[Pomoc] Dlaczego Saddler porwał Ashley?

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
wiking011

[Pomoc] Dlaczego Saddler porwał Ashley?

Post autor: wiking011 »

po jaką ciężką cholere saddler porywał córkę prezydenta usa

Necraria: Na przyszłość nadawaj jakiś bardziej zrozumiały temat swoim postom, taki, który sygnalizuje co w nim można znaleźć
Ostatnio zmieniony pt 05 mar, 2010 przez wiking011, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Wszystko jest wytłumaczone w grze więc nie wiem po co ten temat. :rad11:
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Hmm...porwał ją dlatego (a raczej Krauser go wyręczył), żeby wszczepić jej plagasa, wysłać spowrotem do USA i zrobić burdę, żeby jak to nazwał, Ameryka nie myślała, że poradzi sobie ze wszystkim...w grze tłumaczy to podczas sceny gdy Leon pierwszy raz znajduje Ashley i wychodzą, a właściwie wyskakują przez okno. To chyba wszystko możliwe na ten temat.
Stay Punk
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

St. Paul pisze:Hmm...porwał ją dlatego (a raczej Krauser go wyręczył), żeby wszczepić jej plagasa, wysłać spowrotem do USA i zrobić burdę, żeby jak to nazwał, Ameryka nie myślała, że poradzi sobie ze wszystkim...w grze tłumaczy to podczas sceny gdy Leon pierwszy raz znajduje Ashley i wychodzą, a właściwie wyskakują przez okno. To chyba wszystko możliwe na ten temat.

dokładnie tak

tylko niewiem czy niechciał zapanowac nad ameryką i światem,kiedy ja grałem??może z miesiąc temu :)
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
Awatar użytkownika
wiking011

acha to znaczy ze przespałem którys przerywnik
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

No raczej, dodam jeszcze tak dla smaczku że porwał ją z Collegu ;), wkońcu Saddler miał pomysł odesłać ją z powrotem do ukochanego tatusia, a wtedy powtórka z Pueblo ale na skalę całej ameryki a wiadomo jaką ona by była wtedy potęgą pod dowodzeniem Osmund'a, niestety jak to powiedział Leon w Kościele "Śmierdzi mu to inwazją kosmitów" hehe
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
wiking011

ta jasne i jeszcze saddler byłby prezydentem (szkoda że nie wesker)

NEMESIS US: W dalszym ciągu nie dostosowywujesz się pod zalecenia moderacji, wiking011. To już nie pierwsze upomnienie z naszej strony. Otrzymujesz ostrzeżenie, jeśli nasza kilkukrotna interwencja nie skutkuje to niech to Cię zmobilizuje do pisania sensownych wypowiedzi.Byliśmy dla Ciebie początkowo wyrozumiali, ale nie będziemy bez przerwy edytować postów i upominać.
Ostatnio zmieniony czw 27 gru, 2007 przez wiking011, łącznie zmieniany 7 razy.
Awatar użytkownika
kukerex

Post autor: kukerex »

Wesker - Dark Life pisze:No raczej, dodam jeszcze tak dla smaczku że porwał ją z Collegu
Z collegu ? A skąd masz aż takie dokładne informacje? Nie pamiętam aby w grze ktoś mówił że porwali Ashley z collegu...
Ostatnio zmieniony czw 27 gru, 2007 przez kukerex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Amok

Post autor: Amok »

Otwórz sobie instrukcje do gry na stronie z postaciami, tam masz napisane. "She was kidnapped by a mysterious group on the way home from her college in Massachusetts
Ostatnio zmieniony czw 27 gru, 2007 przez Amok, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

St. Paul pisze:Hmm...porwał ją dlatego (a raczej Krauser go wyręczył), żeby wszczepić jej plagasa, wysłać spowrotem do USA i zrobić burdę, żeby jak to nazwał, Ameryka nie myślała, że poradzi sobie ze wszystkim...w grze tłumaczy to podczas sceny gdy Leon pierwszy raz znajduje Ashley i wychodzą, a właściwie wyskakują przez okno. To chyba wszystko możliwe na ten temat.
Nic dodać, jedynie trochę poprawić - Oczywiście została tez porwana dla pieniędzy by Saddler też miał troche funduszy na operowanie swoją "religijną społecznością".
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
kindred

Post autor: kindred »

hmm ja dodam od siebie ze to Krauser porwal Ashley jesli dobrze pamietam...
ale moge sie mylic gralem dawno a skleroze mam :smiech1:
Pozdrawiam
Marcin
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Krauser porwał Ashley na zlecenie Saddler'a, oraz by zyskać jego zaufanie - uogólniając porwał ją Saddler.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

St. Paul pisze:Hmm...porwał ją dlatego (a raczej Krauser go wyręczył)

Miałem wrażenie, że o tym wspomniałem ;]
Ostatnio zmieniony wt 08 sty, 2008 przez StPaul, łącznie zmieniany 1 raz.
Stay Punk
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

Jednym słowem. Krauser porwał Ashley z Collegaue by zdobyć zaufanie Saddlera, ponieważ Krauser miał za zadanie ukraść próbke pasożyta Las Plagas dla Weskera, dla nie wiedzących. A Saddler porwał ją ponieważ chciał zyskać datek od prezydenta na rozbudowe i dalsze badania i po to by pokazać swoją potęge przed Stanami Zjednoczonymi i nie tylko.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 4”