest w grze, wystarczy kupić i dojść
Ostatnio zmieniony sob 22 gru, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 2 razy.
Dziwne, jak oglądałem filmiki z "the fourth survivor" na you tubie, Hunk ściągnął maskę, ale nie pokazalii jego twarzy, resztę akcji widzielismy z jego perspektywy.
nie działa niewiem dlaczego niby pisze ,,nie masz uprawnień''
ciekawe jak wygląda hunk bez maski ?? chba przejde jeszcze raz RE3 bo podobno jest
a dziś usunąłem RE3 a kończyłem
Ostatnio zmieniony sob 22 gru, 2007 przez Garrador, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
trochę niepasuje mi jego sylwetka i troche ubranie
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
To na epilogu to artwork a pełną oficjalną twarz dopiero teraz w UC pokazano, kupta i zobaczta żartuje, pstrykne fotkę w swoim czasie (a myślałem że ktoś już ma i widział)
Ostatnio zmieniony ndz 23 gru, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurcze i to ma być to ujęcie Hunka?? Przecież tu faktycznie nic nie widać...
No dobra, widać, że to nie kobieta ale cóż można więcej wyczytać z tego odbicia w fiolce z wirusem?? Prawie nic...
Ja myślałem, że naprawdę pokazali jego twarz, a tu...